../images/Emo41.gifThe Coldplay Week - גיליון 6:../images/Emo41.gif
The Coldplay week ~~~~~~~~~~~~~~~ גיליון 6, 8/11/2005 דבר העורך: ------------------- שלום שוב לכולם! העיתון שלנו פורח ומתפתח בקצב מהיר, ואנחנו כבר חובקים גיליון שישי
. העיתון יוצא מוקדם יותר השבוע, כי בשבוע שעבר לא היה עיתון. השבוע, אבי באילת אז הפורמט חוזר חד פעמית לפורמט הישן – עיתון כהודעה כאן בפורום. מהגיליון הבא תוסף אפשרות צור קשר, ובינתיים לכל רעיון, הצעה או ביקורת אתם מוזמנים לכתוב ל: [email protected] ואני ואבי כבר נטפל בזה. השבוע בפינת הVS., קרב קשה עומד להתחולל – נבחר הפורום בהפרש של קול אחד, קלוקס, אל מול השיר הטוב בהיסטוריה *סגידה* *אל תסקלו אותי*, וורנינג סיין. למנהל, תודה על הנעיצות השבועיות של העיתון והטיגלון הנדיב
שיהיה לכם שבוע קולדפליי מעולה, כיף, ואם מותר לי להשאיל משהו מעומר – תאכלו הרבה הרבה גויאבות!
, רועי. חדשות קולדפליי השבוע: --------------------------- קולדפליי בEMA: בשבת שעברה קולדפליי הועמדו לחמישה פרסים בMTV Europe music awards, ולקחו שניים – הלהקה הטובה ביותר בבריטניה, והשיר הטוב ביותר עבור "ספיד אוף סאונד". היו כמה רגעים בלתי נשכחים בהופעה הזו. האחד, כשכריס משום מה החליט לזחול על הבמה ולצעוק Black eyed peas. השני, כריס משפיל מבט כאשר גרין דיי המצועצעים והממוסחרים (
) לוקחים לו את פרס הרוק הטוב ביותר. השלישי – כשהמנחים הכריזו שהשיר הטוב ביותר מגיע לSOS. הגיע הזמן לקצת הערכה מצד הMTV. Talk the tour לאזרחי ארה"ב שביניכם (לוליפופ (רון) קרוב אליך), ניתן להשתתף בתחרות הקשורה בהופעות בצפון אמריקה. העיקרון הוא שבכל 33000 ביקורים באתר הtalk the tour ייחשף תאריך הופעות בארה"ב בין ינואר ליוני. לפרטים היכנסו לאתר הרשמי, את כל הפרטים תמצאו שם: www.coldplay.com סוף סוף הודעה מהרשמי – הסינגל הבא יהיה TALK. לפני ארבעה ימים דובר באתר הרשמי על כך שמפיק הקליפים אנטון קורבין, שהפיק בעבר קליפים של U2 ודפש מוד, יפיק את הקליפ של TALK. בקליפ תהיה גם עלילה וגם הופעה (כמה צפוי), אומרים שהקליפ יהיה בשחור לבן, אבל בזה אני לא בטוח. הזוכים בEMA / מתוך מוזיקה נטו ------------------------------------ גרין דיי וקולדפליי זכו, כל אחד, ב-2 פרסי MTV אירופה בטקס שנערך אתמול (חמישי, ה-3 בנובמבר) ב-Atlantic Pavilion שבליסבון. בטקס ה-12, אותו הנחה סשה ברון-כהן (עלי ג'י), שלישיית הפאנק האמריקאית גרין דיי זכתה בפרס הנחשק של "אלבום השנה" על American Idiot ובפרס "אמן הרוק". קולדפליי לקחו את פרסי "ההרכב הבריטי" ו"שיר השנה" על Speed Of Sound. מדונה בת ה-47 פתחה את המופע עם ביצוע מחשמל ללהיטה החדש Hung Up, גרין דיי ביצעו בטקס את הלהיט Wake Me Up When September Ends וקולדפליי הופיעו עם להיטם הבא, Talk. עוד הופיעו: הגורילאז (בהופעה מצויירת!), Akon, פוסיקאט דולז, שאקירה וה-Black Eyed Peas. הגורילאז לקחו את פרס "הרכב השנה", רובי וויליאמס את "זמר השנה" ושאקירה היא "זמרת השנה". יותר מ-13 מיליון קולות של צופי ה-MTV בחרו את הזוכים השנה. הזוכים בפרסי ה-MTV האירופאי לשנת 2005: Best Male: Robbie Williams Best Female: Shakira Best Group: Gorillaz 'Best Song: Coldplay - 'Speed Of Sound 'Best Album: Green Day - 'American Idiot 'Best Video: Chemical Brothers - 'Believe Best Pop: Black Eyed Peas Best Rock: Green Day Best Hip-Hop: Snoop Dogg Best New Act: James Blunt Best Alternative: System Of A Down Best R&B: Alicia Keys Best Act Uk & Ireland: Coldplay Free Your Mind Award: Sir Bob Geldof פינת הVS.: ---------------- הפינה ששיגעה את פורום 918, הפינה שבה סינגל מתמודד נגד שיר אלבום רגיל, בקרב – האם באמת מגיע לסינגל להיות סינגל על חשבון השני? והשבוע, Warning sign VS. Clocks. Are you ready for the battle? הצביעו
בשרשור המיוחד אם אתם חושבים ש WS יותר טוב,
אם אתם בעד קלוקס. יאללה WS מלחמה! (אני לא אמור להיות נייטרלי?
) שעות נוספות: ----------------- כרגיל, חידות היגיון שהתשובה עליהן היא שיר, מספר האותיות בסוגריים, (B) אומר שהתשובה היא ביסייד. מי שעונה על מספר התשובות הנכונות הרב ביותר, יזכה ב
השבוע ואם ירצה, יכתוב פינה בעיתון הבא. למימוש הזכות לפנות אלי לפרטי, כנ"ל לענות על החידות בפרטי. הזוכים בשבוע שעבר|:סדגש| גלגלי שיניים, ג'ו היקרה שלנו, זכתה שוב ב
, מומחית קולדפליי חכמה שכמותה, עם עשר תשובות נכונות. התשובות הן: Easy to please Murder Proof How you see the world Hunting high and low Bigger stronger We never change Speed of sound Shiver Low החידות השבוע: 1. הייתי ביום העצמאות, מה ראיתי? (1) 2. אף פעם לא רציתי להיחנק. (2) (B) 3. בשבילכם (2) 4. מסכנות בהופעה חיה (2) (B) 5. דגל לבן, דגל אדום, בדגל שחור זה יקרה, ואתם תיבלעו. (4) תיהנו! ,רועי.
The Coldplay week ~~~~~~~~~~~~~~~ גיליון 6, 8/11/2005 דבר העורך: ------------------- שלום שוב לכולם! העיתון שלנו פורח ומתפתח בקצב מהיר, ואנחנו כבר חובקים גיליון שישי