The Battle

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif The Battle ../images/Emo41.gif../images/Emo60.gif

ילדים יקרים.. חשבתי בימים האחרונים על דברים חביבים שהיו לנו בפורום והם נעלמו לאט לאט.. ואחד מהם זה הקרבות החביבים שהיינו עורכים כאן
אז חשבתי על נושאים לקרבות.. אבל הבעייה היא שאני לא בדיוק זוכרת איזה קרבות עשינו כאן, אז יכול להיות שזה קצת יחזור על עצמו
ובמקרה גם נמש בקשה להחזיר את הבאטל לפורום, איזו מקריות
אז... חשבתי וחשבתי וחשבתי וחשבתי ומצאתי
הפעם, בתקווה שלא עשיתם את זה בעבר, יהיה קרב בין שני זוגות שהתחברו להם ברחבי ביה"ס..
מתבגר אחד חצוף אך בעל קסם אישי ובלונדה אחת מזדקנת אך מפתה! מול:
קטינה אחת בעלת יופי וחכמה ואביר אחד מושך על סוס לבן! נחשו מי הם
פייסי ותמרה - הזוג שזעזע את העונה הראשונה והמיס את לבינו! מול ג'ואי ווילדר - הזוג שהחל הרפתקאה משותפת אך תכלס.. לא קרה ביניהם הרבה
איזה זוג אסור אהבתם יותר
פייסי ותמרה
ג'ואי ווילדר
כולם להצביע!
אמא.

Dawson girl

New member
../images/Emo143.gif ללא ספק!

ווילדר היה חתיך!!!
חוצמזה שאפפעם לא הבנתי את הרומן בין פייסי לתמרה.. מה הוא מצא בה?. היא כמעט בת 40 פור גאד סייק!!

../images/Emo145.gif../images/Emo42.gif

פשוט שנאתי את ווילדר.. אני לא ממש בעד אפאחד מהזוגות- אבל אני שונאת את ווילדר והוא חלק מהזוג השני ככה ש...פייס ותמרה

DAN1EL

New member
אף אחד.

תמרה הייתה מגעילה ונראתה כמו גבר, ובכלל - רומן עם המורה שלך? זה חולני. הרומן של ג'ואי והפרופסור המפגר ההוא שלה היה פחות חולני, אבל לא סבלתי אותו.

Dawson girl

New member
../images/Emo6.gif

דניאל, אני חולה על התשובות שלך! "תמרה היתה מגעילה ונראתה כמו גבר".....

../images/Emo145.gif../images/Emo66.gif

בעקרון לא אהבתי את שני הזוגות, ואת ווילדר ותמרה מאוד לא אהבתי, אבל פייסי ותמרה היו זוג הרבה יותר משמעותי ומעניין, והעלילה שלהם היתה אחד מהסיפורים המרכזיים בסדרה.

מממממ...../images/Emo105.gif

וואי! זה ממש קשה להחליט!!! נראה לי אבל שאני אבחר ב
כי את ג'ואי ווילדר אהבתי פחות,במיוחד מהצורה שזה הסתיים כי הוא היה כזה מעצבן ולא נתן לה להוציא מילה מהפה!! ודוקא פייסי ותמרה היו מצחיקים!

hada§

New member
../images/Emo145.gif שתיל....! ../images/Emo9.gif

הייי
אמממ... נראה לי שאני בוחרת בפייסי ותמרה... כי הקשר שלהם נמשך הרבה זמן כזה ואיתה פייסי איבד את הבתולים וזה היה מיוחד כזה... ואת ווילדר ממש שנאתי... ובערך כל אחד שהתקרב לג'ואי... חוץ מדוסון כמובן... חחחחח
ותמרה באמת נראת כמו גבר... בעעעע חחחח

גל1234

New member
רק בגלל הסוף - פייסי ותמרה

הזיכרון זה לא הצד החזק שלי אבל אם אני לא טועה הפחד הראשונה שהתחלתי לחשוב שפייסי עם אופי טוב הוא כשבמשפט הוא אמר כשהכל היה המצאה שלו

IMCU2

New member
פרופסור ווילדר זה מי ששיחק גם

במכושפות? בכל אופן - אני לא ממש זוכר אותו - אני רק זוכר את השנאה שלי אליו - איזה אדם מעצבן זה היה! דמות מעצבנת - שנאתי לראות אותו משחק. תמרה - וואוו - לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איכס, חולה פייסי... אבל עוד פעם - אני חושב על ווילדר - ואיכס - אז... פייסי ותמרה... יאק...

DAN1EL

New member
כן.

הוא שיחק כמה פרקים בעונה החמישית של מכושפות...

למעלה