The Battle

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif The Battle ../images/Emo41.gif../images/Emo60.gif

אנשים חביבים... עוד קרב קשה אך חביב מגיע לעבר הפורום..................................
The Battle
והפעם.. קרב בין שני ילדים חמדמדים!! ולא.. לא מדובר בלילי VS אלכסנדר
אלא ב...
באז - הילד החמוד שהכרנו בעונה השלישית, כאשר פייסי השגיח עליו. ילד חצוף, שובב אך חמוד להפליא.
לילי - האחות החמודה של דוסון, שכל כך גדלה בפרק האחרון ונהייתה יפהפיה
אז לאיזה מהשניים תתנו את התוית "The Baby Of The Creek"
האם לבאז
-
(פטריה משום שמשום מה היא מזכירה לי את באז
זוכרים את הפרק שדוסון, פייסי, באז וחבריו הלכו ל"מסע" שכזה? אז כל הסיטואציה מזכירה לי פטריה..
) או ללילי
-
(טלויזיה משום שבפרק האחרון היא רצתה לראות סרט עם דוסון!
) קדימה אנשים!! לחשוב טוב טוב ולהצביע
אמא.

DAN1EL

New member
אף אחד מהם.

את לילי לא סבלתי. ובכלל אני לא סובל ילדים בסדרות טלויזיה, הם תמיד משחקים כל כך גרוע...עדיף שלא היו מראים אותה בכלל. האמת שבכלל היה עדיף לא לשדר את הפרק האחרון בו היא השתתפה אבל לא ניכנס לזה
לגבי אלכס - פיספסתי את הפרק ההוא של המסע, וזה בעצם הפרק היחיד שבו היה לאלכס הזה זמן משמעותי. אבל אני לא אצביע לו גם בגלל שלא יצא לי לראות אותו "בפעולה", וגם כי אני בטוח שהוא היה קרציה כמו לילי אם לא יותר. מה אפשר לצפות מילד שפייסי פגש בתור עונש שנתנו לו? (לאחר שהוא הרביץ לאידיוט ההוא שהרס את הציור של ג'ואי אם אני לא טועה)

shira245

New member
../images/Emo187.gif

מבחינתי לילי היא דמות די סתמית.לא יצא לנו ממש להכיר אותה. באז לעומתה,היה לו איזה תפקיד מינימלי בסדרה ואני ממש אהבתי את הדמות שלו. ילד אינטלגנטי למדי שפשוט קשה לו לתקשר עם הסביבה. הוא די הזכיר לי את פייסי.רק השם הפריע לי.באז
קיצר,גווו באז!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifבלי ספק ../images/Emo187.gif

הוא ילד מתוקקקקקקקקקקקק... לילי מעצבנת...

אממממ

מממממממ אפשר לבחור באלכסנדר?! באד היה חמוד אבל אני לא הכי זוכרת אותו..ולילי הייתה חמודה בתור תינוקות..אני חושבת שהיא גדלה להיות יצורה מפחידה...

../images/Emo187.gif../images/Emo105.gif

באאז כזה מתוווק!!! והוא גם מתחכם כזה ועוקץ את פייסי וזה נורא חמווד!

shiray

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

באז היה כזה חמוד!!! גם כשהוא שיגע את פייסי לגבי ג'ואי וגם כשהוא התנחל בטיול של פייסי ודוסון....

../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo107.gif

באזזזז מותקקק!!!! את לילי כמעט ולא הראו...

../images/Emo44.gif אני מקורית! נה נה ../images/Emo94.gif!

נכון שבאז היה חמוד, אבל אני לא ממש מתה על ילדים קטנים, ככה שכמה שהם יותר שקטים, חמודים, רגועים ובלונדיניים
- ככה אני מעדיפה אותם. הבחירה אכן קשה, אבל אני לא ממש זוכרת את הפרק של באז, ואת לילי הענקית מהפיינל אני זוכרת ממש טוב והיא הייתה ממש בובה, אז אני חייבת לבחור בה! חוץ מזה, שאני אזכיר את הנקודה שהעליתי אחרי שראינו אותה כזאת גדולה - יש לה את הגבות של דוסון! וזה עושה אותה כזאת חמודה ומצחיקה שאני חייבת לבחור בה!

למעלה