The Battle

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif The Battle ../images/Emo41.gif../images/Emo60.gif

תודו שהתגעגעתם
גבירותי ורבותי.. ילדותי ובָני.. סיבוב נוסף יוצא לדרך!! גם הפעם התחרות היא בין שני זוגות, אך במשמעות קצת שונה. קצת הרבה.
חברות
הרבההה חברויות אמת (ושקר) ראינו במהלך 6 העונות המופלאות, ואתם תחליטו איזו חברות אמיתית ומופלאה יותר! ולא.. לא מדובר בדוסון וג'ואי
אז אנשים יקרים........... הזירה כבר מוכנה! מה שנשאר לעשות זה להצביע! בזירה השמאלית מצוי זוג חברים מופלא שעבר לא מעט במהלך העונות, היא הייתה שם תמיד בשבילו (למעט תקופה קצרה במהלך העונה החמישית) והוא תמך בה, עד הסוף המר. אם כן בזירה השמאלית נמצאים "אם לא היית הומו בטח היינו מתחתנים" ג'ן וג'ק
ובזירה הימנית... שני חברים שעברו מהפוכות כל שני וחמישי, רבו חצי מהעונות, אך בחצי השני הם תמכו ועזרו אחד לשני. טוב נו, העיקר שבסוף הכל טוב (לעומת הזוג השני שלנו
) בזירה הימנית נמצאים "אתה שכחת את היומולדת שלי ואתה אבדת לי את הכסף" דוסון ופייסי
אז מהי בחירתכם

LillipooT

New member
צודקת!! ../images/Emo60.gif

בלאדי הל שכחתי! חח *ופקת את הראש בקיר* אז - פייסי ודוסון -
ואם בא לכם לדעת למה, אז זה בגלל הפרק המרגש של הלויה של מיץ'.. פייסי היה כל כך חמוד שהוא נסה לגרום לדוסון להבין שזאת לא אשמתו.. ג'ן וג'ק -
- והסיבה ממ.. לא יודעת בדיוק. סתם בא לי

../images/Emo34.gif ג'ק וג'ן ללא כל ספק! ../images/Emo107.gif

הם פשוט מדהימים ביחד!!!! ממש חברות אמת! ביחוד בפיינל ראינו כמה הם קשורים, כמה ג'ק סבל מהעובדה שהוא עומד לאבד את החברה הכי טובה שלו... והוא גם הוכיח את אהבתו אליה כאשר הוא אימץ את ביתה איימי... בקשר לדוסון ופייסי... לאדעת... פשוט בהתחלה הם היו חברים כל כך טובים.. אבל עובדה שזה לא עזר להם לשקם את מערכת היחסים בינהם.. מהעונה השלישית (דוסון גילה את שפייסי אוהב את ג'ואי) הם לא הצליחו להגיע לרמת החברות שלפני... וזה לא באשמתם.. ככה זה הטבע...

../images/Emo34.gif

ג'ן וג'ק שליטהההה! לאדעת
...אם זה היה רק בקשר לעונות הראשונות הייתי מצביעה לפייס ודוסון כי אז הם היו חברים ממש ממש טובים
...אבל בהמשך בלע החברות שלהם התדרדה לגמרי
! וג'ק וג'ן הם בהחלט סולמייטס
! והם היו חברים מקסימים!

../images/Emo34.gif../images/Emo105.gif

עם כמה שאני אוהבת את פייסוש
,וכמה שהחברות בין דוסון לפייסי היא חברות יפה(עד שהם התחילו לריב על ג'ואי..) אין כמו החברות המדהימה של ג'ן וג'ק! הם,כפי שהיא כינתה את זה ב510,"פועלים כמו שעון",והם מכירים אחד את השני,ואוהבים אחד את השני ואכפתיים הכי שבעולם!

../images/Emo34.gifברוווווררררררר

קודם כל הם מזכירים לי אותי ואת החבר הכי טוב שלי (אל תשאלו) והם מקסימים ומתוקים ולא נותנים לשום בחור להפריד בינהם!!! שלא כמו דוסון ופייסי . החברות שלהם יותר אמיתית!!

shira245

New member
../images/Emo34.gif לוקח בנוק אאוט..

כמו שמור אמרה החברות שלהם אמיתית! הם פשוט מקסימים,ותמיד תומכים אחד בשני..כמו בפיינל..
דוסון ופייס לעומת זה,פעם אין ספק שהיו חברים הכי טובים אבל מתישהו חברות שלהם נהרסה ומאז היא לא השתקמה.

../images/Emo34.gifבחירה קשה

ג'ן וג'ק, כמו שאמרו לפניי, הם חברים כל כך טובים. כולנו היינו רוצים שיהיה לנו חבר או חברה כל כך טובים כמו שהם מהווים אחד לשנייה. ותמיד חשבתי את זה, לא רק בגלל שהועלתה עכשיו הסוגיה. לעומתם, דוסון ופייסי - גם מקסימים, אבל לחוד. סלחו לי, אבל אני בקושי מצליחה להזכר בקטעים בהם ראינו אותם יושבים ומדברים שיחות נפש. אולי שיחה או שתיים עולות בזכרוני, וגם הן בעונה האחרונה תוך כדי ניסיון לשיקום הקשר שלהם. שני דברים אני זוכרת לטובה מהקשר שלהם - התעלול שהם עשו בביצפר עם הכלב של המנהל והסירה, ודוסון שהציל את החיים של פייסי וג'ואי מטביעה. לא שאני מזלזלת בהצלת חיים - חס וחלילה! אבל דוסון הקריב את החיים שלו בגלל שפייסי כל כך חשוב לו. לא כל מי שחשוב לך - בהכרח תסתדר איתו. החברות שלהם הייתה יפה בילדות, אבל בבגרות שניהם השתנו והלכו לכיוונים שונים, ולכן הקשר שלהם מלא בריבים כל הזמן והם פחות מסתדרים. אני אספר לכם משהו אישי - בדיוק היום חשבתי עלי ועל חברת הילדות הכי טובה שלי, ושתינו כל כך השתננו במשך השנים. אני אוהבת אותה כמו משפחה והיא חשובה לי בצורה שלא תאמן, ואני דואגת לה תמיד, אבל הקשר שיש לנו היום זה לא מה שהיה כשהיינו בנות 10. לעומת זאת, חברים וחברות שיש לי מהזמן האחרון מתאימים לאישיות הנוכחית שלי ולכן אני בקשר יותר חזק איתם ויותר נעים לי לבלות איתם. אם לא הבנתם מה הקשר - אז אני אסביר: חברי ילדות זה דבר שתמיד יש לו מקום שמור בלב וזה קשר שישאר לעד, אבל אחרי שמתבגרים נוצרים קשרים חדשים שמתאימים לאישיות הבוגרת של כל אחד. בגלל זה דוסון ופייסי הסתדרו כשהם היו קטנים, ואחרי שהם התבגרו - הם כבר לא הסתדרו כל כך טוב כמו בעבר ורבו מריבות בלתי פוסקות. לעומתם ג'ן וג'ק - הקשר שיש להם נבנה בהתאם לבגרות הנוכחית שלהם ולכן הקשר שלהם יותר רלוונטי לאישיות שלהם בגיל יותר בוגר. קשה לצפות מאנשים לשמור על קשר כל כך חזק עם חברי ילדות שלהם במשך שנים רבות מאד. זו דעתי. ואם התפלספתי יותר מדי - זה עדיין ההשפעה של המבחן בספרות שהיה לי היום.

Dawson girl

New member
../images/Emo34.gif בהחלט!

כי דוסון ופייסי לא ממש חברים באמת.. כל הזמן צפים ועולים כל הריבים והבעיות מהעבר (לא שמעתם במקרה על "לסלוח ולשכוח?..") וזו חברות די נאחסית בעיקרה, למרות שבפיינל הם לא אכזבו. ג'ן וג'ק לעומת זאת הם מעוררי קנאה.. מי לא היה רוצה חבר כזה שמבין אותך יותר טוב מאשר אתה מבין את עצמך?......

../images/Emo34.gif ג'ן וג'ק לשלטון...

אני כל כך מסכימה איתך... החברות של פייסי ודוסון.. עדיף שלא נדבר אליה. והחברות של ג'ן וג'ק... תמיד קינאתי בהם... ןרציתי איזה חבר הומו כזה.. כמו ג'ק...

eliormagick

New member
../images/Emo34.gifמצטרף לרוב המכריע../images/Emo9.gif

אוקי אז ככה היה הרבה חברויות בין כל השחקנים אבל דבר אחד בטוח אין אין פשוט אין כמו החברות הכי אמיתית ואוהבת של ג'ן וג'ק הרבה עברו השתיים פשוט מלא משברים חיוכים אבל תמיד הם סיימו בזה שהם נשארו חברים ידידים ממש ידידות נפש אמיתית ואני חושב שזה הוכיח את עצמו הכי הרבה בפינל שג'ן נתנה לו לקחת את הילדה תחת חסותו אני אישית בכיתי בקטע הזה ומה אני יגיד אין זו חברות אמיתית בלי תנאים בלי כלום זה אחד מהדברים היפים ביותר שהיו בדוסון קריק

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifנו טוף...../images/Emo34.gif

באמת החברות בין ג'ק לג'ן אמיתית , הצביעות הכי גדולה הוא מה שקרה בין דוסון לפייסי אחרי שפייסי התאהב בג'ואי... לפי שעתי הם אף פעם לא חזרו לכמו שהיה מקודם - יותר מדי דברים קרו בינהם...

למעלה