A a k c New member 27/8/07 #25 ../images/Emo109.gifשלא תלבש שמלות כאלה../images/Emo67.gif לפחות לא לפני טור
I ICדרוש New member 27/8/07 #34 ../images/Emo80.gifפרות אכן שולטות../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif.
A Assilicious New member 27/8/07 #18 הופעה מעולה דרך אגב!! נכון שהמלווה שלה דומה לפיבי מחברים והיה שם קטע מצחיק, כל הערב הציגו את קלי עם "הלהיט מספר 1 שלה נבר אגיין" ונבר אגיין הרי לא הגיע למקום ראשון, אז באקספרס אמרו "היא הייתה מקום ראשון באייפוד שלי!!! כנראה הם מתכוונים לזה!!" .
הופעה מעולה דרך אגב!! נכון שהמלווה שלה דומה לפיבי מחברים והיה שם קטע מצחיק, כל הערב הציגו את קלי עם "הלהיט מספר 1 שלה נבר אגיין" ונבר אגיין הרי לא הגיע למקום ראשון, אז באקספרס אמרו "היא הייתה מקום ראשון באייפוד שלי!!! כנראה הם מתכוונים לזה!!" .
O otollo New member 27/8/07 #20 ../images/Emo174.gifאומג היא באמת דומה לה!!! ../images/Emo12.gif ומבנוגע למקום 1 - באמת הופעה טובה אבל כמה אפשר לחרוש את השיר הזה :S
../images/Emo174.gifאומג היא באמת דומה לה!!! ../images/Emo12.gif ומבנוגע למקום 1 - באמת הופעה טובה אבל כמה אפשר לחרוש את השיר הזה :S
O otollo New member 27/8/07 #21 ../images/Emo174.gifתודה רבה אסי ../images/Emo9.gif היא זכתה בסוף בדבר הזה שהיא הייתה מועמדת?
A Assilicious New member 27/8/07 #22 "הדבר הזה" זו באמת הגדרה מתאימה../images/Emo122.gif לא. נראה לי, אני לא בטווח, שאבריל זכתה ברוב הדברים.
"הדבר הזה" זו באמת הגדרה מתאימה../images/Emo122.gif לא. נראה לי, אני לא בטווח, שאבריל זכתה ברוב הדברים.
O otollo New member 27/8/07 #23 ../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif נו הפאייבק סונג או מה שזה לא היה טוב נו גם ככה זה לא פרס חשוב במיוחד . רציתי שהיא תזכה רק כי קלי עם גלשן זה מגניב XD. אבל כבר היה גלשן בשנים קודמות אז נתמודד
../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif נו הפאייבק סונג או מה שזה לא היה טוב נו גם ככה זה לא פרס חשוב במיוחד . רציתי שהיא תזכה רק כי קלי עם גלשן זה מגניב XD. אבל כבר היה גלשן בשנים קודמות אז נתמודד
A a k c New member 27/8/07 #24 ../images/Emo109.gifתודה רבה../images/Emo24.gif השיער לא יפה לה הופעה באמת טובה, אבל באמת כבר חרוש תודה
../images/Emo109.gifתודה רבה../images/Emo24.gif השיער לא יפה לה הופעה באמת טובה, אבל באמת כבר חרוש תודה
R RAVril New member 27/8/07 #27 היא נראת טוווווב../images/Emo99.gif אפילו הבגדים דיי נורמלים תודה אסי
S s k p New member 27/8/07 #32 ../images/Emo51.gifאסי וואי היא נראת מעולה ....וזאת הפעם הראשונה שאני רואה את קלי לובשת שמלה לבנה ההופעה הייתה מעולה למרות שקצת נמאס מNA...
../images/Emo51.gifאסי וואי היא נראת מעולה ....וזאת הפעם הראשונה שאני רואה את קלי לובשת שמלה לבנה ההופעה הייתה מעולה למרות שקצת נמאס מNA...
I ICדרוש New member 27/8/07 #35 ../images/Emo80.gifלשם שינוי היא נראית טוב../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif... אני אחכה ליוטיוב ...
../images/Emo80.gifלשם שינוי היא נראית טוב../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif... אני אחכה ליוטיוב ...
O otollo New member 27/8/07 #36 ../images/Emo174.gifלהלהלהלה http://www.youtube.com/watch?v=1apFMcLdwkE
Shiri from the block Active member 28/8/07 #1 אממ היא נראית טוב והכל, התספורת, השמלה אבל היא חייבת להרזות קצת../images/Emo122.gif