Suck My Pop!

Orush the Best

New member
לאאא חחחח לא הבנת אותי נכון!:S

זה לא שבגלל שהוא בן אני לא אוהבת אותו, אלא שפשוט שיש לו קול של בת, אז אם הוא היה זמרת יכלתי לאהוב אותו, אבל בגלל שזה זמר עם קול של זמרת זה לא מתחבר לי

נו אז מה? אז תתגברי על זה.

אם יש אמן שאת אוהבת,זה יכול בהתחלה לא להתחבר לך אבל זה לא אומר שאת תמנעי מעצמך לאהוב אותו.זה די מטופש.

Orush the Best

New member
אין פה על מה "להתגבר"

אני פשוט לא אוהבת את העובדה שיש לבחור קול של בת

מה זה משנה?

זה לא משהו שצריך להתייחס אליו בכלל. תתייחסי לקול שלו בצורה אינוודואלית ואל תייחסי חשיבות לאיך שזה אמור להשמע מבחינה מגדרית. זה לא משהו שאמור לשנות ולגרום לך לאהוב אותו יותר או פחות.

candyheart

New member
נראה שהוא מוציא את כל הכיף משירי כריסמס.

כמובן שלא שמעתי את כל השיר,אבל משהו בסגנון הזה הרבה פחות חגיגי,שזה מה שכל-כך כיף בשירי כריסמס.

theone24

New member

mix86

New member
רוקסט בישראל../images/Emo20.gif

טוב, אז אין לי סרטון (האמת שיש אבל הנפח גדול מדי) להעלות, אבל אולי יש פה עוד אנשים שהיו בהופעה ורוצים לשתף. אני רוצה להגיד שממש סבלתי מהופעת החימום של להקת שקר כלשהו שאירחה של מיי פייגולד. אבל רוקסט היו נהדרים. אפילו קניתי גופיה
לסקרנים, הם הופיעו כשעתיים. היו בעיקר הלהיטים המפורסמים, אבל היו 3 שירים שלא הכרתי ושני להיטים מהאלבום האחרון שסתם לא הושמעו באף תחנת רדיו בישראל אז לא מאוד תפסו.

theone24

New member
יפה, בכלל שכחתי שהם מופיעים בשבת.

היו הרבה אנשים? שמח שנהנית!

mix86

New member
שאלתי בהתחלה מאבטח

והוא אמר שהם צופים שיגיעו 10,000 איש. בכל מקרה זה הרגיש הרבה.

theone24

New member
הופעה חיה: Bruno Mars - Runaway baby

סינגל חדש לפנינו? ברונו מארס קפץ לתוכנית הכישרונות, Xפקטור בריטניה, וביצע את השיר Run away baby הלקוח מאלבומו הראשון, Doo-Wops & Hooligans. כרגע אין אישרו רישמי, אך נאמר שזהו הסינגל הבריטי החדש של האדון. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BQs4hvhboy4

למעלה