Suck My Pop!

TwilightFan

New member
מצחיק שהם מנסים

למתג אותה בשם willow (בלי שם משפחה הכוונה) כאילו היא איזה משהו באמת.

hollypop girl

New member
אהבתי מאוד!! שיהיה דומה לוויפ מיי הייר זה

בדיוק מה שרציתי (כי ידעתי לא לצפות ליותר מזה)

Someone 2011

New member
Britney Spears - EveryDay [ Unreleased 2011[

WOW !!! דלף לבריטני שיר חדש שהיה אחד מהשירים שלא עברו את הסלקציה לאלבום !! שיר גדול !! סוף סוך שומעים את הקול האמיתי שלה בלי כל האוטוטין !!! ללא ספק שיר גדול !!! ממש אהבתי את המילים, איך שהיא שרה את השיר... ממש יפה.

theone24

New member
ההפקה משעממת בטירוף!

אבל, וזה אבל גדול, הביצוע הקולי תפס אותי לגמרי לא מוכן! עוד ביצועים כאלה. תודה רבה.

בלדה מאוד קיטשית אבל מאוד יפה.

טוב לדעת שיש עוד פוטנציאל בקול שלה. הוא לא מושלם אבל הוא יפה. עם פיתוח קול,הוא יכול להיות ממש טוב. (עצה לאלבום הבא בריטני : פיתוח קול ופחות אוטוטיון.)

candyheart

New member
אני ממש לא אופתע אם זה שיר שהיא כתבה

או היתה שותפה בכתיבה שלו.האמת היא שאני אהיה מופתעת אם אגלה שאין לה שום קשר אליו חוץ מהביצוע.פשוט כל-כך שומעים שזה שיר שהיא היתה מעורבת בו...הן מהמילים והן מהביצוע הקולי המרשים שהיא בדרך-כלל משקיעה בשירים שנראה שהיא מתחברת אליהם. ממש כיף לשמוע אותה ככה ולדעת שהקול הזה עדיין קיים.עם פיתוח קול אני חושבת שהיא תוכל להישמע אפילו יותר טוב! מאוד מעניין אותי אם סגנון האוטוטיון והפופ-דאנס זה מה שהיא באמת רוצה לשיר,כמו שהיא טוענת,או שזה מה שהמנהלים וחברת התקליטים שלה רוצים,והיא בעצם מעדיפה שירים כמו זה.אני פשוט חושבת שאם זה תחום שלא מעניין אותה,לא היו מופיעים כל כמה זמן שירים מאותו סוג. אני ממש ממש מעוניינת לראות אותה לוקחת בבלעדיות אחריות על אחד האלבומים הבאים ולראות מה יצא!

theone24

New member
השמועות אומרות שהיא כתבה והלחינה את השיר

לא לבדה, כמובן, אבל הייתה חלק גדול ממנו. בכל מקום שנתקלתי בדיווחים על השיר משבחים אותו ואת בריטני, ומישהו אף כתב משהו שאני מאוד מסכים איתו: Behind the conservatorship, army of assistants, team of managers, and iron-fisted record label, there’s actually a real artist inside Britney that wants to sing about more than going all the way and dancing until the world ends. Sadly, with the way things are going, we’re probably never going to get to see her.

candyheart

New member
נו,אז התחושות שלי מוצדקות../images/Emo3.gif

מצד שני,כשמכירים את השירים שהיא כתבה בעבר,זה נראה די ברור שהוא אחד מהם. ואני מסכימה עם מה שהוא כתב בקשר לזה שיש אמנית מאחורי כל השטחיות הבולטת לעין,אני רק לא חושבת שכדאי להספיד את האפשרות שהיא תפרוץ עם זה יום אחד.קשה לדעת מה קורה שם בדיוק,אבל אני רוצה להאמין שהיא כן תקום יום אחד ותתעקש על סגנון קצת אחר.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Pixie Lott - What Do You Take Me

האומנית הכי מיותרת שיצאה לאחרונה מבריטניה, פיקסי לוט, חוזרת בקליפ לסינגל החדש What Do You Take Me For, בו היא מארחת את הראפר Pusha T. http://www.youtube.com/watch?v=OQCcwNMp830&feature=player_embedded אחרי שהסינגל הקודם המריא לראש מצעד הבריטי, במפתיע (או שלא), פיקסי גירסה 2.0 תנסה לעשות זאת שוב. חשובים שהיא תצליח?

candyheart

New member
מה שעל זמרת אחרת היה נראה סבבה

עליה נראה די מגוחך.פשוט נראה שהיא כל-כך מתאמצת שזה כבר יוצא עלוב. השיר חביב,אבל שוב,זה פשוט לא זה.

Music Man XD

New member
שיר לא רע, אבל הוא די סתמי.

גם הקליפ די סתמי, אם כי היא נראית בו טוב מאוד.

theone24

New member
הופעה חיה: Jessie J - Domino

כחלק מקידום הסינגל האמריקאי החדש, VEVO החליטו לצלם את ג'ס שרה את Domino במהלך הופעה אינטימית למעריציה, ולהעלות זאת לערוץ הרישמי שלה ביוטיוב (או VEVO, אם יש בכלל הבדל). http://www.youtube.com/watch?v=o5raqlIcK3I כרגיל, הקול שלה ממריא לשחקים.

TwilightFan

New member
וואו היא פשוט מושלמת בלייב

וכרגיל משפריצה כריזמה אפילו בישיבה. (מצחיק שהם שחררו את הוידאו רק עכשיו אפילו שזה צולם לפני יותר משבוע -מינימום, כי היא עדיין עם רגל שבורה בו)

למעלה