Suck My Pop!

theone24

New member
אני בעד שתעשי ביקורת.

הרעיון של הביקורות הוא חשיפה, ועל אף שלא שמעתי את האלבום, אם תוסיפי קישורים לכל שיר ושיר אני בטוח אכנס ואשמע אותם. מי יודע, אולי יצא שאני אאמץ לי כמה לפלייליסט.
קיצר, תעשי ביקורת בכיף. אני בטוח שאף אחד לא יתנגד.

Shiri from the block

Active member
אני מסכימה הבעיה היא שאנשים פה (מבלי לזלזל) ישר שופטים אותם בגלל שהם "בקסטריט בויז" ומה כבר הם יכולים לעשות או להמציא, ולא טורחים בכלל להקשיב.. כמה פעמים פירסמתי פה שירים חדשים של ניק ובקסטריט והיחידים שהגיבו זה רק אתה וטל.. אבל אני אעשה בכל זאת, אולי כבר היום :)

theone24

New member
אני מבין מאיפה את באה, ויש בזה אמת,

אבל אם הדבר הזה היה עוצר אותי לא הייתי מעלה לכאן חצי מהדברים שאני מעלה.
יש דברים שעוד בזמן שאני כותב אני תוהה אם אנשים יגיבו או לא, אבל בסופו של דבר אני מעלה. מה שאני אוהב בפורום הוא שכל חברי הפורום פתוחים להצעות ותמיד מפתיעים לטובה. שהעלתי דברים על ניקולה רוברטס הייתי בטוח שאף אחד לא יתעניין, בכל זאת, היא באה מלהקת בנות, אבל אאל"ט בסוף הצלחתי לגרום לכמה חברי פורום להתעניין בה ובמוזיקה שלה. ואולי בלי הפורום הם לא היו נותנים לה צ'אנס.

theone24

New member
בקיצור - כן!

אפילו אם זה רק בשביל שתגיבי כאן כמה שיותר!

candyheart

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מה שיוסי אמר בדיון הזה

אין לי אפילו מה להוסיף.

theone24

New member
השמעת בכורה: Kelly Clarkson - What Doesn't Ki

קלארקסון משחררת למעריציה את הגירסה הסופית של השיר הדגש|What Doesn't Kill You (Stronger), שיר הנושא , אשר נרמז שיתפקד כסינגל השני מתוך אלבומה החמישי, Stronger. http://www.youtube.com/watch?v=zXZ5CPkWgcY&feature=player_embedded אחרי סינגל ראשון רגוע ומעט "ברונו מארסי", קלארקסון חוזרת לסאונד הפופ/רוק הטוב והמוכר שלה. What Doesn't Kill You נשמע כמו להיט בהתהוות, והוא הופק על ידי Jorgen Elofsson, שהפיק לבריטני ספירס את קלאסיקות הפופ Sometimes ו - Crazy. השיר כבר הספיק לדלוף בגירסת דמו בעבר, וזכה להיות אחד מהשירים המצופים ביותר באלבום.

Bleed for Me

New member
בדיוק באתי לפרסם!

כרגע אין לי עוד דעה מגובשת על השיר, עדין לא עפתי...מה שכן אני ממש מתחברת למילים, ממש מתאים לי עכשיו חח... כרגע הוא מאוד חמוד בעיניי אבל לא עפתי..אולי עוד כמה שמיעות..

Someone 2011

New member
שיר מעולה!!! סוף סוף קצת יותר רוק ...

רק שגם זה סבבה והכול .. במיוחד לקראת הסוף שיש ת'פיצוץ ... בכל זאת אני הייתי הרבה יותר מעדיף שהיא הייתה משחררת כסינגל את I Forgive You או Let Me Down ... את לאט מי דאון היא חייבת לשחרר .. זה השיר הכי טוב שלה מזה שנים!! הוא יהיה להיט אמיתי. והוא גם הרבה יותר רוק אמיתי. השיר הזה כל כך גדול והצעקות שלה בכל פזמון כל כך טובות!!! הוא מלוכלך ... לא משהו רגיל. אין היא חייבת להוציא אותו כסינגל.!!!

אה ושיר מדהים

רק לא בטוח עד כמה הוא יצליח במצעדים וברדיו.. הוא קליט מאוד והכל אבל לא יודע, רוק-פופ כבר לא כזה פופולרי כמו פעם

The Gloaming

New member
השיר הזה היה צריך להיות הסינגל ה -1 לדעתי

שיר אדיר, עם קידום נכון הוא ישרוף את המצעדים.

אני זוכר שהוא דלף,אמרו שהוא

Mr. Know It All והתלהבתי כי זה שיר מעולה ואז התאכזבתי שזה לא הוא! בכל אופן,למעט התחלה לא ממש מצאתי הבדלים בין הדמו לבין זה (הגרסה הסופית.) שיר מעולה,שיחקה אותה הפעם

The Gloaming

New member
ההבדלים הם

שהנמיכו את הקולה שלה ברוב השיר, והוסיפו קצת אפקטים למנגינה, מורגש בעיקר בפזמון ובבית השני.

למעלה