Suck My Pop!

בארה"ב דווקא היו לה להיטים מכל אלבום

חוץ מהשלישי... Already gone ,My life would suck..., Miss independent ונראלי אפשר לציין גם את Moment like this... בשאר העולם זה באמת רק Breakaway.

Bleed for Me

New member
אני לא מזלזלת חלילה, אני מתה עליה!

אבל מאז ברייאוואי לא היה לה יותר מידי הצלחה מחוץ לארהב..חבל..

The Gloaming

New member
כן.. זה עניין של תזמון

לא משנה כמה השירים שלך טובים, צריך שהתזמון הוצאה שלהם יהיה טוב. קלי הייתה במקום הנכון בזמן הנכון עם BA, אני לא מאמין שאם הוא היה יוצא היום הוא היה הצלחה היסטרית באותה מידה. MD נכשל מהסיבות הברורות של הריב עם החברת תקליטים, והרדיו בחר צד, ולא השמיע את קלי בכלל (SOBER, הסינגל השני לא נכנס אפילו ל TOP200) ו AIEW ניסה להמשיך את BA, ובגלל זה הוא "נכשל" (חיי היו מסריחים בלעדיך היה מקום שני במצעד העולמי), הוא כבר לא היה רלוונטי. אם היו יוצאים ממנו סינגלים אחרים (If I Can't Have You, Long Shot) הוא היה מצליח יותר. האלבום החדש, לפי מה ששמעתי מהדליפות, הוא שילוב של ישן וחדש, ויש מצב שהוא יחזיר את קלי לגדולה שלה

Bleed for Me

New member
אני דווקא חושבת שהבעיה שלה..

כמו שאר זוכי איידול, זה שהמאנג'מאנט שלהם לא יודעים מה לעשות איתם, אין להם קידום נכון, לא מפרסמים אותם מספיק וזה מתסכל..אז נכון, עכשיו קלי מופיעה המון וכן מקודמת והיא הזוכה היחידה שממש מקדמים אותה אבל גם היא, אחרי שהאלבום יצא, מבטיחה לך שפתאום יהיה שקט מהמחנה שלה...זה מרתיח אותי שזה ככה.. קלי עוד לפחות כן מקודמת קצת אבל שאר הזוכים ממש לא.. וכן כמובן שהטיימינג ובחירת סינגלים לא תמיד נכונה...יש המון בעיות..

candyheart

New member
לא רק שהשיר לא קשור לכלום...

הוא גם הכי פחות אהוב עליי מכל האלבום "ברייקאווי". מה שכן,היא נשמעה מעולה והיא ממש חמודה.

candyheart

New member
עונה לשניכם../images/Emo3.gif

לא יודעת...אף-פעם לא אהבתי אותו.אני מוצאת אותו משעמם והלחן פשוט לא עובד עליי.אני יודעת שהוא מאוד אהוב אצל רוב האנשים אבל אני אף-פעם לא התלהבתי ממנו.

ראיתי את ההופעות

ופשפשתי קצת בראיונות חדשים שלה - ופתאום נזכרתי איזה קול מדהים ואיזה אישיות מקסימה ומדבקת יש לה.. מודה ששכחתי קצת

theone24

New member
תודה רעותי, הספקתי כבר לעדכן על זה

בזמן שרקדת בהופעה של בריט.

שמעתי לפני שנה בערך איזה שיר של אייג'יי..

שאומנם נשמע כמו דניאל מריוות'ר סוג ד' אבל דווקא התרשמתי לטובה וחשבתי שהשיר די חביב.

Shiri from the block

Active member
כן אין ספק שלאייג'י יש את הקול הכי טוב בלהקה יש לו קול מדהים ותמיד חשבתי ככה.. בכלל רציתי לפתוח שירשור ביקורת על האלבום שלו, למרות שהוא יצא רק ביפן ב-2010 וזה אלבום כל כך מדהים ומרגש.. אבל לא נראה לי שמישהו יתעניין בזה כל כך...

דווקא לקווין יש את הקול הכי יפה.

בתקופה שהערצתי אותם תמיד התבאסתי שנתנו לו את הכי מעט סולואים(למרות שדווקא להם היה חלוקת קולות יחסית שיוויונית לעומת להקות אחרות) . אין פלא שהוא שר במחזות זמר ברודווי. לכתוב איפה? פה?

Shiri from the block

Active member
לקווין גם יש קול טוב ולא יודעת אם שמעת את האלבום Never Gone ב-2005, האלבום האחרון יחד עם קווין, ושומעים אותו שם מלא ויש לו הרבה קטעי סולו.. בכלל גם עכשיו כשאני שומעת את כל השירים הישנים שלהם באוזניות שמים לב טוב מאוד להשפעה של הקול בס של קווין בשירים, ושומעים אותו יותר אם ממש מקשיבים..

למעלה