Suck My Pop!

theone24

New member
הקרנת בכורה: Enrique Iglesias - I Like How It

אחרי הצלחה אדירה עם אלבומו Euphoria, אנריקה עושה מה שכל האומנים עושים היום, ומוציא מחדש את האלבום שיתהדר בשם המקורי Euphoria Reloaded. מתוך המהדורה החדשה של האלבום כבר שמענו את הסינגל החדש, I Like How It Feels ושיתוף הפעולה עם ג'ניפר לופז, Mouth 2 Mouth. כעת משחרר אנריקה את הקליפ לI Like How It Feels, אשר ביסודו הוא קליפ המתעד את הטור המצליח שלו (כי כל אומן חייב קליפ טור), ומכיל מספר הופעות אורח כמו: אווה לנגוריה, הזמר הלטיני Juanes ופיטבול (כמובן) ,בין השאר. http://www.youtube.com/watch?v=klk8QPcfFYQ&feature=player_embedded

mix86

New member
מישהו יכול להסביר לי למה כל אומן

חייב קליפ טור? אני ממש לא מתלהב מהרעיון. לא שהקליפ כל כך גרוע, אבל לא משתווה לקליפ סטודיו. והשיר לא hit material.

candyheart

New member
יש קטעים נחמדים.

אבל בגדול זה סתם ארוך ומלא בקטעים מיותרים.למשל כמו היפני(?) הזה שמנסה יותר מדי להיות מצחיק. אבל אהבתי את הכלב שלו.

hollypop girl

New member
אני לא אהבתי את השיר, והקליפ די משעמם אבל לא

בקטע ממש רע, סתם לא מיוחד.

theone24

New member
הופעה חיה: Demi Lovato - How To Love

עוד קאבר לשיר הזה?! מסתבר שכן... אחרי שקיבלנו מוקדם יותר השבוע את הגירסה של ג'סטין ביבר לHow to love של ליל' ווין, מגיעה אלינו גירסת כיסוי נוספת לשיר, הפעם מפי דמי לובאטו הצעירה. http://www.youtube.com/watch?v=m8SkgLORsTY&feature... *פירסום חוזר, השירשור הישן לא קופץ יותר.*

Itzik200

New member
הדבר היחיד שמעניין פה זה שפעם ראשונה

שהיא מבצעת שיר עם "The Gold Note" תו ממש גבוה, שנחשב לקשה לביצוע לכל הזמרות הגדולות יש לפחות שיר אחד עם התו הזה ברזומה A5 (לה באוקטבה חמישית) אתם יכולים לשמוע את זה ב-2:40 האמת שלא יצא לה ממש יפה ובלי קשר השיר הזה מחריד, גם בביצוע שלה וגם בביצוע של ליל ווין

hollypop girl

New member
אני היחידה שאהבה את השיר הזה? (בגרסא

של ליל' ויין)? לא אהבתי את הקאבר...

candyheart

New member
הרבה הרבה יותר טוב מהקאבר משל ג'סטין

אבל לא הבנתי מה כל-כך מיוחד בשיר שעושים לו קאברים...?

theone24

New member
מאחורי הקלעים: Britney Spears - Femme Fatale

הטור המצליח של ספירס עוד רגע יוצא על גבי מארזי DVD, אך רגע לפני זה הוא ישודר דרך אתר EPIX. לכבוד כך משתחררת הצצה קצרה המציגה את הנעשה מאחורי הקלעים, ואף מראה את מנהלה של ספירס, לארי רודולף, ובריטני עצמה, בין היתר, נדברים על הטור המצליח. http://www.youtube.com/watch?v=H3AEWfH8QL0&feature...

Simon93

New member
בריטני לגמריי המלכה של הפופ

ראיתי את ההופעה שלה במוסקבה וזה היה אדיר!

Simon93

New member
במילה אחת-מושלם!

יש לי כל כך הרבה קליפים להעלות ליו טיוב! והלהקה המחממת "סרברו" היו מדהימות!

RedOne8

New member
אה מה קרה לג'וג'ונאס?

הוא אמור להיות האקט הפותח שלה באירופה.

Simon93

New member
../images/Emo12.gif

מזל שסרברו היו להקת החימום,לא מכיר את הגוגנס הזה...

Itzik200

New member
הוא לא החימום כל הטור...

הוא יופיע איתה רק בכמה מקומות שבדיה, אירלנד, סקוטלנד, גרמניה ועוד כמה שאני לא זוכר

spiceupmylife1

New member
ואוו איזה מושלם היה../images/Emo99.gif אין מילים!

אני עדיין מעכלת שבאמת ראיצי את בריטני מןלי אהעע היא כזאת מדהימההההה ובשביל שתחכו בקוצר רוח הנה תמונהלמה שאני אכתוב על ההופעה

למעלה