Suck My Pop

The Gloaming

New member
יש לה קול גדול והיא נראית פיצוץ

אבל משום מה בלי הפוסיקאט היא לא ממש מעניינת אותי. DHYB היה נחמד, אבל משהו חסר בהופעות שלה, באישיות שלה..

Someone 2011

New member
אני די מבין על מה אתה מדבר ...

כי כולם היו רגילים לראות אותה בתוך קבוצה ולא כיחידה, אז ככה שהפוקוס היה הולך לכל הבנות שכל אחד היה אוהב אחת האחרת מהלהקה, עכשיו כשהיא לבד זה קצת בעיה. כי היא צריכה לבנות את עצמה כסולנית מחדש. עם הזמן היא תצבור יותר להיטים וקהל והכול עם הזמן, אין לה למה למהר. עכשיו כשסיימון הבוס החדש שלה אני חושב שהוא ידחוף אותה יותר למקומות ....

Itzik200

New member
זה ידוע שהיא ווקאליסטית מעולה

למרות שהקול שלה לא הכי מיוחד. לפעמים קולות קטנים בהרבה נשמעים יותר טוב מכאלה מפוצצים כי פשוט גוון הקול הרבה יותר יפה. בכל מקרה אין לה שירים טובים והיא משעממת כמו שנאמר כבר לפניי

theone24

New member
מגניב,

זה היה עוד יותר מגניב אם בריטני הייתה עולה לבמה בעצמה ושרה איתה את השיר, כמו שניקי מינאג' עשתה והיילי מפארמור. בכלל, הרבה אומנים עלו לבמה במהלך הטור הנוכחי של טיילור, והיא עשתה כל כך הרבה קאברים.

The Gloaming

New member
כדי שנרגיש טוב עם עצמנו

נגיד שהסיבה היחידה שבגללה בריטני לא יכלה לשיר ביחד עם טיילור זה שהיא באירופה כרגע
.

The Gloaming

New member
קודם כל יש לציין שהיא נראית מ-ע-ו-ל-ה

ממש שאקירה סטייל - יושב עליה בול, אהבתי!! השיר עצמו גם אהבתי ממש. המילים יפות, פשוטות ומרגשות. המשחקי קול שלה לפעמים מעצבנים אבל לרוב משעשעים. יום שני (שחרור האלבום) נראה רחוק.

וואו! איזה ביצוע והגשה מקסימים!!

הלחן חביב,לא התלהבתי ממנו יותר מידי אבל איך שהיא מבצעת את השיר,זה פשוט יוצא מהכלל. יוצאים לה גווני קול מעניינים. קטע הגיטרה בהתחלה במהלך השיר יפה מאוד. אולי אפשר להיות אופטימיים אחרי הכול שהאלבום הזה לא יהיה עוד סתם אלבום דאנס.

לא מעולה כמו OG או אמברלה,

אבל הריהאנה ממשיכה לעשות את העבודה שלה כמכונת להיטים על הצד הטוב ביותר. שיר חמוד לגמרי!
הפזמון זה הדבר היחיד שהייתי משנה בו, הוא פשוט קצת מעיק.

Someone 2011

New member
וואלה שיחקה אותה!!! ממש אהבתי ...

הקצב לפנים, שיר חזק, זורם .. מה צריך יותר. הקצב זה מה שמחזיק את השיר הזה והפזמון ממש טוב!! אני רואה איך השיר הזה הולך להיות מקום ראשון באייטונס ובבילבורד. יש בו הכול בשביל להיות שם.

The Gloaming

New member
בשמיעה ראשונה לא התלהבתי בכלל

אבל אני אתן לזה עוד כמה נסיונות.

למעלה