Suck My Pop

candyheart

New member
למה לעשות קליפ כל-כך זול?!

הפזמון נחמד דווקא אבל הקליפ כזה זול שגם את זה הוא הורס. ומה קרה לראש של שון פול? מה נסגר עם המוהוק הזה? אה,והצחיק מה שמישהו כתב שם: Sean Paul lyrics: got 2 luv ya got 2 luv ya got 2 luv ya dghahfgvojabnefhsgdkhgajghfshgf ajkdgkjashfjkashfjksgafkwghjkfgstzfg got to luv ya got 2 luv ya got 2 luv ya כל-כך נכון!

../images/Emo45.gif גם השיר זול אבל מסוג

השירים שנדבקים
בגדול זאת משאווה של זילות - שון פול האיום + אלקסיס ג'ורדן הוואנבי + להיט רגייטון לערסים שנדבק והיה יותר פופולרי אם היה יוצא ב2005 = זילות בלתי נתפסת.

RedOne8

New member
יו זה כאילו יש לכם משהו נגד 05-06? ../images/Emo7.gif

כי לא סתם כתבתי למטה, זה באמת השנים הכי טובות אבר!

שנים שהם סבבה.

אבל זה מהסוג השירים הזולים של אותם שנים. ובוא לא נגזים השנים הכי טובות אבר,ויש לי המון נוסטלגיה מהן אבל בכל זאת
השנים הכי טובות אבר בעיניי : זה 99-03' (כולל),09' ואם נלך אחורה בזמן - 1983,1984,1987,1990-1995,1998 שנים פשוט מעולות!

candyheart

New member
99-03../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

hollypop girl

New member
מהשירים שממש נדבקים ואתה לא מפסיק לשמוע

אותם בראש שלך... לקח לי הרבה זמן להיזכר מי זאת בכלל אלכסיס ג'ורדן.... מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה הקטע עם המבטא של שון פול?

Someone 2011

New member
המבטא שלו זה הקלף שלו . זה בעצם מי שהוא.

בזכות זה מזהים אותו. ובמיוחד ברדיו ששומעים ישר יודעים שזה הוא. מצד אחד זה טוב, אבל מצד שני קצת חופר.

theone24

New member
הופעה חיה: Avril Lavigne - Wish You Were Here

לאבין נמצאת בימים בצרפת עם סיבוב ההופעות החדש שלה, The Black Star Tour. בין החזרות ל2 הופעות המתוכננות שם, היא אף מצאה את הזמן לקפוץ לתחנת הרדיו הפופולארית ,NRJ, ולספק הופעה אקוסטית לסינגל החדש, Wish You Were Here. http://www.youtube.com/watch?v=5DA1US3DKa4&feature=player_embedded

למעלה