Suck My Pop!

theone24

New member
הופעה חיה: Leona Lewis - Collide

עכשיו, אחרי שהבלגן המשפטי מאחוריה, ליאונה קופצת לתוכנית החדשה Red or Black על מנת לבצע בטלוויזיה בפעם הראשונה את Collide, הסינגל המשותף שלה ושל Avicii. http://www.youtube.com/watch?v=i2b8j7nlZ_I&feature=player_embedded מבחינת הופעה לא מדובר במשהו יוצא דופן, היא מתחילה קצת חלש ומתחזקת לקראת הסוף, אבל אין ספק שהיו לה הרבה יותר טובות בעבר. נו, הופעה טלוויזיונית ראשונה עם השיר, נוותר לה.. אגב, דיווחים שונים ברשת אומרים שהגברת עברה שיפוץ או שניים בפניה, בעיקר באף...לא סתם רשמתי שהיא נראית שונה ממה שזכרתי אותה.

Bright Unicorn

New member
חביב

צדקת היא באמת שיפצה את האף.. זה מאד מחמיא לה יש לציין ונעשה בטוב טעם, כך ניתן להבחין יותר שהיא בחורה די יפה למעשה הופעה חביבה, ווקאל נהדר.

The Gloaming

New member
היא דומה ככה קצת לבראנדי...

בכל מקרה, ממש אהבתי את התפאורה!!

Itzik200

New member
האמת שאני לא רואה שינוי בפנים שלה

אני גם מופתע שהיא עשתה שיפוץ באף ולקחה את הסיכון של שינוי קול

candyheart

New member
הופעה חמודה.

שמתי לב שהיא נראית בלייב הרבה יותר טוב מאשר שהיא נראית בתמונות סטילס.פה היא נראית ממש טוב. אני לא בטוחה שהיא עשתה ניתוח...אני חושבת שבעיקר שינוי התסרוקת מאוד מאוד משפיע על הפנים שלה.אבל מי יודע. כמובן שהיא נשמעת נהדר.

theone24

New member
שאלה טובה,

בינתיים לא נתקלתי באיזכורים על קליפ, למרות שזהו הסינגל השלישי הרישמי.

candyheart

New member
עוד פעם התסרוקת הדודתית הזאת?

הרבה יותר יפה לה חלק או קוקו. ובאמת חבל על הקול שלה...זה הכלי הכי חזק שלה וחבל לקלקל אותו.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif ולשרוף, ואויב וכל השירים ../images/Emo23.gif

איזה כייף שלמלאני חזרהה !!!!!!

theone24

New member
רעותי, אני בעד שתעשי לאלבום ביקורת אלבומים.

מזמן לא היה לנו, ואת הכי מתאימה לעשות ביקורת לאלבום של מלאני.

GM1988

Well-known member
עם ההתרגשות שלה מהאלבום, היא הצליחה לגרום לי

לרצות לשמוע את האלבום הזה ולהתאהב בו כמוהה
נשמע שהיא באמת עשתה עבודה של חומרים שהיא מחוברת אליהם ממקום פנימי ובוגר בשלב הזה בחיים . שמח מאד, וכמובן אאזין לשירים ממנו בקרוב
נ.ב: העטיפה

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif לדעתי הוא באמת שווה האזנה או שתיים

לאנשים שאינם מעריצים שלה אבל כן גם אותי היא הדביקה בהתלהבותה.. למרות שראיתי את הראיון הזה אחרי ששמעתי כבר את האלבום פעמיים
הכי טוב לראות את הראיון לפני ששומעים את האלבום ככה היא קצת מכינה אותך כי הוא באמת שונה מהאלבומים הקודמים של מלאני מלבד this time שיש ביניהם קצת דמיון .. ( למרות כבר עברו 4 שנים מאז שהוא יצא) מלאני ללא ספק כבר אישה בוגרת ולא הבחורה הכועסת שהייתה בתקופת BI.. (ואוו זה טוב אני אכניס את השורה הזו לביקורת שלי שאכתוב פה בקרוב...) שתהיה לך האזנה מהנה אני מחכה לתגובתך על השירים

למעלה