Suck My Pop!

RedOne8

New member
אוקיי זה רשמי: ד"ר לוק כבר לא ישחזר את גזולין

עכשיו נשארו לו רק את הפקות הדאנס האלה
וואלה? אין תלונות. זה לא שהוא המפיק היחיד בכוכב

אם היא תחזור למארק רונסון יכול לצאת מזה

דברים מדהימים. יש לה קול אדיר ויש לה איזה שיר אחד בשם Mama Knows Best שזה שיר אדיר ומוכיח שהיא יכולה לממש את היכולות שלה ולעשות מוזיקה מעולה.

theone24

New member
הופעה חיה: The Saturdays - All Fired Up

השבתות מתחילות לקדם את הסינגל החדש שלהן, All Fired Up, ומספקות את ההופעה הטלוויזיונית הראשונה שלהן עם השיר החדש בתוכנית Tonight's The Night. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2cjAopYA6rk לא רע בכלל. הבנות לא זכו לקבל עדיין מקום ראשון עם שום שיר שהן שיחרורו עד עכשיו, לדעתכם לשיר הזה יש סיכוי להגיע לטופ?

candyheart

New member
הופעה נחמדה.

האם זה יכול להביא להן מקום ראשון? יכול להיות. הוא כן בנוי כשיר שיכול להצליח אבל אני לא יודעת אם זה מספיק.יכול להיות שזה יותר קשור אליהן מאשר אל השיר עצמו.

Itzik200

New member
הסינגל הכי גרוע ששמעתי מהן עד עכשיו

ואם ונסה שיש לה בעיות בקול בזמן האחרון, עדיין נשמעה הכי טוב, מצבן רע

niroshka

New member
2 שאלות לחברי הפורום-

האלה מישהו יודע אם גוון סטאפני פרשה ולא מתכננת להוציא אלבום שלישי? היכן ניתן להשג את השירים שדלפו מהאלבום החדש של קלי קלרקסון? תודה רבה.

theone24

New member
אף פעם אל תגיד אף פעם...

נכון לעכשיו, כמו שאמרו לך, היא חזרה לעבוד עם הלהקה שלה, נו דאוט, ואמרה שקריירת הסולו שלה נמשכה מעבר לצפוי. היא תיכננה להוציא רק אלבום אחד אבל בגלל ההצלחה שלה היא המשיכה לעוד אחד. כרגע הלהקה עובדת על אלבום חדש עם דיפלו, אבל אני מאמין שהיא תחזור בעתיד לאלבום שלישי. ובקשר לשאלה השנייה, קישורים לא ניתן לפרסם על גבי הפורום, אבל חיפוש קצר בגוגל בטח יפתור לך הרבה דברים... נשמח אם תשאר כאן.

theone24

New member
יאפ, הנה תמונה שלהם בסטודיו איתו.

הם עובדים גם עם Switch, ככה שאפשר להגיד שהם עובדים ביחד עם Major Lazer.

theone24

New member
השמעת בכורה: Natalia Kills - Kill My Boyfrien

קילז יוצאת לנקום ולהרוג את החבר הנוכחי שלה על מנת לחזור לאהבה האמיתית שלה, בשיר החדש, Kill My Boyfriend, הלקוח מתוך המהדורה האמריקאית החדשה של אלבום הבכורה שלה, Perfectionist. תנו לו האזנה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=f-nfwW7G_gs&feature=related

Itzik200

New member
../images/Emo79.gifהופעה חדשה: Demi Lovato - Skyscraper

טוב האמת שאין בדיוק וידאו של הופעה פשוט לא יכולתי להתאפק ורציתי להראות לכם וידאו שמישהו מהקהל צילם העניין הוא שאתמול היה טקס Do Something, טקס פרסים בסימן עזרה לזולת וכל החרטות האלה הגברת לובטו ביצעה את הסינגל שלה בהופעת בכורה הטקס עצמו ישודר רק ביום חמישי, ככה שוידאו רשמי מהאירוע אין עדיין אבל מישהו כן צילם מהקהל, ואמנם לא ממש רואים אותה אבל שומעים, ומה ששומעים זה שירת מלאכים אני פשוט לא יכול להסביר במילים מה הביצוע הזה עשה לי אני אנסה להיות אובייקטיבי ולהגיד שבאמת כמעט ולא הכרתי אותה עד לפני כמה חודשים לרוב השירים שלה אני גם לא מתחבר אבל הסיפור חיים שלה ריתק אותי, הדברים שהיא פועלת למענם עכשיו חיממו לי את הלב המשמעות של השיר הזה ריגשה אותי אבל הקול שלה, זה משהו שמאז ליאונה לואיס לא נתקלתי בו (ואדל לפי דעתי לא באה בחשבון אפילו!) הביצוע הווקאלי פה יותר טוב אפילו מהסטודיו וזה אחד מהתכונות של זמר פנומנאל לא יודע אולי נסחפתי, אז אני חייב לשמוע עוד חוות דעת תמונה מהטקס
תהנו

theone24

New member
אני חושב שאם היה למישהו ספק מי מבין כוכבות

דיסני - גומז, סיירוס ולובטו - היא הזמרת הכי טובה, ההופעה הזאת הוכיחה זאת סופית. במידה ואכן מדובר בשירה חיה לגמרי, היא פשוט דפקה ביצוע מצמרר ביותר. היא מתחברת לשיר לגמרי, ושומעים זאת. לייק גדול!
מעניין לדעת אם נקבל צילום מקצועי מהטקס.

Itzik200

New member
קיוויתי בכל זאת שמישהו אולי

יביע דעה.. וכרגיל רק בן אדם אחד משתף פעולה

Someone 2011

New member
קליפ חדש: לידי גאגא - You & I..

טוב, הבחורה הזאת סופית התחרפנה, היא מזד*נת שם מול כל העולם!!!!!!!!!! ואני אומר עד מתי נצתרך לסבול אותה? תראו ב-4:03. ממש בושה! זה מה שיש לי להגיד, פשוט בושה! הבחורה תמכור את האמא שלה בשביל להצליח. קליפ כל כך עלוב. ושיר עוד יותר גרוע.

למעלה