Suck My Pop!

theone24

New member
הקרנת בכורה: Nicola Roberts - Lucky Day

אחרי מספר הצצות, הנה הוא כאן במלואו - הקליפ של הסינגל החדש של יוצאת גירלז אלאוד לשעבר, ניקולה רוברטס. אני מוכרח להודות שאני די מאוכזב שהסינגל הקודם, Beat of My Drum, לא הצליח יותר מדי בבריטניה. נכון, על אף הקסם הרב שהשיר ניחן הוא לא היה קליט כמו רוב להיטי הקיץ העכשוים, ואולי לכן היא בחרה שיר שיותר מתאים לרדיו שיתפקד כסינגל השני. את Lucky Day ניקולה כתבה והפיקה בשיתוף עם Dragonette, להקת האלקטרו פופ הקנדית. כאמור, הוא יותר "רדיו פרנדלי" מהסינגל הקודם, אך לדעתי מדובר בשיר יותר חלש, אך עדיין מדבק. הקליפ שמלווה אותו מנסה להמשיך את קו המוזריות שניקולה מאמצת עד עכשיו , מאפקטים קיטשיים ועד לבישת מפת שולחן פירחונית כחולצה/שמלה ללא מכנסיים. אני לא בטוח אם זה עובד ביחד ומדוע היא מתעקשת לכער את עצמה בכוונה, אבל אולי יש כאלה שיחשבו שזה מיוחד ומקורי...לא יודע.. http://www.youtube.com/watch?v=HN39CQW3Tqw&feature=player_embedded בכל אופן, אני מחכה מאוד לאלבום הבכורה שלה שמסתמן כהפתעה מרעננת מאוד עד עכשיו.

mix86

New member
../images/Emo45.gif אהבתי מאוד! אבל מה לעזאזל היא לובשת שם?!

כן. שמלה עם גזרה מזעזעת שמגיעה רק עד

התחתונים
בכללי הקליפ די בנאלי..כאילו כמה קליפים כבר יש של אנשים שהולכים ככה להנאתם ברחוב. התעשייה מפוצצת בקליפים כאלה. סתם קליפ.

candyheart

New member
ה"שמלה" הזאת נוראית

לא רק שרואים לה את התחתונים אם היא טיפה קופצת,זה גם ממש מעוות לה את הגוף. אני לא מתלהבת ממנה כמו חלקכם.זאת אומרת,אני רואה מה אתם רואים בה,אבל אותי היא איכשהו מעצבנת.אולי אתרגל אליה בהמשך.

Music Man XD

New member
השיר חביב, אבל BOMD טוב יותר.

הקליפ נחמד, אבל השמלה שהיא לובשת ממש מוזרה ולפעמים צילמו את הפנים שלה מזוויות לא מחמיאות כאלה. בסדר, לא מדהים. הקליפ של BOMD והשיר עצמו >>>>

theone24

New member
הקרנת בכורה: Michelle Branch - Loud Music

מישל בראנץ' חוזרת באלבום סטודיו חדש, הרביעי במספר, הנקרא West Coast Time. אלבומה האחרון של בראנץ', Hotel Paper, יצא ב2003, ומאז שיחרורו מישל הייתה עסוקה בלהקת הקאנרטי שלה, The Wreckers, כל מיני חילטורים פה ושם, ואף יצירת רצועה לא רעה בכלל עם המפיק טימברלנד. עכשיו היא חוזרת למקור, לסאונד הפופ - רוק שהתחיל לה את הקריירה, ומשחררת את Loud Music כסינגל הראשון מתוך האלבום החדש. http://www.youtube.com/watch?v=jd67gzYAfv4&feature=player_embedded בגדול מדובר בשיר חביב, לא משהו מפיל בעיניי. הקליפ שמלווה אותו חביב וקיצי בהתאם. תהנו.

candyheart

New member
"חביב" זו בדיוק המילה לתיאור השיר והקליפ

הם מאוד חמודים וזה בערך מסתכם בזה.אני דווקא די מחבבת אותה וכיף לראות אותה הולכת על הסגנון הישן שלה שוב.

theone24

New member
הצצה לשיר: Jessie J - Domino

רובנו בדעה שאלבומה הראשון של ג'סי פשוט לא מתאים לימינו. הפקות מיושנות, שלל סגנונות ובעיקר תחושה עצומה של בילבול ומריחה מאפיין את אלבומה הראשון של אחת ההבטחות הכי גדולות שיצאו מבריטניה בשנים האחרונות. ועכשיו, שמועות עקשניות ברשת טוענות שג'ס בדרך לשחרר את אלבומה הראשון מחדש, ולשם כך היא גייסה את ד'ר לוק לצידה על מנת להפיק לה משהו מעט יותר עכשוי. הצצה לסונונית ראשונה ניתן כבר עכשיו לשמוע: http://www.youtube.com/watch?v=wKHf9BYGPEA&feature=player_embedded דעתכם?

Someone 2011

New member
אני רואה שלד"ר לוק נגמרו הרעיונות ....

האו או או הזה מזכיר לי מאוד את השיר של בריטני - Seal It With A Kiss ... פשוט עשו את זה איטי יותר ... חח הוא ממש נדוש כבר .. שיחדש. והשיר מזכיר תחושה של שיר של קטי פרי (עירבוב של כמה שירים מהאלבום האחרון שלה ...) לא משהו בכלל. היא עושה טעות שהיא הולכת איתו בכלל. ההפקות שלו כבר מאוסות וכל השירים מזכירים שירים אחרים ...

candyheart

New member
זה בול קייטי פרי

אני אוהבת שלל הפקות של ד"ר לוק אבל אי-אפשר להתכחש לכך שהוא כבר ממחזר את המחזורים של עצמו,וכבר לא ממש מעניין.זה חבל שהיא הלכה איתו,כי זה מטשטש את הייחודיות שלה.

למעלה