Suck My Pop

theone24

New member
הקרנת בכורה: Taylor Swift - Sparks Fly

אחרי שהסינגל הקודם, The Story of Us, לא ממש הצליח כמצופה, סוויפט, שנמצאית כרגע בסיבוב הופעות, קופצת לסינגל הבא, ובוחרת בSparks Fly כסינגל החדש. הקליפ לסינגל החדש הוא בעצם קטעים מסיבוב ההופעות שלה, השיר כבר עכשיו יושב במקום 17 בHOT100, וזה בהחלט שיפור משמעותי מהסינגל הקודם. תהנו: http://www.youtube.com/watch?v=hL2r7qvg4Qo&feature=player_embedded

hollypop girl

New member
אני אוהבת קליפים של הופעות ../images/Emo13.gif

כמו למשל DONT STOP THE PARTY. הקליפ ממש חמוד, אבל טיילור סוויפט ממש משעממת אותי בשנה האחרונה, מכל הבחינות:לבוש, שירה, מוזיקה.... לא כולכך אהבתי את השיר, אבל הקליפ טוב.

theone24

New member
אני תמיד מצאתי אותה די יבשה,

אבל השנה היא באמת נכנסה לנישה חדשה של שיעמום.

candyheart

New member
אני כמעט תמיד אעדיף קליפים מקוריים

ולא של הופעות.אבל הקליפ המסוים הזה בסדר.בהתחלה הוא סבבה כזה,באמצע קצת מבולגן ולרקראת הסוף הוא משתפר.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif היא נראית מעולה ../images/Emo23.gif

קליפ חמוד שיר חמוד כמו שאר השירים של טיילור (שנשמעים אותו הדבר...)

theone24

New member
הופעה חיה: Rebecca Black

סנסציית היוטיוב, רבקה בלאק, כנראה שמתחילה לקחת את "קריירת השירה" שלה ברצינות, ועושה הופעה טלוויזיונית ראשונה בתוכנית גדולה - America's Got Talent. בלאק מבצעת מחרוזת של 2 השירים שהיא שיחררה עד עכשיו, My Moment & Friday. http://www.youtube.com/watch?v=JJb8DGDK3QA&feature=player_embedded מצחיק שזאת התוכנית שהיא בחרה להופיע בה...כישרון הוא הדבר האחרון שיש לה...

candyheart

New member
אחת ההופעות המגוחכות שראיתי.

מישהו באמת לקח את הדבר הזה ברצינות? השיר הזה נשמע עוד יותר מטומטם בלייב והיא לא מצליחה לשיר בשיט למרות שנתנו לה הופעה של פחות משתי דקות. זה כבר נהיה עצוב יותר מאשר פתטי.

Someone 2011

New member
מזה? בדיחה ?

הם צוחקים עלי או מה? היא בדיחה מהלכת על 2 !! מי נתן לה רשיון לשיר ? צריך לשלול ממנה את הזכות הזאת. צריך לדעת מתי להגיד לא! אי אפשר ככה יותר! כל אחת חושבת שהיא זמרת... ואח"כ כולם מתפלאים למה "מוזיקת הפופ" כל כך רדודה ... נו בטח .. תתנו לה במה ותעשה סיבוב הופעות עם השיר העלוב הזה וזהו. צריך לעשות יותר חוקים במוזיקה ולא לתת במה לכל אחד שחושב שהוא יודע לשיר. הנה תראו מה היוטוב הזה עשה ... גם בגללו ביבר התפרסם ... עכשיו כל שני וחמישי יקומו להם עוד שחושבות / שחושבים שיודעים לשיר ......

theone24

New member
השמעת בכורה: Joe Jonas - Love Slayer

נתחיל עם הווידוי שאני אובד עצות ולא מסוגל למצוא הוכחה לכך שהשיר שלפניכם הוא אכן הסינגל השני הרישמי של ג'ו מתוך אלבום הבכורה שלו. יש אתרים האומרים שזהו אכן המצב, וזהו הסינגל החדש, בעוד שיש אתרים שאומרים שזהו שיר פרומו ואילו שיר אחר בשם Just In Love With You הוא הסינגל השני. בכל אופן, לא זאת הסיבה לה התכנסנו היום. בעיקרון Love Slayer הוא הנסיון של ג'ו להכנס לתחום הדאנס הקליל שמזכיר מעט את טאיו קרוז. שמועות אומרות שדנג'ה, האחד האחראי על אלבומה אגדי של ספירס, Blackout, אחראי על הפקת השיר. תשפטו בעצמכם: http://soundcloud.com/djdeck5/joe-jonas-love-slayer#new-timed-comment-at-226601

Itzik200

New member
השיר נחמד, אבל לא סינגל מטריאל לדעתי

ואני בספק אם זה באמת דנג'ה, כי זה נשמע כל כך שבדי הבתים נשמעים אריק סעדה והפזמון זה בדיוק דארין

RedOne8

New member
היה מת שזה דנג'ה ../images/Emo47.gif

הו דנג'ה
מיס יו! ובלאדשי & אוואנט בימיהם המגניבים. שיר חמודי ומי שקישר אותו לדנג'ה די חי בסרט, כאילו יש טיפה משהו בביט שאני עוד מצליח להבין את הקשר אבל זה שהוא אומר את המילה DANGER עם קצת סווגינג לא אומר שדנג'ה מעורב.

candyheart

New member
השיר ממש לא יושה עליו טוב.

זה נשמע מתאמץ ולא טבעי.במקומו הייתי מתרחקת מהדאנס כי אני פשוט לא רואה אותו מופיע עם שירים כאלה.

למעלה