Suck My Pop

theone24

New member
../images/Emo41.gifSuck My Pop../images/Emo41.gif

הכניסה לגיפים אסורה!

theone24

New member
הקרנת בכורה: The Saturdays - All Fired Up

השבתות משחררות את הקליפ החדש לסינגל השני, All Fired Up, הלקוח מאלבומן החדש, השלישי במספר, ובמילה אחת - אש! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KdtIfp7WB0w All Fired Up מכניס את הבנות לטריטוריית האלקטרו דאנס, והבנות דואגות ללוות לשיר המדבק קליפ די שונה מכל מה שהן עשו עד עכשיו. שוגבייבז, לתשומת לבכן. *מי חשב לפני כמה שנים שהשבתות יהיו יותר טובות מהשוגבייבז?*

הן כאלה חבורות כונפות נטולות אישיות וכריזמה.

ובקשר לשיר - לא משהו מיוחד,עוד שיר דאנס 2011 טיפוסי (= ז"א שיר אלקטרו דאנס חופר עם הפקה מלאות אוטוטיון שלוקחות סאונדים מתחילת האלפיימיז מה שיוצר את גרסות קאברים לשירים מ2002.) ולמרות כל הלכלוך - עוד יש מצב שאני אתמכר לזבל הזה

mix86

New member
הלו להרגיע!

שיר פנאן והכל, אבל בא לא נמהר להספיד את השוגבייבס.

theone24

New member
חלילה, הן עדיין להקת הבנות שאני הכי אוהב

בעשור האחרון - על שלל שינוי הבנות, הסאונד וכולי. אבל כרגע, במצב הנתון, השבתות נתנו נוקאאוט עם קליפ אלגנטי ונוצץ לבייבז שהוציאו קליפ עייף, חסר מעוף ומשעמם ביותר. ואני אומר את זה בעצב רב.

candyheart

New member
יש משהו במה שעומרי אומר

מהבחינה הזאת שהן נראות כמו סתם חבורת בנות שאספו.די נטולות אישיות או ייחודיות.אני משערת שזה משהו שמשתנה כשאתה מכיר אותם יותר,אבל מהיכרות שטחית אין להן משהו שבאמת גורם לי להתעניין בהן מעבר לשיר טוב פה ושם. הקליפ נחמד.כמובן שיותר טוב מהחדש של השוגבייבז,אבל עדיין לא מספיק כדי באמת לתפוס את עיניי.

קליפ ממש טוב ואחד השירים הטובים שיצאו השנה.

ממש אהבתי ואני מתחיל לחבב את הבנות! שיר מעולה

theone24

New member
הקרנת בכורה: Jessie J - Who's Laughing Now

ג'סי ג'יי מקבלת את הנקמה שלה בקליפ לסינגל החדש, Who's Laughing Now, המדבר על ימיה הלא קלים בבית הספר היסודי כאשר הילדים האחרים לעגו וצחקו עליה. בסופו של דבר, כמו בכל סיפורי האגדות, היא האחרונה שצוחקת היום. http://www.youtube.com/watch?v=KsxSxF3JKeU&feature=player_embedded הקליפ מלא בצבעוניות, חוצפה וכישרון, בדיוק כמו ג'יי עצמה. מגניב גמרי.

hollypop girl

New member
קליפ מגניב ברמות! ../images/Emo99.gif

זה הקליפ הראשון שלה שאהבתי !!(אהבתי גם את הקודם, אבל בגלל שלא התחברתי לשיר לא התייחסתי אליו)

ndnd123

New member
דרך אגב, בחדר אוכל

היא ניראת כמו קוקסינל חחחחחחחחחח

RedOne8

New member
קשה לדחות את הצילומים? ../images/Emo69.gif

בכ"א קליפ ממש ממש ממש יפה

HanAn189

New member
איזו כלה היא! ../images/Emo47.gif

כמה נהנתי
והשירר באמת באמת מוצלח. עדיין צעקני, ג'סי צעקנית מה... הילדה יצאה ממש אלימה

candyheart

New member
מאוד מאוד חמוד!

אני ממש אוהבת את הקליפים הצבעוניים האלה. הילדה שאמורה להיות היא היתה קצת מעצבנת,אבל סה"כ קליפ נחמד מאוד.

למעלה