Suck My Pop

קליפ ממש טוב, אולי אפילו הכי טוב שלה.

השיר עצמו חביב, יש לו המון פוטנציאל לא ממומש והוא די מיושן ומאכזב. בכל מקרה

RedOne8

New member
טוב אז כמו רובכם, הקליפ מאוד יפה

ומאוד מאוד מאוד אהבתי.
שילוב מוצלח מאוד של ויזואליות שמתאימה למוזיקה עם תאטרליות והצגה של התוכן המילולי. בהחלט קליפ שמספק את הסחורה
השיר טוב מאוד ואני אהבתי, אבל גם כמו שכתבו פה - הוא רק מוכיח שג'סי חיכתה עם שיחרור האלבום הזה הרבה הרבה יותר מדי זמן. השירים בו נכתבו ב-2006 ושוחררו ב-2011, לא צרי להיות גאון כדי להבין שמשהו פה לא יעבוד... השירים כבר לא רלוונטים ומיושנים. אני משוכנע שאם היא הייתה מוציאה את האלבום ב-2006 באמת, זה יכל להיות הדבר הכי גדול של התקופה. כי המוזיקה עצמה לא 100% אז, יש בה עדכניות די מינימלית, מה שאומר שבשנת 2006 היא אפילו הייתה מקדימה את זמנה, אבל היום היא סתם מצמצמת פערים. אבל כיף לשמוע אותו גם היום

ממש ככה ../images/Emo45.gif

אני ממש מקווה שהאלבום השני כבר יהיה יותר חדשני וברמה אחרת מהנוכחי. אני כמעט בטוח שהיא כן תספק לי את הסחורה
היא מאוד מוכשרת והיא הבטחה לעשור הזה. נתקלנו בעבר כבר במקרים שאלבום הבכורה היה חלש והאלבומים שבאו לאחר-מכן היו מדהימים.

RedOne8

New member
ע"ע בריטני ספירס, מדונה(?), ריהאנה,

אני לגמרי רואה על מה אתה מדבר. נשאר רק לקוות, את הכישרון ללא ספק יש לה אבל האם היא מסוגלת באמת לעשות מוזיקה טובה ובטיימינג מתאים?

האלבום הראשון של מדונה הוא פופ

אייטיזי נטול פשרות. כדאי לנסות
נכון לא גדול אבל Fun Fun!!! והולידיי זה שיר שיכל להצליח גם היום. הפקה על זמנית.

hollypop girl

New member
לא לגמרי הבנתי למה אתם אומרים שהשירים

באלבום מיושנים (שמעתי רק את הסינגלים מתוכו)? זאת אומרת, מה כולכך מיושן בהם? ולמה באמת היא כתבה אותם ב-2006 אבל שיחררה אותם רק עכשיו?

RedOne8

New member
השיר הזה לדוגמה, את לא מרגישה שהוא קצת

מיושן כזה? יש בו משהו קצת נוסחאתי של לפני כמה שנים בבתים ובפזמון... הברידג' ללא ספק על-זמני וכבש אותי לגמרי לגמרי לגמרי, אבל גם ההפקה שלו לא הכי עדכנית ובכלל ההפקה של השיר, מרגישים שהיא כזאת ישנה.... וזה משהו שמאפיין את הרבה מהאלבום, ששומעים שהתוצר הראשוני הופק לפני כמה שנים טובות ועם הזמן הוסיפו לו כל מיני אלמנטים עדכניים אבל עדיין מרגישים שהשיר שייך לפעם. יש לה ראיונות שהיא מדברת על זה שהיא עבדה על האלבום במשך כמה שנים, אז זה גם אומר שאז היא התחילה... היא שמרה אותו מאחורי הקלעים יותר מדי.

theone24

New member
אני לא יכול, אתה הורג אותי!../images/Emo6.gif

אבל חלאס עומרי, זה הורס את הסדר של השירשורים. אתה רוצה אני אפתח לך שירשור גיפים מיוחד?
אגב, מי זאת המאהבולה הזאת??

theone24

New member
חחחחח אתה קרוע!

ברור שאני יודע שזאת ביונסה, התכוונתי מי זאת האחת שאתה העלת??

ניו יורק (זאת בגלגול העיניים.)

מלכת הטראש העולמית. התגלגלתה בתוכנית הטראש "טעם האהבה" (בה הפסידה בעונה ה1 להופס ובעונה ה2 חזרה
כדי להפסיד לדלישס!
על לבו של הראפר הדוחה פלייבר פלייב.) ובעקבות טעם האהבה קיבלה תוכנית ריאלטי שידוכים משלה - "איי לאב ניו יורק" שזכתה לשתי עונות. ושזה לא צלח קיבלה את "ניו יורק הולכת להוליווד" ו"ניו יורק הולכת לעבוד"
היא דפוקה ומזעזעת.
וזה מה שעושה את התוכניות שלה כ"כ מצחיקות. וכמובן שאתה יודע מי זאת בשאט אפ (רגינה ג'ורג האגדית.)

theone24

New member
הרסת אותי עם השמות והידע!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין לי מושג על מי מדובר, מעולם לא נתקלתי בשמה ובתוכניות שלה, אבל הגיפים האלה הורסים!
וכמובן, רג'ינה מ"ילדות רעות", הסרט הזה עוד יהפוך לקלאסיקה.

Someone 2011

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחח סחטיין על הבקיאות ..

הזכרת לי נשכחות ... באמת היא חזרה בעונה ה-2 וחשבה שתנצח ... חח היא הרגה אותי בפרק האחרון איך היא בכתה שם וקיללה אותו ... את האמת בטעם האהבה היא הייתה עוד *קצת* נורמאלית אבל כשעשו לה ת'תוכנית שלה היא התפגרה רצח ... כל הטימטום יצא ..חח מבדר ...

למעלה