Suck My Pop!

Someone 2011

New member
כן, אבל יש הבדל בין זה שהיא מצליחה לבין זה

שהיא זמרת, זמרות יש כמו מים, זה לא הקטע, הקטע זה לפרוץ ושיכירו בך כזמרת מפורסמת. מבחינתך אילו הזמרים שצריכים להיות, אבל מה לעשות שכיום כל החבילה הולכת (הכוונה ליופי/איכות הופעות/סגנון מוזיקה מיוחד) ... זה כבר תלוי אם היא זמרת שעובדת כזמרת וזה המקצוע היחידי שלה והיא מפורסמת ואין לה זמן לנשום בין אלבום לאלבום , שיר לשיר, הופעה להופעה. זה מה שנראה עובדת!! והריי ריי הזאת כנראה שלא כל כך"עובדת" וזה יותר כתחביב או משהו כי אני לא מכיר בהצלחה שלה. אבל אין מה לעשות היום קשה מאוד להצליח ובחול בכלל.

לא,הקטע הוא לא לפרוץ כזמרת מפורסמת.

הקטע הוא קודם כל לעשות מוזיקה מעניינת,מלאת נוכחות,לבטא את עצמך ולהרגיש את עצמך בתוך המוזיקה שאתה אוהב ושאתה מרגיש שלם איתה. אחר כך באה השאיפה להצליח ולקדם את עצמך מהבחינה הזאת ולייחצן את עצמך תוך כדי שאתה שומר על הייחודיות המוזיקליות שלך ועל האהבה למה שאתה עושה ועל השלמות הנפשית עם מה שאתה עושה. מה אתה רציני?? ברור שזה המקצוע שלה והיא עובדת קשה ומופיעה הרבה ומקליטה ופעילה מוזיקלית באופן מקצועי ולא כתחביב. בגלל שהיא לא מגה סטאר אז אתה מסיק שהיא לא עובדת מספיק קשה? אתה מדבר שטויות. פשוט שטויות. מאוד מאוד מאוד מאוד קשה להצליח אבל העובדה שאתה לא מצליח לא מעידה שום דבר על העבודה הקשה שלך. להיפך-הצלחה לוקחת זמן ואנשים עובדים קשה מאוד מאוד בשביל להצליח ולהתפרסם תוך כדי שמירה על הייחודיות המוזיקלית כשהם נאמנים ליצירה שלהם וזה מעורר המון הערכה. להגיע לקהל רחב בדרך שבה הצגתי זה לוקח זמן וזה מאוד מאוד קשה ואמנים עושים מאמץ כביר בשביל זה ולפעמים זה גם לוקח 10-15 שנה.(להקות כמו "איזבו" למשל שהוקמו ב-89,הוציאו את אלבומם הראשון רק ב-2003 אחרי שהם 14 שנה הזיעו את הנשמה שלהם על במות והקלטות וכל מה שקשור למוזיקה והם כיום כן מפורסמים בישראל אבל עדיין לא מגה סטארים או מגה מפורסמים...אבל הם מוכרים מספיק והם הגיעו לחשיפה שהם צריכים ומדובר לדעתי באחת מהלהקות הכי מדהימות,מיוחדות וחדשניות שקיימות בישראל). תסלח לי,אבל אתה לא יודע מה זה להיות אמן שעובד קשה ושואף להצלחה אבל גם להיות נאמן למוזיקה שלו ולשמור על הייחודיות שלו. ואם הוא מקבל מזה את הפרסום הדרוש-מבחינתו הוא נמצא במצב מדהים. ברור שהשאיפה היא כן להתחרב וכן להגיע לכמה שיותר קהל אבל לא על חשבון המוזיקה שלך. וריי ריי גם עושה מוזיקה משובחת,חדשנית ומרעננת ומיוחדת וגם מפורסמת ומוכרת מספיק לציבור. זה שאתה לא מכיר אותה זה בגלל שאתה מכיר את את המגה סטארים המפורסמים ולא יותר מזה.

Someone 2011

New member
לא יודע מה להגיד לך .... היא צריכה להיות יותר

מעורבת בתעשיה בשביל להצליח, יכול להיות שזה המקצוע שלה אבל אם זה כל כך המקצוע שלה למה לא שומעים ממנה בכלל? היא לא עושה שום שיתופי פעולה, אין עליה שום כתבה בשום מקום שום איזכור. אני לא יתפלא גם אם אין לה שום קליפ ... אני יודע טוב מאוד שמאוד קשה להצליח בתעשיה כיום ובכלל. יכול להיות שהיא עובדת קשה, אבל מבחינתי, מתור בן אדם שלא מכיר אותה חושב שהיא לא עובדת מספיק אם היא לא מספיק מפורסמת ואין לה מימד הצלחה אפילו מזעריים. יכול להיות שרק 20% מהאוכלוסיה מכירה אותה וזהו... מאיפה את כל כך בטוחה שמכירים אותה דרך אגב. ותאמיני לי שאני יודע מה זה אומן שעובד קשה, אבל שמכירים אותו כמובן, הפירסום בא עם הזמן וזה נכון אבל שלא שומעים ממך בכלל זה כבר מוזר. כל הזמרים/ות הרגי הגיעו ממקום 0 , זה כבר הייתה הבחירה שלהם איך להתפרסם ואיך לקבל יותר קהל ואיך להשתלב במיינסטירים בסופו של דבר שזה הכי חשוב אם רוצים שהשם שלכם יופיע בכל מקום.

מה הקשר בין להיות זמר באופן מקצועי

לבין פרסום והצלחה? מה הקשר? היא עשתה המון המון שיתופי פעולה. למעשה,רוב השירים שלה זה שיתופי פעולה
. שיתופי הפעולה שלה הם עם אמנים שמבחינת מידת ההצלחה שלהם,הם מצליחים ברמה שלה בערך. תכתוב Rye Rye באינטרנט,תמצא המון המון המון כתבות עליה והמון איזכורים והמון ביוגרפיות,חדשות,סרטונים,תמונות,ביקורות,כתבות ומה שאתה לא רוצה. אתה שוב חוזר על המשפט המגוחך,האווילי והשטותי הזה שאם אתה לא מגה סטאר אז אתה לא עובד קשה בתור אמן. מימדי ההצלחה שלה נמצאים במצב מצויין למרות שהיא לא מגה מפורסמת או כוכבת פופ מגה מצליחה. היא במצב שמכירים אותה מספיק בסצינה המוזיקלית ובתעשייה. אתה שופט אמנים לפי הצלחה מסחרית,מיקומים במצעדים,מכירות אלבומים והופעה בכל חור וזה פשוט שגוי מהיסוד. ועוד ברוב חוצפתך אתה גם מסיק מקנות לגבי העבודה שלהם בתור אמנים והמאמץ שלהם להגיע להצלחה. אתה פשוט מגוחך והמשפטים שלך כל כך טיפשיים ומעידים על בורות.

Someone 2011

New member
חחח כזה אני ../images/Emo8.gif

לפי דעתי יש קשר בין הצלחה ללהיות זמר. כמו שאמרתי, יש זמרים כמו מים, אם אין לה את הייחודיות שלה היא לא תצליח מספיק. זאת דעתי את יודעת. אין מה לעשות, ככה אני חושב, וזה ממש לא שגוי לחשוב ככה. כולם שופטים את מימדי ההצלחה של הזמרים לפי הפרמטרים שרשמת - "הצלחה מסחרית,מיקומים במצעדים,מכירות אלבומים והופעה בכל חור" !! זה ה-א . ב של המקצוע הזה!!!

אתה מדבר שטויות.

ולא-לא כולם שופטים אמנים ככה. רק כאלה שניזונים מהמדיה המסחרית כמוך ולא מחפשים אמנים ומבחינתם אין חשיבות לאיכות מוזיקלית אלא רק להצלחה מסחרית ולמכירות. וכן,זו מחשבה שגויה מהיסוד וזו דרך לקויה לשפוט מוזיקה. זה ה-א.ב של להיות כוכב על ומגה סטאר,לא של להיות זמר. אתה פשוט לא רואה מעבר למשבצת המיינסטרימית הצרה והשבלונית שמוגשת לך במגש של כסף ושופט איכות מוזיקלית של אמנים לפי הצלחה מסחרית וזה מגוחך ברמות שאין לתאר.

Someone 2011

New member
אני ממש לא אמרתי שאין לי חשיבות לאיכויות

המוזיקה שאני שומע וזה לא נכון. ורוב החשיבות נוטה בקרב כולם להצלחה של הזמר/ת. ככה זה בתעשיה, אין מה לעשות.

Someone 2011

New member
חחחחח את מצחיקה אותי עם ההצהרות שלך

שאת קובעת. אלו דעות וטעמים שונים, אם לכל אחד מאיתנו לא היו טעמים שונים במוזיקה וכולנו שומעים רק סוג של מוזיקה אחד תאמיני לי שכל המוזיקה הייתה קורסת ממזמן ודבר כזה לעולם לא היה קורה. אני מראה לך בסך הכול את המציאות כיום.

Someone 2011

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חזק...

אבל מה לעשות שלכל אחד יש ת'דעות שלו ....

אולי ניקי מינאז היא עוד ריי ריי../images/Emo6.gif

ריי ריי היא זמרת שנמצאת בשטח הרבה יותר זמן מניקי מינאז' והיא גם הרבה יותר מעניינת,מגוונת ופורה מוזיקלית ממנה. הקריירה של ריי ריי התחילה כבר באמצע העשור הקודם והיא כבר כמה שנים פה בשטח בתור בת חסותה של הראפרית Mia שטיפחה אותה לפני כמה שנים. היא אחת הראפריות היותר מעניינות שיש לעולם המוזיקה להציע.

theone24

New member
ברצינות?

היא כולה בת 20, ואת אומרת שהיא התחילה את הקריירה שלה כבר באמצע העשור הקודם? באיזה גיל היא התחילה? בחיים לא שמעתי עליה עד השילוב הזה, והיא רק מוציאה אלבום ראשון עכשיו, לכן קצת מוזר לי לשמוע שהיא וותיקה בשטח.

כן,היא התחילה כשהיא הייתה מתבגרת.

היא בת חסותה הראפרית Mia שטיפחה אותה לאורך העשור והיא שיתפה פעולה עם המון המון אמנים כולל מיא והיא אחת הראפריות היותר ייחודיות ומוכשרות שיש פה.

theone24

New member
הופעה חיה: Selena Gomez - Love You Like a Lov

למרות השמועות הזדוניות הרבות שרצו השבוע על כך שגברת וגברת ביבר נפרדו, ג'סטין נראה תומך ביותר בחברתו בזמן שזאת הופיעה על במת טקס הילדים השנתי, Teen Choice Awards, את הלהיט החדש של להקתה Love You Like A Love Song. תנמיכו רמקולים הסאונד מפוצץ!! http://www.youtube.com/watch?v=6difc_EhESE הופעה די טובה, יכול להיות שזאת ההופעה הכי טובה של סלינה עם השיר הזה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אני מכורה לשיר הזה !!

הופעה מעולה !!! איזה מהמממת היא !!
אהבתי את השמלה
וחמוד ביבר

למעלה