Suck My Pop!

hollypop girl

New member
בריטני: פרסומת לסוכריות יפניות (נוסטלגיה)

אי שם ב-1999 בריטני צילמה פרסומת שמלווה בשיר sometimes לסוכריות. אני יודעת שזה ישן, אבל זה ממש חמוד ואני לא חושבת שמישהו באמת זוכר את זה.... http://www.youtube.com/watch?v=jIntO6yCflI&NR=1

theone24

New member
איזו צעירה היא כאן!

ממש פיצקולית.
אני זוכר את זה, תמיד הרג אותי מצחוק בסוך שהיא מדברת יפנית.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif איזה חמודה ../images/Emo6.gif ויפה ../images/Emo23.gif

אני דווקא זכרתי את זה בערך כ"כ נוסטלגיה.. הו הימים של בייבי וסומטיימס...

theone24

New member
הופעה חיה: Katy Perry & Rebecca Black

פרי ממשיכה להראות את אהבתה לסנסציית האינטרנט, רבקה בלאק, ואחרי תפקיד אורח בקליפ של Last Friday Night ושמועות על דואט קרוב שיהיה חלק מהEP החדש שקייטי עובדת עליו, היא אף החליטה להעלות את בלאק לבמה באחת מהופעותיה האחרונות בטור המצליח שלה, California Dreams Tour, והשתיים שרו את הלהיט המושמץ ,Friday. http://www.youtube.com/watch?v=0nfvrnnZ8Oo&feature=player_embedded תראו איך הקהל משתגע!

הודעה לקוראת קייטי פרי - תירגעי ומיד.

את מתחילה להיות מאוסה כמו חמסין באילת. שאני לא אצטרך לשים אותך בקטגוריית סרחת השנה יחד עם אינה,סלינה גומז וניקי מינאג.

theone24

New member
עד קייטי!../images/Emo88.gif

אני אוהב שהיא כזאת משוחררת וצוחקת על עצמה בעיקר. היא מכורה לאינטרנט ולא מפחדת להודות בזה.

RedOne8

New member
חוץ מאינה, ../images/Emo2.gif../images/Emo69.gif

מילא סלינה אבל ניקי מהממת

כולה הבעתי את דעתי ../images/Emo69.gif

סליחה אם זה תוקפני. אבל לדעתי כל מי שציינתי סרחות.

RedOne8

New member
כולה הבעתי מעט ציניות ../images/Emo8.gif

הכי לא נעלבתי
תמיד יש מי שיאהב ומי שלא.

hollypop girl

New member
היי!../images/Emo10.gif למה לשים זמרות כמו אינה וסלינה

או ניקי באותה קטגוריה? אינה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה פחות טובה מהן.

Someone 2011

New member
פחח עלק ניקי מאוסה ....

ביינתים קטי פרי היא זאת שהולכת הכי נמוך רק בשביל להתפרסם ומכניסה את הרבקה הזאת (שאין לאף אחד מושג איך היא נהפכה לזמרת...) לכל חור ..[ אני עכשיו גם מבין איך עולם הפופ הופך לאט לאט ליותר ויותר ירוד .. כל אחת חושבת שהיא יכולה לפרוץ היום כזמרת .. והדוגמא הברורה כיום היא רבקה.... ] . וחדשות הם שקטי כבר ממזמן מאוסה ... זה לא חדש. ואי אפשר להשוות בכלל בין אינה(שזאת שהשירים שלה דומים אחד לשני בצורה שלא ייאמן שמצליחה, רק בגלל הגוף הבן ז*נה שלה ..) לסלינה .. ( נו באמת, מי זאת? עוד אחד ששרה לילדות בנות 12 ... ) לניקי המלכה! ניקי לפני שהיא זמרת היא קודם כל ראפרית, אז אתה לא נמצא באותה הקטגוריה בכלל.

למעלה