Suck My Pop!

theone24

New member
השמעת בכורה: Katy Perry & Missy Elliot

חשבנו שנצטרך לחכות עד יום שני לרמיקס הרישמי של הלהיט החדש של פרי, אבל שוב למדנו שבימי האינטרנט שום דבר לא נשאר סודי לאורך זמן. אז הנה הוא כאן, הרמיקס הרישמי לLast Friday Night (T.G.I.F), הלהיט החדש של פרי, שכל מטרתו ,ככל הנראה, היא לגרום לשיר לזוז ממקום שני ולעלות למקום ראשון על מנת לעשות היסטוריה. http://perezhilton.com/2011-08-06-leak-missy-elliot-katy-perry-last-friday-night רמיקס חמוד, בהחלט לא יותר טוב מהמקור, אבל אני מעריך שהוא יעשה את העבודה שלו. מיסי מוסיפה לו קצת צבע, אבל בהחלט לא משהו שצריך להתעכב עליו יותר מידי . *רץ לשים את הגירסא הרגילה*

candyheart

New member
חביב מינוס.

הרימיקסים המתעצלים האלה ממש לא מרשימים אותי.אני לרוב לא אוהבת רימיקסים בכל מקרה,אבל הטרנד הזה של להוסיף ראפר בתחילת ואמצע השיר ולסגור את העסק פשוט משעמם.

איכסה ,לא יפה ../images/Emo31.gif

משעמם כזה. מקווה שלא יצליח לה ליהיות במקום הראשון
לא מגיעה לה

theone24

New member
השמעת בכורה: David Guetta & Sia

אחד אחרון להיום.
דליפה חדשה לדוויד גואטה מתוך אלבומו החדש ,החמישי במספר, Nothing But the Beat. הפעם, בניגוד לסינגלים שכבר יצאו מתוך האלבום עד עכשיו, מדובר ברצועה מ ד ה י מ ה! דוויד מארח ברצועה את סיה, הזמרת/כותבת האוסטרלית, והיא מוכיחה, שוב, שהיא זמרת בחסד שמסוגלת לשיר כל דבר, מבלדות ועד רצועות דאנס מפוצצות. http://www.youtube.com/watch?v=JHSiCDX0YVs&feature=player_embedded האלבום יהיה זמין מה26 לחודש.

שיר טוב אבל יכלו לעשות משהו יותר

מעניין. מה שכן הוא יותר טוב משני הסינגלים הממוחזרים והגרועים שהוא הוציא עד עכשיו.

HanAn189

New member
וואי זה פסיכיייייי ../images/Emo178.gif

כל הכבוד - אני נהנה

candyheart

New member
מצוין!

ואני די בטוחה שאם זמרת אחרת היתה שרה את זה,התוצאה היתה הרבה פחות מרשימה.

RedOne8

New member
באופן מפתיע (אותי לפחות), אני עם עומרי... ../images/Emo2.gif

אני לא אסתיר את זה - יש לי רומן מתמשך עם דייויד גואטה. הפקות דאנס עמוסות עריכה ומרובות רבדים ואינסטרומנטים-עאלק עושות לי את זה, לחני פופ מדבקים וקיציים מרטיטים אותי, מילים עמוקות רק מוציאות לי את החשק וסאונד ממוחשב נטו שלא פגש כלי חיי מעודו הוא הפטיש שלי. אבל השיר הזה יכל הרבה הרבה יותר. יש לו לא מעט מן הדרוש- מולחן היטב, סיה הורסת כהרגלה והליריקה מספיק מטומטמת בשבילי (לא משנה מה המטאפורה מאחורי זה, שיר על טיטניום זה שיר על טיטניום). אבל ההפקה מפספסת את זה. עם כמה שאני אובססיבי לשירי מועדונים, הפעם דרוש סאונד מורכב יותר. זה לאו דווקא מתנגש בדאנסיות של השיר, אבל יש דאנס בנאלי ויש דאנס אחר... הפקות יותר אלקטרוניות ומיוחדות, עם אינסטרומנטים לא צפויים או מוקרים בכל, מקצבים מגוונים... השיר הזה שייך לדאנס הבנאלי. מה הוא צריך?
בתים חביבים פלוס, יש מצב טוב מאוד שהם כן תואמים את הויז'ן שלי כי אני מכיר את גואטה והוא לא מתפשר על סאונד חלש, ופשוט הרמקולים במחשב של סבתוש עושים עימו עוול.
פזמון/ברידג', לא מאוד ברור מה קורה שם - להשקיע יותר באלמנט ההתעצמות ההדרגתית יעשה לקטע הזה פלאים. ביט חלש, הייתי לוקח משהו יותר יצירתי מבום-בום-בום-בום, כמו למשל בחצי השני של הבתים שזה כבר לא סתם אלא משהו מעניין כזה.
הקטע אחרי אותו פזמון יכל להיות פיצוץ בקנה מידה של ה"אואואו" של בריטני ב-TTWE (לכן קראתי למה שלפניו ברידג'). אולי שוב הרמקולים המחורבנים של סבתוש מונעים ממני סאונד מעניין עד מדהים, אבל בנתיים הקטע הזה נע בין בינוני לפוטנציאלי שלא חווה מימוש. ואני מניח שזה המצב גם ברמקולים אנושיים בגלל ההתמזגות הנוראית של הקטע עם הבית. חבל שדייוויד לא מצא איך לסגור את הקטע הזה כי זה גם הרס את הסיום של השיר (ובחיאת, ככה נגמר שיר?!)
הסי-פארט מציק לי. פשוט העתיק את המנגינה של הברידג'? מה זאת העצלנות הזאת?! אני יודע שזה שיר מאוד לא אופייני לדייויד ושהוא רגיל לעבוד עם חומר אחר לגמרי, אבל אם אתה מקבל לידיים שלך משהו שאתה לא רגיל אליו, לא משנה במה, אתה מתייחס אליו כמו שאתה מתייחס לשאר? למה שאתה כן מורגל אליו? לא! ואם כן זאת התוצאה. אם גואטה לא יודע איך לעבוד אם זה, שינסה, שיבדוק, ולא שילך ישר למה שהוא מכיר. וזאת רוב הבעיה בשיר הזה. אני יודע, הפירוט הזה היה ממש מיותר, אבל הייתי חייב לפרוק את התיסכול של כמעט יומיים הלי האוזניות המושלמות שלי
כאילו, זה לא שאני לא יכול לחיות בלעדיהן, אבל כשזה שיר שאני כבר מכיר אני סתם רוטן על הסאונד, אבל אסור לי לשמוע ככה שירים בפעם הראשונה. מסכנה. נ"ב: נראה אם ריהאנה קטנונית כמו שכולם קטנוניים כלפיה... אני מתערב שהיא לא תתבע. למרות שלדעתי STICKS AND STONES CAN BREAK MY BONES זאת לא שורה רגילה, יש בה משהו שתופס את האוזן, וברמת הליריקה של השיר הזה אין מצב שהכותב/ים חשבו על השורה הזאת לבד, בלי להעתיק.

candyheart

New member
Sticks and Stones...זה משפט מוכר באנגלית.

אני חושבת שהמשפט מלא זה Sticks and stones may break my bones but words will never hurt me.

Someone 2011

New member
הקול של הסיה הזאת לוחץ קצת את השיר ...

או שזה רק אני? ההפקה אדירה! שומעים שהשקיעו פה מאוד. לא כל כך מדבק. אולי זה יגדל עלי עם הזמן. תודה.

RedOne8

New member
לדעתי הפקה חביבה אבל לא ממש מושקעת...

אפילו חפיפניקית יחסית לגואטה, או שסתם לא עלה בדעתו רעיון אחר לפזמונים ולסי-פארט הבינוניים (הפקתית). וגם הסיום של השיר ושל כל קטע כזה בשיר (שאחרי הפזמון)

RedOne8

New member
והכל של סיה ממש לא אופייני לשירים כאלה,

וזה משהו שרק עושה לשיר טוב, הסיכון הזה של לקחת קול כל כך.. אחד.. לשיר אחר לגמרי... שחור ולבן בשיר אחד.

theone24

New member
הופעה חיה: Melanie C - Think About It

אחרי קידום קצר בגרמניה, מלאני C, סוף סוף, חוזרת הביתה - לאנגליה, ומתחילה לקדם שם את אלבומה החדש , The Sea. את הקידום הבריטי היא מתחילה בתוכני Tonight's the Night, ומבצעת הופעה פשוט מושלמת לסינגל החדש, Think About It. http://www.youtube.com/watch?v=HabedNMvLn8&feature=player_embedded כבר הרבה זמן שלא היה לה להיט בארץ מולדתה, לדעתי יש לשיר הזה את כל הסיכוים להיות הלהיט שהיא כל כך צריכה.

למעלה