Suck My Pop!

RedOne8

New member
מה??? ואני כבר חשבתי שזה שיר אישי

על החוויה של דמי, כי באמת יש קווים משותפים בין מה שקרה לה למה שמסופר בשיר.... ובסוף זה רק שאריות של ג'ורדין? לא שיש לי משהו נגדה אבל זה מאכזב...

theone24

New member
דמי לא כתבה שורה וחצי שורה בשיר,

אז אני לא יודע כמה אישי הוא יכול להיות. הוא לא נכתב מראש עבורה כמו Why Should I Be Sad של בריט, אז...

theone24

New member
ועכשיו מצאתי בוויקיפדיה שהיא בכלל

הקליטה אותו לפני שהיא נכנסה לגמילה. היא אומנם רצתה להקליט אותו שוב אחרי שהיא יצאה ממנו, אבל החליטה שלא. במקור השיר יועד בכלל זמרת אסטונית בשם Kerli Kõiv, שגם כתבה חלק ממנו.

Itzik200

New member
בדיוק רציתי לכתוב את זה...

אבל מה שיפה זה השיר הוקלט לפני, והוא פשוט כל כך מתאים לחוויה הזאת ממש שיר שחיכה לה

candyheart

New member
היא ביצעה אותו יפה.

אני העדפתי את הרגש והחספוס בקול של דמי בשיר הזה,אבל גם זה ביצוע טוב מאוד.

Itzik200

New member
ביצוע יפה

אבל אני אוהב את של דמי יותר, רואים שהיא ממש התחברה לשיר

theone24

New member
סינגל חדש/ישן: Mya - Fabulous Life

בשנים האחרונות ,מיה, שקרוב לוודאי תכירו מהלהיט Case Of The Ex וצלע אחת מהחידוש של Lady Marmalade, התמקדה יותר באירופה, או יפן ליתר דיוק, ולא שיחררה אלבום חדש לקהל האמריקאי כבר כמה שנים טובות. עכשיו היא תנסה לעשות זאת שוב עם הסינגל החדש, Fabulous Life, הלקוח מתוך אלבומה החדש, K.I.S.S. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x6VdtniN0xA למקרה ותהיתם למה רשמתי סינגל חדש/ישן זה בגלל שהשיר כבר עלה לכאן בעבר, אבל משום שהוא הוכרז כסינגל אמריקאי ראשון חשבתי לנכון להעלות אותו שוב...קרוב לוודאי שלא נתתם לו סיבוב שמיעה בפעם הראשונה. אני לא בטוח כמה אנשים מתעניינים בגברת, אבל שיהיה.

RedOne8

New member
ואם אתם חושבים שהשיר סובל ממתיקות יתר,

זה רק קמצוץ ממה שהולך בשוק האסיאתי
אני אפילו זוכר את המיני דיון שהיה פה על זה

theone24

New member
הצצה להופעה: Lady Gaga - Yoü And I

ערוץ VEVO הרישמי של גאגא העלה הצצה רישמית להופעה שגאגא ערכה באוסטרליה בה היא נראית כבתולת הים, Yuri, האלטר אגו הנוכחי שלה, ומבצעת את Yoü And I, השיר שכביכול נבחר להיות הסינגל החדש לפי השמועות ברשת. http://www.youtube.com/watch?v=Q0C4XCjSpR8&feature=player_embedded בהחלט יכול להיות שברגע זה קיבלנו אישור לכך שהוא נבחר לסינגל החדש, אך עדיין יש לי תקווה שלא!

Someone 2011

New member
אלוקים! שמישהו יעיף לה כבר 2 סטירות!!!

מזה החרטא הזה? למה היא לא יכולה פאקינג להופיע כמו בן אדם נורמאלי??????????? אני לא ראיתי בחיים מישהו עושה הופעה כזאת .... אני לא מבין, בשביל מה כל התחפושות, הכיסא גלגלים, זה ממש לא מכבד את הנכים. היא יכלה לעשות את זה גם בכיסא רגיל לא חייב כיסא גלגלים. מיום ליום אני קולט כמה הבחורה הזאת מתוסכלת ששונאת את עצמה ואת המראה שלה (שהרי אם היא הייתה אוהבת את איך שהיא נראת היא הייתה מתלבשת/מופיעה כמו בן אדם נורמאלי.) איך אנשים הולכים בצורה עיוורת אחרי המזויפת הזאת? ואני שואל מתי כבר יגמר כל הצומי הזה?? היא מודעת שזה יגמר מתישהו כן? אני מאוד מקווה בשבילה שכן. אני לא מבין מה הלאה? היא רוצה להתחפש לדודידו ולהופיע?? או שניתן לה קייסמי שיניים שתדפיק לגוף שלה ותופיע או לא יודע מה כבר.... והשיר .... עלוב. לא מעניין ומשעמם......

theone24

New member
שיר חדש: Ke$ha - Shots On The Hood Of My Car

שיר חדש מבית היוצר של קאש קאש מוצא את דרכו לרשת, מבלי יותר מידי עליו, ובלי מילה האם מדובר בשיר חדש המיועד לאלבום החדש, שכולנו יודעים שהיא עובדת עליו, או שמדובר בעוד שיר ,מבין האלפים, שהיא הקליטה בעבר לאלבומה הראשון. במילה אחת: אהבתי! בכמה מילים: אהבתי מאוד מאוד מאוד! יש משהו מיוחד בשירים הרגועים יותר של קאש קאש שממש עושים לי את זה. בכל אופן, תשפטו בעצמכם: http://www.youtube.com/watch?v=nUEsz3Tkhjc&feature=player_embedded

למעלה