Suck My Pop!

Itzik200

New member
../images/Emo168.gif הופעה חיה: Joe Jonas

השרשור הקודם לא קופץ ובדיוק נפתח אחד חדש... ג'ו ג'ונאס הופיע עם שיר הבכורה שלו (המעולה, מיותר לציין
) אצל פול או'גריידי בבריטניה. ג'ו בדיוק מסיים סיבוב יחצנות באירופה שכלל את איטליה, ספרד, צרפת, גרמניה סקוטלנד ובריטניה הוא הגיע לסיים את הסיבוב אצל פול. אם אני לא טועה זו ההופעה הראשונה שלו לבד אי פעם בטלויזיה, וההופעה הטלויזיונית הראשונה עם הסינגל הזה בפרט. ומה התוצאה? זמר גדול הוא לא, אבל הוא שר נעים, לא מזייף והפוטנציאל נמצא שמה. יש לי רק בעייה עם כל הלוק הזה, מה אתה בן 80? תספורת מלפני 10 שנים וחליפה של צביקה פיק השיר לפי דעתי אחד הטובים שכריס בראון הפיק

Itzik200

New member
חחחחח מאתמול תכננתי לפרסם, אבל לא מצאתי

איכות מספיק טובה עד עכשיו. אני לא הרגשתי שהוא היה חולה, סתם תירוצים ככה הוא נשמע פשוט

theone24

New member
כן, גם אני לא מצאתי איכות טובה...

ומה שפירסמנו לא כל כך נקרא איכות טובה, אבל עדיף מכלום. תודה איציק, כמה שיותר יותר טוב.

candyheart

New member
הוא בסדר בשביל מישהו שרק יצא לסולו

יש איזה הססניות וחוסר נוחות שיכולות להיות למישהו שעל הבמה לבד בכמה פעמם הראשונות.הוא צריך להשתפשף.בהחלט אין לו קול גדול אבל הוא חביב מאוד. לדעתי הוא נראה בסדר אבל בהחלט היה מתאים לו ללבוש משהו יותר צעיר.

Itzik200

New member
קצת מוזר בהתחשב בעובדה שהוא היה מופיע המון

אפילו שזה לא היה סולו, הוא מיומן בהופעות יכול להיות אבל שעם האחים שלו על הבמה היה לו בטחון יותר גדול ועכשיו הוא צריך ללמוד להופיע לבד וצבור בטחון יכול להיות מאוד

candyheart

New member
יש המון הדבל

בין מקרה שאתה יודע שיש עוד שני אנשים על הבמה שמתחלקים בתשומת הלב,ובין להיות על הבמה לגמרי לבד כשכל העיניים מופנות אליך.אני די סבורה שזה איכשהו משפיע על הביטחון(לפחות בהופעות הראשונות) וכתוצאה משפיע על איכות ההופעה.

הופעה מעולה !

אין לו קול גדול מהחיים או משו כזה . אבל הוא מחזיק מעמד בלייב טוב מאוד ,היו כמה זיופים פה ושם. אני אוהבת את השיר הזה !!!מאוהב|
מחכה כבר לאלבום שלו!. ולגביי הלוק חח נכון מאוד

Itzik200

New member
האלבום יוצא בספטמבר..

לפי מה שהבנתי יקראו לו Fast Life

theone24

New member
הופעה חיה: Joe Jonas - See No More

ג'ו נמצא במהלכו של קידום היסטרי באירופה לסינגל החדש שלו, See No More. אחרי גרמניה, איטליה, צרפת וספרד הגיע תורה של אנגליה, שם קפץ ג'ונאס לתוכנית של Paul O Grady לבצע את הסינגל החדש. http://www.youtube.com/watch?v=0-Vfkx1NRTo אומרים שהוא היה חולה, וזה בהחלט נשמע...

theone24

New member
הקרנת בכורה: Cher Lloyd - Swagger Jagger

פירסום חוזר עקב שירשור שכבר לא קופץ. שר לויד, מי שלא מכיר, היא זוכת העונה ה7 של הXפקטור הבריטית. בימים אלו לויד עובדת על אלבום הבכורה שלה, בצמוד לRedone וויל איי אם , ובינתיים משחררת את סינגל הבכורה שלה, Swagger Jagger. השיר מסמפל שיר פולק (שקרוב לוודאי כולכם תזהו במנגינה), Oh My Darling Clementin, של הזמר Freddy Quinn. http://www.youtube.com/watch?v=sdbyG2MrBHk&feature... השיר עצמו נשמע כמו 5 שירים שונים שכבר שמענו בעבר, אבל הקליפ חמוד.

candyheart

New member
שילוב לא ברור של כמה סגנונות.

ה מרגיש רנדומלי מדי ולא החלטי...וחוץ מזה,לסמפל את "קלמנטיין" זה לא רעיון טוב כל-כך,שכן השיר ישר עושה אסוסיאציה של שיר ילדים בגלל שמלמדים לנגן אותו בשיעורי מוזיקה ראשונים.

למעלה