Suck My Pop!

theone24

New member
שיר חדש: Maroon 5 & Christina Aguilera

אחרי תפילות רבות בלילה לפני השינה, זה סוף סוף קרה! אדם לוין וכריסטינה אגילרה חברו ליצור שיר משותף ביחד, Moves Like Jagger שמו. http://www.youtube.com/watch?v=1MMMOCFzcgQ בואו נשים דברים על השולחן. השיר לא נקרא דואט במלוא מובן המילה, וכריס רק מתארחת כאן בחלק די קצר. אבל בתמונה הכוללת מדובר בשיר מאוד מגניב, להיטי וכיפי בהחלט השיר הכי טוב שמארון הוציאו השנה, וכולנו יודעים שהם זקוקים ללהיט ASAP. נחליק להם הפעם. בפעם הבאה אני רוצה דואט מלא ככתוב בהלכה!

RC153

New member
מדהים ! ../images/Emo99.gif

לא הפסקתי לשמוע אותו לשנייה בחצי שעה האחרונה

מדהים מדהים!!

הוא מעולה ,בטוח הוא יכול להצליח . כריסטינה נשמעת מעולה מדהימה מלכה לדעתי היא מוסיפה הרבה לשיר הזה ,עם היא לא הייתה מתארחת בשיר הזה לא הייתי רוצה לשמוע אותו בכלל!! |מואהב| כריסטינהמלכה !!! אני חורשת אליו עכשיו!!! לפעמים מעבירה לקטע של כריסטינה ישר וזהו ..

2Dirrty4U

New member
והבונוס שהם הולכים להופיע עם השיר הלילה../images/Emo70.gif

מעולה!

The Gloaming

New member
עלוב ביותר...

ציפיתי להרבה יותר מהדואט הזה. לאדם יש את אחד הקולות היפים וכנ"ל כריסטינה, ויצא דואט מאוד פושר ומשעמם. והשריקות........ אז כן, בריטני לא התחילה ולא המציאה את העניין הזה, אבל סירייסלי? דווקא כשבריטני מוציאה סינגל שריקות...? ממש מיותר ודבילי לטעמי.

2Dirrty4U

New member
../images/Emo27.gif

הכתבת של דה וויס כרגע אישרה שהצירוף היה טרנדינג במשך 12 שעות, מ-10 בבוקר [EST] ועכשיו אצלם 10 בערב. הם גם בדיוק סיימו להופיע עם השיר

אחלה,כיפי מאוד ../images/Emo45.gif יושב על אדם פופ-דאנס.

החלק של כריסטינה קצר מדי אבל לא נורא...

theone24

New member
הופעה חיה: Britney Spears & Nicki Minaj

מסע ההופעות של ספירס, Femme Fatale tour, החל את דרכו עם ביקורות משבחות, אנרגיות חיוביות והמון המון ציפייה לראות מה ספירס מבשלת בהמשך. ניקי מינאג' היא אחת מהאומנים המחממים את ספירס בטור החדש, אך עד אתמול לא עלתה לבמה במהלך הרמיקס של Till the World Ends. כאמור, אתמול היא עשתה זאת לראשונה במהלך המופע שנערך בלוס אנג'לס, וכמו שניתן לראות, הקהל השתגע לחלוטין. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VzbQBwADVHY הבאות בתור הן קאשה וריאהנה (?
)

candyheart

New member
הופעה ממש חמודה!

נחמד לראות שבריטני נהנת...היא מופיעה יותר טוב מאשר בהופעות פרומו.

candyheart

New member
השיר הזה נהיה מציק ביותר.

זה שיר שאשכרה יכלו להוריד ממנו דקה שלמה ולא היו מרגישים.

candyheart

New member
חיבבתי ביותר!

ונראה לי שהוא עוד יותר יגדל עליי בהמשך. הרבה יותר טוב מ-Notorious לדעתי.

למעלה