Suck my Pop!

Itzik200

New member
../images/Emo45.gif זה הפלייבק המקורי, אפילו לא הקלטה מחדש

אני מופתע שלא מופנות כלפיה שלל ביקורות על זה שהיא משתמשת כל הזמן בפלייבק בזמן שהיא שופטת באמריקן איידול זה לא מתאים..

RedOne8

New member
קליפ מלא: Katy Perry - Last Friday Night (T.G

אמנם יוסי פירסם פה את הדליפה, אבל אם חשבתם שזה הסוף - תחשבו שוב... קבלו 8:11 דקות של קתי טרי, תלמידת תיכון חנונית והחברה הכי טובה של רבקה בלאק. http://www.youtube.com/watch?v=KlyXNRrsk4A אפרופו רבקה בלאק, היא כזאת מתוקה

theone24

New member
כנראה שאתה באמת לא קורא תגובות....../images/Emo6.gif

כי גם את זה הספיקו להעלות לשירשור הקודם.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif אבל פה זה יהיה יותר נראה..

שם ה היה תקוע איפהשהו באמצע...

RedOne8

New member
../images/Emo250.gif../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif אבל כשיש לי זמן אני קורא גם ת

גובות! + בכל פעם שאני רואה משהו עם כותרת על בריטני

spiceupmylife1

New member
לייק ענקי!!! זה קליפ מעולה משעשע

ומצחיק
אחד היותר טובים של קטי לדעתי לגמרי עוקף את ET

RedOne8

New member
אני חושב שראסל בראנד עושה לה טוב ../images/Emo8.gif

היה יכול להיות מאוד מצחיק אם הוא היה לוקח חלק, נגיד האח המסומם של רבקה בלאק שעושה לה פאדיחות במסיבה

Bright Unicorn

New member
מטופש

אין ספק שהאוירה מגניבה, צבעונית, תוססת וכל הארט עשוי להפליא. אבל זה קליפ מפגר, והשיר עצמו חלש. פשוט בזבוז כסף

candyheart

New member
רק עכשיו ראיתי.

מאוד מאוד מאוד חמוד! צבעוני,כיפי וליהוק חביב ביותר. קליפ מהנה מאוד סך-הכל.

loni rali

New member
קליפ מעולה! ומי זאת רבקה בלאק בכלל?

הקליפ עושה את השיר.

theone24

New member
הופעה חיה: Jennifer Lopez - On The Floor

כפרה על ג'ני! או שלא שומעים מהגברת או שהיא מופיעה פתאום בכל חור. לופז התעוררה מהתרדמת הלא ברורה שנחתה עליה עם שיחרור אלבומה החדש, והחליטה שהגיע הזמן לקדם אותו. אז אחרי שהיא הייתה בבריטניה, וארה"ב כעת היא קופצת לצרפת, לXפקטור המקומית, על מנת לבצע את הלהיט On The Floor. http://www.youtube.com/watch?v=VbggrNJd9Ao&feature=player_embedded אם זה לא לייב אז היא הצליחה לעבוד עלי...שוב... הופעה מעולה!

Someone 2011

New member
הופעה די טובה ...

וזה ברור שזה לא הכול לייב ... בהתחלה זה לייב .. אבל אח"כ זה נשמע יותר מדי טוב משביל להיות חיי לדעתי.

Itzik200

New member
הופעה מעולה, באמת שכל הכבוד לה

למרות שבדרך כלל לא רוכשים לה כבוד בעולם המוזיקה והיא לא נחשבת לסוג של מעצמה אני חושב שמגיע לה טיפת הערכה היא פרפורמרית לא מהעולם הזה, בגיל שלה, לרקוד ככה ולהראות ככה זה באמת נדיר, שאפו מה שכן כל השירה (ולפי דעתי גם הספק שירה ספק דיבור בפתיחה) מוקלט מראש ורואים את זה בבירור בפזמונים לפחות לעומת הגברת ספירס, היא משקיעה בפלייבק שנשמע לייב חחח

theone24

New member
מבחינה מוזיקלית היא כבר לא מה שהיא הייתה פעם,

אבל שזה מגיע לביגוד, בשמים ואופנה בכללי, היא מעצמה די גדולה. ובכלל, תופסים ממנה אחת שמבינה באופנה. היא תמיד הייתה מולטי טאלנט, היד שלה נגעה בכל דבר בצלחת, לא תמיד הכל היה מוצלח, אבל היו לה כמה יציאות לא רעות בכלל. ובנוגע לשירה, לדעתי יש כאן די הרבה לייב (עם תמיכה של פלייבק, כמובן). זה לא נשמע לי מושלם מדי בשביל הקלטה, ושומעים אותה מעט מזייפת ומתנשפת.

Itzik200

New member
אין פה אפילו טיפת לייב לפי דעתי

(למעט הצרחות לקהל) בכוונה מקליטים אותה שרה ככה אני מאמין שמקליטים אותה פשוט שרה בוואן שוט ולא עורכים וזה נשמע ככה, עם מעט אי דיוקים ונותנת תחושת לייב בריטני עשתה את זה גם בטורים הראשונים שלה

The Gloaming

New member
הופעה טובה! הפעם זה באמת נשמע לייב

לפחות חלק מהשיר.. ויוסי, התרדמת הלא ברורה = אמריקן איידול.

candyheart

New member
באמת הופעה טובה!

אני חושבת זו ההופעה הכי טובה שלה שראיתי לשיר הזה. וגם אני הייתי בטוחה שזה לייב! אבל כמו שאמרתי...אני ממש גרועה בלזהות אם זה פלייבק או לא.

theone24

New member
הופעה חיה: Lady Gaga

אחרי שסימנה V על כמעט כל מדינה ברחבי העולם בקידום אלבומה החדש, גאגא (פלוס פאה כחולה) מוצאת את עצמה על במת הXפקטור הצרפתי לרגל סיום העונה של התוכנית, וסוחפת את הקהל עד לקצה עם מחרוזת של The Edge of Glory ו - Judas. http://www.youtube.com/watch?v=qZeyeb60aG8&feature=related הפציצה!

למעלה