הוא קודם שומע את השיר,כשהוא לוקח בחשבון שמדובר בשיר של מפיק שהוא אוהב וזה מגביר לו את הציפייה לגבי השיר ורק אז שופט אם הוא אוהב או לא. אין פה שום דבר אוטומטי. ומקס מרטין עושה את הפקות פופ מהזן הכי זבלי ונמוך.
עוד פוסטמה שחושבת שהיא עובדת עם דיפלו היא יוצאת מגניבה ומיוחדגתתתתתתתתתתתתת וחדשנית ואלטרנטיבית. שיר לא מלודי ולא נעים להאזנה עם ווקאל חלש. וגם הסטיילינג - "been there,done that"
בין אם זה בסטיילינג שראיתי על לפחות על כמה זמרות (מיה,סנטיגולד,אנני,מרינה והיהלומים) בין אם זה המוזיקה שנשמעה כמו דמו עלוב של סנטיגולד ובין אם הליריקה הרובינית של תרגיש את הדראם שלי (כאילו סקסי ולא זול אבל בעצם זול.
הסטיילינג לא אוונגארדי או משהו אבל בהחלט קיצי ומרענן לדעתי, נראה שהיא לא לוקחת את עצמה יותר מדי ברצינות ופשוט עושה דברים כיפיים (שגם שווים משהו). אה ואם כבר מדברים, בהצלחה מחר!
היא לא תהיה האחרונה../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif
קימברלי עובדת מאחורי הקלעים על אלבום משלה, ידוע שהיא משתפת פעולה עם Ne-yo.. אבל זה עוד בעתיד הרחוק. בתור מעריץ של אלאוד [וזה מוריד לי פה נקודות בשיפוט], ממש אהבתי את עבודת הסולו של שריל, ואת האלבום של נאדין - שקודם בצורה ממש לא נכונה... יש שם שירים ממש ממש טובים, אבל ניקולה תמיד היתה הפייבוריטית שלי. היא תמיד בלטה והיתה מיוחדת. אני חושב שהמוזיקה שלה הולכת להיות ממש טובה - הביקורות כלפיה "מעודדות" יותר מאשר מה שהיה עם נאדין. ולגבי הסינגל -