Suck My Pop!

לא,לא הייתי אומרת את זה. ממש לא.

אני הכי ביקורתיתי כלפיי גאגא ומודעת בדיוק להשפעה שלה בעולם הפופ ויודעת בדיוק איך היא השפיעה על התרבות של השנים האחרונות וכבר אמרתי לך באיזו צורה. לא אמרתי שמעתיקים ממנה,אמרתי שהיא יצרה טרנד חדש ויזואלי שבא לידי ביטוי בהרבה קליפים של זמרות מייינסטרים. זה הכול.

WhyTheFace06

New member
באמת מציל את השיר המזעזע הזה.

אחלה קליפ- בזה אין ספק שהיא טובה, כי עצם זה שהקליפ מושקע כבר מעלה את השיר בדרגה. אבל השיר עצמו מזעזע.... כמעט ולא החזקתי עד הסוף....פשוט כאב ראש אחד גדול השיר הזה.

candyheart

New member
אין ספק שהקליפ סופר-מושקע!

עשוי מעולה...מאוד אהבתי את השילוב של החיות. הריקוד קצת חלש בחלק מהקטעים אבל בגדול הוא זורם ויש איזושהי עוצמה לקליפ. למרות זאת,אפילו קליפ מושקע לא מציל את השיר הזה.

theone24

New member
הצצה לקליפ: Shakira - Rabiosa

שאקי משחררת למעריציה הצצה לקליפ לסינגל החדש, Rabiosa, הלקוח מתוך אלבומה Sale el Sol. http://www.youtube.com/watch?v=ZINpAI4oe1M היא עדיין לא למדה מהקליפ Las de la Intuicion שהיא ופאות לא הולכות ביחד?

candyheart

New member
גם אני חשבתי על השורה האחרונה!

משום מה כשהיא לובשת פאות זה גורם לקליפ להיראות זול במיוחד.

Someone 2011

New member
הקרנת בכורה: Avril Lavigne - Smile

יצא הקליפ החדש של אבריל לסינגל החדש שלה - סמייל. הקליפ סבבה והכול אבל די צפוי כבר ... אבריל חייבת לחדש ... נמאס מהמחזור של הקליפים שלה. וגם השיר עצמו נשמע כמו חיבור של מספר להיטים שלה מהעבר (במיוחד בפזמון.) אבל, יש חלקים לפחות בקליפ שהיא נראת ממש טוב, במיוחד בשחור לבן. תהנו.

TwilightFan

New member
יש לה עיניים מהפנטות...

תודה!
הקליפ לא משהו, וגם השיר לא. הסינגלים שהיא בוחרת בכלל לא משקפים את האלבום. יש באלבום שירים הרבה יותר טובים מהשיר הזה. חבל.

spiceupmylife1

New member
שיר טוב , קליפ חמוד...

גאד מה זה הירוק המכוער הזה הזה בשער... :\ חבל.. היא נראית טוב במיוחד בשחור לבן
קליפ חמוד לא יותר מזה... ציפיתי ליותר..

theone24

New member
אני מאוד אוהב את השיר,

עושה מצב רוח. הקליפ חמוד, מאוד אהבתי את החלקים בשחור לבן שהיא מסתובבת ברחוב ואוספת את חלקי הלב השבורים וגרומת לאנ/שים לחייך, אבל הסט הלבן עם השיער הירוק הורס את האווירה. חבל, אני הייתי מתמקד בקטעים בשחור לבן ומרחיב אותם משם לכיוונים שונים, הנושא הזה מעולה לשיר שכזה. בכל אופן, היא יפיפייה.

candyheart

New member
חביב מאוד.

אני לא מאוד מתלהבת מהשיר,אבל הקליפ חמוד מאוד וקיטשי במידה המספקת.לא רע בכלל.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo35.gif... מה הכוונה...?

לא ראיתי את הסרט אבל עדיין אני לא מבינה מה הקשר בין הקליפ נחמוד הזה של אבריל לסרט שואה ..
|תוהה...|

The Gloaming

New member
ברשימת שינדלר

יש סצינה שהכל שחור לבן חוץ מילדה אחת עם שמלה אדומה

spiceupmylife1

New member
ok.... עדיין לא הבנתי

אני מש אוהבת את האלמנט הזה נראה לי הם בחרו בזה כדי להבליט את האדום של הלב... ולא דברים אחרים...

למעלה