Suck My Pop!

theone24

New member
הופעה חיה: Robyn - Dancing on My Own

אומנם השיר יצא ב2010 וזכה להצלחה עצומה ברחבי אירופה, אבל רובין לא מוותרת עליו וממשיכה להופיע איתו כאילו מדובר בשיר חדש. לכבוד הופעת הבכורה שלה בתוכנית של אלן, היא החליטה לתת ביצוע לא רע בכלל של השיר. http://www.youtube.com/watch?v=mELftS1ieOw&feature=player_embedded

HanAn189

New member
היא אדירה! אבל השיר פשוט מ א ו ס.

ואני לא מאמין שאני אומר את זה.

candyheart

New member
הופעה טובה,אבל חבל שהיא עדיין מופיעה עם זה.

אהבתי את הסינגלים האחרים שלה יותר.

theone24

New member
הופעה חיה: אבריל ומיילי בתוכנית של OPRAH.

באחת התוכניות האחרונות שלה, אופרה ווינפרי החליטה לזנוח קצת את הדרמה בשקל שהיא מייצרת בדרך כלל, וללכת רוקנרול. לשם כך היא הזמינה מספר זמרות עבר גדולות, עם חיזוק של מספר זמרות עכשויות שיתנו קונטרה מעניינת. ראשונה לעלות לבמה הייתה Pat Benatar, שגם אחרי 30 שנה נשמעת ממש כמו פעם. היא החלה לשיר את הלהיט Love is a Battlefield, ואליה הצטרפה בחצי הדרך אבריל לאבין שנראתה מעט לחוצה לעמוד מול אישיות כזאת. השתיים סיפקו הופעה מעולה. http://www.youtube.com/watch?v=OkoheHmpSCw&feature=player_embedded#at=83 אחריהן עלו מיילי סיירוס ו - Joan Jet, השתיים שרו את השיר I don’t give a damn about my bad reputation! ועוד. http://www.youtube.com/watch?v=camtoxbhORo&feature=player_embedded#at=29 רואים שמיילי נהנית ומאוד מתחברת למילות השיר.

Music Man XD

New member
אבריל פשוט מיותרת כאן.

כל כך אנמית, מרגישים את הנוכחות של הג'קט שהיא לובשת יותר מאשר את הנוכחות שלה. ההופעה של מיילי יותר חיה ובעלת נוכחות. כמובן ש Joan Jet ו-Pat Benatar היו טובות מאוד

2Dirrty4U

New member
כבר הצצה?..

הבעיה שלה שהיא לא נותנת לקהל להתגעגע אלייה. זה נראה כאילו רק אתמול היא שרה את היילו ופתאום כבר אלבום חדש, קליפ חדש, ואפילו ההצה לשיר. בחיאת, לאן למהר?

Music Man XD

New member
זה דווקא הגיוני מאוד לדעתי.

האלבום הקודם יצא ב-2008, ועכשיו 2011.

כן אבל הסינגל האחרון שלה מהאלבום האחרון

יצא ב-2010. היא משכה את כל תקופת האלבום האחרון במשך שנתיים וזה היה די מייגע(עזבו את זה שזה גם אלבום גרוע).

Music Man XD

New member
>>

הסינגל שיצא ב-2010 לא היה חלק מסשן הסינגלים הרגיל. הוא פשוט שיר ששוחרר רק להורדה דיגיטלית עם קליפ, סוג של סינגל פרומו שלא קודם ולא היה חלק רשמי מהתקופה. חוץ מהסינגל הזה, היא הייתה בסיבוב הופעות גדול, קידמה את האלבום וכו'. כל 'תקופה' של אלבום מצליח לוקחת משהו כמו שנתיים, זה סביר לגמרי.

2Dirrty4U

New member
האלבום אומנם יצא ב-2008

אבל תקופת האלבום נגמרה ממש לא מזמן ופאפא נואלס אפילו הצליח לדחוף כמה שירים בביצוע לייב מהאלבום של 2008 לגראמי של 2011.. ככה שהיא לא בדיוק נעלמה מעין הציבור ופתאום היא כבר חוזרת עם אלבום חדש. אני כאחת שלא עוקבת אחריה לא הרגשתי שהיא נעלמה ופתאום היא כבר משחררת הצצה לסינגל חדש. לדעתי היא הייתה צריכה למשוך קצת את הזמן ולתת לציבור להתגעגע אלייה יותר ואז לבנות את הבאז סביב הסינגל החדש ולגרום לציבור לרצות את פיסת ההצצה הזאת במקום לשחרר אותה סתם ככה. בכל מקרה, אני לא אשפוט את השיר על סמך ההצצה אבל בינתיים זה נשמע נחמד מאוד

Music Man XD

New member
כן, הרבה חושבים כמוך.

היא באמת חורשת על כל תקופה, אבל פחות מגהגה וריהאנה למשל. בכל מקרה, ההצצה נשמעת מעניינת ואני ממש מחכה לשיר המלא!

למעלה