Suck My Pop

זה מביך לגמרי.

זה אחד מהרמיקסים הכי זולים,מגוכחים ומעליבים את האינטיליגניה ששמעתי. אני גם לא אוהבת את המקור וחושבת שהוא די רע הרמיקס הזה כבר עלוב ברמות.

Shiri from the block

Active member
באמת שאני לא מבינה מה את עושה בפורום פופ את שונאת אם לא 100 אז 98% מהשירי פופ שקיימים.

וזה ממש לא נכון להגיד שאני שונאת 98%

משירי הפופ הקיימים,כי פופ זה לא רק המיינסטרים האמריקני המובהק,זה גם מעבר לו. אני שונאת 98% מהמיינסטרים האמריקני המובהק של השנים האחרונות אבל מוזיקת פופ אני מאוד מאוד אוהבת.

RedOne8

New member
המיינסטרים האמריקאי לא כזה שונה מהבריטי, למשל

האלבום של אדל מקום 1 בשתי המדינות, ויש דוגמאות רבות נוספות

הוא מאוד שונה.

זה שאדל נמצאת מקום ראשון בשתי המדינות זה נפלא אבל המיינסטרים הבריטי והשוודי מאוד שונה מהמיינסטרים האמריקני. המיינסטרים הבריטי כולל בתוכו בין היתר אמנים משובחים כמו מארק רונסון,איימי ווינהאוס,לילי אלן,דאפי,פלומה פיית',ליידיטרון,מיא,פלורנס והמכונה,מרינה והיהלומים,גולדפארפ,הוט צ'יפ. חלקם אולי מצליחים קצת בארה"ב אבל הם עדיין לא המיינסטרים במובהק שם וחלק מתרבות הפופ האמריקני. המיינסטרים השוודי כולל בתוכו את לייקי לי,רובין,דה נייף,רויקסופ,מייק סנואו....בכלל שוודיה בפרט וסקנדיביה בכלל תותחים בכל מה שקשור לפופ\אלקטרו פופ\אינדי פופ-יש שם סצינות פופ(וגם סצינות אלטרנטיביות) מדהימות. יש קצת אמני פופ אמריקניים מיינסטרימים אדירים כמו למשל סי לו גרין שהוא תותח.

RedOne8

New member
הבנתי.

למרות שלמיטב ידיעתי S&M מצליח לא רע בבריטניה, והחדש של ג'יי לו שהוא הכי הכי מיינסטרים (אמריקאי לדברייך) שקיים, כבש את המצעד הבריטי.

בסדר,יש שירי מיינסטרים אמריקנים שמצליחים

מאוד בבריטניה ויש שירי מיינסטרים בריטיים שמצליחים מאוד בארצות הברית אבל במכלול תרבות הפופ המיינסטרימית הבריטית הרבה יותר משובחת מזו האמריקנית.

הרמיקס הזה נשמע כמו חלום מיני

של ניקי מינאג' על שתיהן. ז"א דוחה תשועלים
. איזה חובבנות מאכזבת מ2 הזמרות האהובות עליי כרגע (אחרי אתם יודעים מי
) באמת אהבתם את זה? זה לא ממש דואט. זה חובבנות. בריטני נשמעת מצוננת בו שזה בלתי נסלח.

WhyTheFace06

New member
גרוע../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

בריטני נשמעת פה מאוד רע, השילוב הזה לא מוצלח ותקוע והן אולי היו יכולות לעשות עם זה משהו יותר מוצלח... מסכים עם מה שכתבו פה על הפער בין ריהאנה לבריטני אבל גם ריהאנה מאוד מעצבנת וחופרת בשיר הזה.

WhyTheFace06

New member
ברור שריהאנה אדירה! מהזמרות הטובות שיש היום

אבל לא בשיר הזה... אחד הפחות טובים שלה לדעתי.

Harel1444

New member
ממש לא אהבתי...

כמה ערכו את הקול של בריטני ? הקיצר המקורי הרבה יותר טוב..

candyheart

New member
יכול להיות שזה כי אני כבר רגילה לריהאנה בשיר

אבל בריטני נשמעת סתם תקועה ולא מתחברת.השיר הזה יותר מדי ריהאנהי והרימיקס אפילו די מיותר. אשמח לשמוע מהן דואט בעתיד,אבל משהו שיותר איפיין את שתיהן,ורצוי שיהיה מקורי ולא רימיקס לשיר קיים.

למעלה