Suck My Pop

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif כי לדעתי באופן אישי

המילים של השיר הזה מזעזעות אולי כי אני לא בקטע של S&M....

Music Man XD

New member
פער מבחינת איך

שכל אחת מהן שרה את השיר. אני יותר אוהב איך שריהאנה שרה אותו כי נשמע שהיא באמת מתכוונת לזה. הקול שלה נשמע סאדו מאזואי כזה חח.. קצת קשה לי להסביר אבל אני יותר אוהב את איך שריהאנה שרה בשיר הזה.

spiceupmylife1

New member
סבבה הבנתי , ואני מסכימה איתך, ריהאנה באמת

עושה עבודה טובה עם הקול שלה בשיר הזה לא נראה לי שמישהי אחרת הייתה יכולה לבצע אותו כ"כ טוב כמוה

theone24

New member
כי זה שיר שלה, בסופו של דבר.../images/Emo3.gif

אבל הגירסה הזאת מצויינת בפני עצמה, ורק בשל העובדה שהן אשכרה שיתפו פעולה. 2 מעצמות פופ ענקיות בימינו.

Music Man XD

New member
כן נכון, אני מתאר לעצמי שיצרו את השיר

הזה בשבילה. אני דווקא מעדיף את ריהאנה לבד בשיר הזה, אבל מסכים שזה צעד נכון ליצור שיתוף פעולה בין השתיים.

liore10

New member
ובאותה מידה - אף אחד לא שר שיר של בריטני

יותר טוב מאיך שבריטני שרה.. אז הטענה שלך קצת מיותרת. אין מה לעשות - זה שיר של ריאהנה והוא ישאר שלה. בריטני הגיעה ולקחה אותו למקום אחר , ואני חושב שהיא עשתה את התפקיד שלה באופן מושלם והיא נשמעת נהדר יחד עם רירי.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך

למרות שיש לא מעט נסיונות לגרסאות שונות... גם לבריטני וגם לרירי

theone24

New member
זה סוג של חלום שהתגשם.

ואני לא מגזים. בשנים האחרונות רירי הפכה להיות מעצמת הצלחה ענקית. מכונת להיטים ששוברת שיאים כל פעם מחדש. מאז הדואט עם מדונה, לא התרגשתי מדואט של בריטני ככה. וזה אשכרה דואט! לכל אחת יש מספר שווה של שורות, פחות או יותר...! נה נה נה קום און!

2Dirrty4U

New member
כל כך מיותר ../images/Emo31.gif

כמו שכתבתי בפורום אחר, בריטני נשמעת תקועה כזה בשיר ולא קשורה בשיט. לא זורם לי בכלל הקטע שלה. בנוסף, מה עבר על הקול שלה? הוא מתחיל להיות צרוד ומעצבן רצח!

RedOne8

New member
אוף בריטני, איפה היית באמברלה? ../images/Emo7.gif

חוץ ממוסדות גמילה וכאלה.......

למעלה