זה בסדר חח אולי עכשיו יתייחסו יותר
C candyheart New member 14/4/11 #68 הבן-אדם נראה פשוט מעולה!../images/Emo99.gif הוא גם נשמע מצוין! הבעיה היחידה היא שכשכל הפוקוס עליו מדי פעם נראה שהוא לא יודע מה לעשות עם עצמו-אבל זה לגיטימי למישהו שבדרך כלל מופיע עם להקה.ובכל מקרה,זה חמוד. הופעה ממש נחמדה.
הבן-אדם נראה פשוט מעולה!../images/Emo99.gif הוא גם נשמע מצוין! הבעיה היחידה היא שכשכל הפוקוס עליו מדי פעם נראה שהוא לא יודע מה לעשות עם עצמו-אבל זה לגיטימי למישהו שבדרך כלל מופיע עם להקה.ובכל מקרה,זה חמוד. הופעה ממש נחמדה.
T theone24 New member 11/4/11 #15 הופעה חיה: Jessie J - Price Tag מתוך תוכנית הלילה The Late Late Show. http://www.twitvid.com/OVGHY
L liore10 New member 11/4/11 #16 פרווה ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif
פרווה ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif
A Avril Abbey Dawn New member 12/4/11 #64 she kinda she kinda sounds like a little girl in this vid...But I saw other shows live and it wasn't that bad...
she kinda she kinda sounds like a little girl in this vid...But I saw other shows live and it wasn't that bad...
C candyheart New member 14/4/11 #69 היא "משחקת" קצת יותר מדי. ועם כמה שזה נחמד,זה הופך למעצבן באיזשהו שלב.אני גם איבדתי לאורך ההופעה עניין.
היא "משחקת" קצת יותר מדי. ועם כמה שזה נחמד,זה הופך למעצבן באיזשהו שלב.אני גם איבדתי לאורך ההופעה עניין.
S spiceupmylife1 New member 11/4/11 #19 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif לוהטטט!!!../images/Emo23.gif זה סוג של חלום יהיה קליפ ואני בכלל מתה
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif לוהטטט!!!../images/Emo23.gif זה סוג של חלום יהיה קליפ ואני בכלל מתה
Shiri from the block Active member 11/4/11 #1 ../images/Emo45.gif זה יהיה טיפשות לא לקפוץ על הגל הזה תוך 5 דקות זה היה טרדינג בטוויטר והם יודעים שבטוח יצפו לקליפ או הופעה או משהו פומבי ביחד!
../images/Emo45.gif זה יהיה טיפשות לא לקפוץ על הגל הזה תוך 5 דקות זה היה טרדינג בטוויטר והם יודעים שבטוח יצפו לקליפ או הופעה או משהו פומבי ביחד!
R RedOne8 New member 11/4/11 #24 הקטע בשיר הזה לדעתי, שעם הזמן אתה מייחס לליריקה משמעות זניחה ונהנה בעיקר מהמוזיקה והאוירה והכל...
M Music Man XD New member 11/4/11 #26 לא התכוונתי למילים, אלא לאיך שכל אחת שרה אותן. הדרך של ריהאנה יותר מוצאת חן בעיני.
S spiceupmylife1 New member 11/4/11 #29 הבנתי... סבבה אני היייתי שמחה לשמוע את בריטני עושה קאבר לte amo של רירי
M Music Man XD New member 11/4/11 #33 תפוז שלח מוקדם ../images/Emo9.gif הכוונה שלי הייתה לכתוב: "באמת מעניין איך זה היה נשמע.."