ואאווו כמה חפרנו על זה...
בוא נגיד שהדברים לא כמו שהם נראים בקליפ של HIAM ... לעומת הקלילות והכייפיות של TTWE או כמו שיוסי כתב ואני מסכימה עם כל מילה : הלם עבר, ההתרגשות חלפה, ועכשיו הגיע הזמן לעשות סדר במחשבות. אני לא חושב שאני מגזים אם אני אומר שקרוב לוודאי זהו הקליפ הכי טוב שהיא עשתה מאז ימי ITZ. בתור מעריץ שחווה איתה הכל מההתחלה, תמיד עניין אותי לדעת מה עמדתה לכל הדברים שנאמרים עליה בתקשורת ועל ידי המעריצים, וכמו שזה נראה עכשיו, היא בחרה לשתף אותנו בדרף מקורית לגמרי. עזבו את FTR, לעומת הקליפ הזה, הכל נראה בו מלאכותי ולא כנה. היא לא רוצה להתראיין, אבל החלט רוצה להעביר מה היא מרגישה בדרך משלה, בדרך הכי טובה שהיא ידעה לעשות אי פעם - דרך קליפ. סצינת הכלה - בעייני זאת הסצינה הכי טובה שהיא עשתה זה שנים. בהתחלה רואים אותה בהתחלה נוסקת למעלה, בדיוק כמו בהתחלת הקריירה שלה, מוקפת אין ספור מסכים המקרינים את קליפי העבר, לקראת האמצע רואים שהיא קשורה בצינורות לאותם מסכים - בובה על חוטים אם תרצו, היא נאבקת להשתחרר מאותם כבלים הקושרים אותה כי כולנו יודעים שהיא חופשייה בנפשה, וכאן מתחילה הנפילה. היא משפריצה צבע, מדממת על כל הקריירה שלה, מתרסקת על הרצפה ומראה שהכל כמעט וגמר אותה לגמרי. רגע לפני שנגמר הקליפ והצופה חושב שהיא כבר לא תצליח לקום אחרי שכל הדם הזה נשפך, היא מרימה את הראש, חזקה מתמיד. סצינת הקרב- עוד סצינה חזקה. בריטני VS בריטני ושהטובה מבניהם תנצח. הבעיה היא שאין מנצחת אחת. האדומה או השחורה שתיהן בריטני, הרזה יותר או המלאה, שתיהן בריטני, עבר הווה, זאת אותה בריטני. אין מנצחת אחת. רמז עבה למעריצים שמבקשים כל הזמן שבריטני הישנה תחזור, כאן היא מראה שעבר או הווה, היא אותה אחת, אותה הבריטני וזה מה שיש. הריקוד הוא אומנם לא ריקוד שיזכר לעד ככריאוגרפיה אייקונית, אך הוא בהחלט הרבה יותר טוב מכל מה שקיבלנו בכל תקופת סירקס. הפרסומות הסמויות מעט מעצבנות, אך נוותר, והחלק הראשון לגמרי מיותר ולא מובן. בגדול, לדעתי היא סיפקה לנו מעל ומעבר. הקליפ הכי טוב מאז ITZ, ועכשיו נשאר לחכות מה היא תעשה עוד.
כל הזכויות שמורות
לTheone24
אז הנה השרשור של הקרנת הקליפ זה ארוך ובטח ממשיך עוד קצת אחרי
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2199&PageNumber=8 אם עדיין לא תבין אשמח לחפור לך עליו עוד...