Suck My Pop!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

איך היה אפשר שלא ....
הנערה הסקסית בתלבושת הבית ספר שכבשה את כולנו

candyheart

New member
אהבתי את הביטוי המאוד ליטרלי של הקליפ לשיר.

סה"כ קליפ ריקודים מיוזע וסקסי שכיף לראות.בריטני נראית כוסית בטירוף בחלק מהקטעים ודי עייפה באחרים. הזכיר לי פה ושם את "איימי" ו"סלייב". אהבתי את הסוף האופטימי...אבל רק אותי הצחיק שהיא מציצה ככה מתוך הביוב? הזכיר לי עכברוש או משהו.

AudiTT15

New member
אגב מישהו יכול להסביר לי את המשמעויות של HIAM

? לא יודע ראיתי את הקליפ בערך 3 פעמים ולא כזה אהבתי... כנראה כי לא הבנתי אותו... מישהו יכול אולי להסביר? TTWE!!! קליפ שפשוט גרם לי ממש לאהוב את השיר!!! "This kitten got your tongue tied in knots I see"... הקטע של זה שהמצלמה רועדת כזה בדיוק כמו השיר!! והתזוזות גוף שלהם בדיוק מתי שיש באס בשיר !! והמחיאות כפיים שלה! אין אין אין היה אפשר לראות אותה יותר והייתי הרבה יותר שמח אם היא אשכרה הייתה רוצה להיות שם אבל חוץ מזה קליפ מעולה.

spiceupmylife1

New member
ואאווו כמה חפרנו על זה...

בוא נגיד שהדברים לא כמו שהם נראים בקליפ של HIAM ... לעומת הקלילות והכייפיות של TTWE או כמו שיוסי כתב ואני מסכימה עם כל מילה : הלם עבר, ההתרגשות חלפה, ועכשיו הגיע הזמן לעשות סדר במחשבות. אני לא חושב שאני מגזים אם אני אומר שקרוב לוודאי זהו הקליפ הכי טוב שהיא עשתה מאז ימי ITZ. בתור מעריץ שחווה איתה הכל מההתחלה, תמיד עניין אותי לדעת מה עמדתה לכל הדברים שנאמרים עליה בתקשורת ועל ידי המעריצים, וכמו שזה נראה עכשיו, היא בחרה לשתף אותנו בדרף מקורית לגמרי. עזבו את FTR, לעומת הקליפ הזה, הכל נראה בו מלאכותי ולא כנה. היא לא רוצה להתראיין, אבל החלט רוצה להעביר מה היא מרגישה בדרך משלה, בדרך הכי טובה שהיא ידעה לעשות אי פעם - דרך קליפ. סצינת הכלה - בעייני זאת הסצינה הכי טובה שהיא עשתה זה שנים. בהתחלה רואים אותה בהתחלה נוסקת למעלה, בדיוק כמו בהתחלת הקריירה שלה, מוקפת אין ספור מסכים המקרינים את קליפי העבר, לקראת האמצע רואים שהיא קשורה בצינורות לאותם מסכים - בובה על חוטים אם תרצו, היא נאבקת להשתחרר מאותם כבלים הקושרים אותה כי כולנו יודעים שהיא חופשייה בנפשה, וכאן מתחילה הנפילה. היא משפריצה צבע, מדממת על כל הקריירה שלה, מתרסקת על הרצפה ומראה שהכל כמעט וגמר אותה לגמרי. רגע לפני שנגמר הקליפ והצופה חושב שהיא כבר לא תצליח לקום אחרי שכל הדם הזה נשפך, היא מרימה את הראש, חזקה מתמיד. סצינת הקרב- עוד סצינה חזקה. בריטני VS בריטני ושהטובה מבניהם תנצח. הבעיה היא שאין מנצחת אחת. האדומה או השחורה שתיהן בריטני, הרזה יותר או המלאה, שתיהן בריטני, עבר הווה, זאת אותה בריטני. אין מנצחת אחת. רמז עבה למעריצים שמבקשים כל הזמן שבריטני הישנה תחזור, כאן היא מראה שעבר או הווה, היא אותה אחת, אותה הבריטני וזה מה שיש. הריקוד הוא אומנם לא ריקוד שיזכר לעד ככריאוגרפיה אייקונית, אך הוא בהחלט הרבה יותר טוב מכל מה שקיבלנו בכל תקופת סירקס. הפרסומות הסמויות מעט מעצבנות, אך נוותר, והחלק הראשון לגמרי מיותר ולא מובן. בגדול, לדעתי היא סיפקה לנו מעל ומעבר. הקליפ הכי טוב מאז ITZ, ועכשיו נשאר לחכות מה היא תעשה עוד.
כל הזכויות שמורות לTheone24
אז הנה השרשור של הקרנת הקליפ זה ארוך ובטח ממשיך עוד קצת אחרי http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2199&PageNumber=8 אם עדיין לא תבין אשמח לחפור לך עליו עוד...

AudiTT15

New member
אהה וואי תודהה :))))

תודה רבה על ההרחבה... :) עדיין יש מלא דברים שלא ברורים לי אבל אני לא רוצה להציק... טוב אבל אמרת שזה בסדר אז אני אשאל, אוקיי אמרת "סצנת הכלה", למה כלה? למה לא משהו אחר? (איזה מסר יש בזה שהיא כלה?) ומה זה הקטע של Plenty Of Fish (שזה גם האתר שרואים בקליפ טלפון של ליידי גאגא) והיא מוצאת שם מישהו... מה הקטע? סתם פירסומת לאתר? ומה זה הסוהרסנים שעפים מסביבה? יש לזה איזשהו מסר? אוקיי ואהבתי שהיא נופלת משתחררת מהכבלים וזה כאילו אומר שהיא עכשיו סבבה ובלי כבלים

theone24

New member
הופעה חיה: Natalia Kills - Mirrors

אלבום הבכורה של קילז מתחיל להשתחרר ברחבי העולם, ונטליה מתחילה לעבוד על קידומו. כאן היא קפצה לגרמניה, לתוכנית מאוד פופולארית שם, ומספקת את ההופעה הטלוויזיונית הראשונה שלה לסינגל הראשון, Mirrors. http://www.twitvid.com/IZV5A לאר רע להופעה ראשונה.

candyheart

New member
האמת היא שזה היה די זול.

לא דווקא מבחינת סליזיות...פשוט כל ההפקה נראתה זולה.אבל אני מניחה שעם תקציב של אמן מתחיל זה בסדר.

The Gloaming

New member
הופעה חיה: Kelly Clarkson - Greatest Hits

קלי קלארקסון קפצה שוב לתוכנית של אלן, שצולמה באורלנדו, והופיעה שם במדלי של Miss Independent, Walk Away ו - Since You Been Gone. קלי מדהימה, ירדה במשקל מאוד, מאוד מפגיזה את הקהל, רק חבל לי על בחירת השירים הלא מעודכנת.. אבל בכללי היא עדיין הזמרת הכי טובה שיש היום..
http://www.youtube.com/watch?v=UV44lkVSRh8&feature=player_embedded

theone24

New member
מדהימה!

אני לא מתלונן על בחירת השירים...חולה על האלבום Breakaway.

HanAn189

New member
Walk Away - תמיד תמיד תמיד

תמיד מרומם לי את מצב הרוח! חולה על השיר הזה
והקליפ

candyheart

New member
ממש כיף לראות ולשמוע אותה שוב!

גם אני מתה על האלבום Breakaway,אבל כן ההיתי שמחה אם היא היתה מבצעת משהו משני האלבומים האחרונים.אפילו במקום Miss Independent שאותו אני הכי פחות אוהבת מתוך השלושה שהיא שרה. בכל מקרה,הופעה מהנה.באמת שהיא חסרה ונחמד מאוד שהיא עשתה את זה.

candyheart

New member
נשמע טוב יחסית.

יש לה משהו לא בטוח בקול,אבל היא עברה את זה לא רע.כמובן שהיא נראית מעולה.

למעלה