Suck My Pop!

liore10

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

קליפ מדהים .. שיר מדהים .. זה פשוט הקליפ הנכון לשיר הנכון בזמן הנכון ...

The Gloaming

New member
בגדול אהבתי מאוד,

הדברים היחידים שפחות אהבתי זה שאין מספיק דגש על בריטני, ובאופן כללי היה חסר לי איזה משהו.. לא יודע להסביר מה. בכולפן, הקליפ מעולה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif, אולי זה שהוא קצר מדי ....../images/Emo8.gif

אבל כן גם אני הרגשתי שמשהו קצת חסר לי נראה לי באמת יותר מיקוד על בריטני ועל ריקודים..

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

מעולהההה
הו הו הו הו הוווו הוו אווו הוווווו

WhyTheFace06

New member
אהבתי!

אז נכון אין כל כך עלילה אבל לי לא אכפת- כי הגיע הזמן שהיא הוציאה קליפ שבאמת קשור לשיר. סוף סוף אני רואה אותה רוקדת כמו שצריך ובהחלט רואים את הנוכחות שלה לדעתי. השיר עצמו ענק, יותר טוב מHIAM והלהיט הכי גדול שהיה לה מאז womanizer.

2Dirrty4U

New member
לא רע, לא רע..

אהבתי את הקטע שהם כאילו רוקדים בביוב הזה ומראים בתחילת הקליפ את הרקדנים נכנסים לביוב הזה ובסוף הקליפ בריטני מציצה משם חח חוץ מזה קליפ ריקודים רגיל למדי. שום דבר מלהיב או מיוחד אבל באופן כללי לא רע. רק חבל שיש קטעים שבריטני נראת בהם אאוט כזה.. כאילו היא שם אבל לא שם, כאילו שהיא לא ישנה 3 ימים והביאו אותה לסט ואמרו לה תרקדי! והיא מצידה רק רוצה לגמור עם זה כמה שיותר מהר וללכת הביתה. מי הבמאי?

theone24

New member
Ray Kay.

האחד שעשה את Whip My Hair של ווילו סמית' , Fight For This Love של שריל קול ועוד רבים וטובים.

בריטני יפהפייה ואנרגטית יותר

אך הקליפ הוא מיחזור על עצמה וגם של קאשה. בגדול - קליפ נחמד אך סתמי. לא משתווה לHIAM. נ.ב. התחת שלה

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif

HanAn189

New member
בסה"כ קליפ מהנה!

לא משתווה כמובן לקליפ הקודם שעד היום לא נמאס לי לצפות בו
מה שכן, בריטני היא כוכבת הפופ היפה ביותר! ולא משנה לי מה יהיה בקליפ, הגעתי למסקנה שנעים לי לצפות בה 4 דקות.

theone24

New member
עדיף מאוחר מאשר אף פעם.../images/Emo3.gif

אני כבר מאז 98' הבנתי זאת.

HanAn189

New member
קודם כל, ב-98' הייתי בן 4...

ושנית, אני תמיד ידעתי את זה, אבל לא רשמתי את זה בפורום! יש לי הרגשה שגם בתור סבתא, בריטני תהיה יפיפיה

למעלה