Suck My Pop!

RedOne8

New member
יומרני ומונוטוני.

קייטי יפהפיה וזה לא משהו חדש, אבל היופי של לא עוזר לה להיות מעניינת יותר, גם כשהיא פשוט מרחפת בחלל. רק ברגע שהיא הגיעה לכדור הארץ או לא יודע איזה כוכב, רק אז הרגשתי שהקליפ הזה יכול לצבור תאוצה ואולי להתפתח לאיזשהו מקום יותר ענייני ומעשי מלרחף בחלל, אבל היה לי ברור שהשיר קרוב מדי לסיום בשביל באמת לקבל מעוף. וגם על פני כדור הארץ, היופי של קייטי לא מספיק מעניין. נשיקה שהופכת רובוט לאדם? את הנסיכה והצפרדע הקריאו לי מגיל שנתיים. קייטי חושפת רגלי צבי? זה עדיין לא מעניין! וקניה הזה כל כך מיותר שעצוב להגיב עליו. מי שמכיר אותי אפילו את ההכרות השטחית הזו של תפוז יודע שאני ממש לא טיפוס ממורמר או מדוכדך שלא אוהב שום דבר, אבל רבאק! תעשי משהו מעניין יותר מלרחף בחלל חצי שיר! נקודות אור אחת שאני מוצא בקליפ הזה זה שהצליחו לשלב גם את הראפ של קניה וגם הסי פארט של קייטי, בלי להפריד אותם כמו ברמיקס.

התחיל חזק,אח"כ קצת שיעמם

ואז חזר להיות עניין. ויזואלית יפה. קנייה קצת תקוע. והאיפור בקליפ אליפות

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif לא יכלתי לתאר את זה יותר טוב

מה שכן הקליפ עצמו מאוד מושק ומעניין וכייף לצפות בו קטי נראית מדהין גם בתור חייזרית

2Dirrty4U

New member
מעפן ברמות.

אפילו התייאשתי קצת אחרי ה-2 דקות אבל בכל זאת ראיתי עד הסוף.. מתיימר להיות משהו מיוחד, מתיימר להיות "יצירת אומנות" אבל בפועל נמרח ומשעמם ולא מעניין בעליל. גם העריכה בקטעים ממש צולעת.. חבל, עם כל ההשקעה באיפור היו יכולים לעשות משהו הרבה יותר טוב.

The Gloaming

New member
../images/Emo45.gifלא סובל קליפים כאלה..

שמנסים יותר מידי ובפועל אין בהם כלום חוץ מאפקטים. אני מעדיף סתם קליפ מעפן במועדון וזהו. היחיד לדעתי שמצליח באמת לספר סיפורים בקליפים שלו היום זה אמינם.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gifאני ממש דמיינתי משהו אחר בכלל קצת מעציב אותי שהיום כולם מחפשים לעשות משהו חדשני ולא עושים דברים פשוטים יותר../images/Emo10.gif

RedOne8

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif נסיון נואש מדי להיות אומנותי ובעל

משמעות, הלוק כאן בהחלט אומנותי וקייטי לבושה ומאופרת נדיר, בכלל נראת מדהים (כרגיל), אבל שוב - יפה ככל שתהיה, כשכל מה שהיא עושה זה סלטות בחלל זה לא מעניין! כן הייתי שמח לראות הנפות שיער סקסיות באיזה חדר מראות או אנאערף אם אורות אולטרה סגולים וזה, לקחת קצת מהקליפ של אלי גולדינג ללייטס עם התאורה. ואם כבר מפרסמים מותג משקפי שמש, להרכיב איזה משקפיים מגה עתידניות עם חליפת חלל כזו או אחרת ורובה לייזר גם יכל להשתלב. להשאיר את החלל
להיפטר מהריחוף

כןן קליפ מעולה !

יש בו השקעה אבל הוא משעממם,אין בו משהו מיוחד!,חוץ מיזה שקייטי חייזר ,ויש את החיות האלו,שגם לקראת הסוף הם שמה מזדווגים.. 0.O וקנייה סתם מציק ולא קשור לחיים. וממש עשתה פרסומת למשקפיי שמש ..

candyheart

New member
האמת שזה שהפתיע אותי!

אני מבינה את אלה שאומרים שזה כאילו מתיימר להיות משהו "אומנותי" ומיוחד,אבל לדעתי את ההרגשה הכללית הוא העביר בהצלחה. האיפור מדהים,האווירה המסתורית עוברת בהצלחה,ואפילו הקטעים של החיות השתלבו לי יפה.סה"כ קליפ טוב לשיר שאני מאוד אוהבת.

למעלה