Suck My Pop!

Shiri from the block

Active member
לא וויתרו, הוא שם גם לי לקח זמן עד שראיתי אותו, הוא פשוט בצבע שקוף ונמצא קצת מתחת לסנטר צד ימין..

Shiri from the block

Active member
NKOTBSB - Dont Turn Out The Lights Now שיר חדש של שתי הלהקות בנים בקסטריט בויז וניו קידס און דה בלוק שיוצאים לטור משותף בקיץ../images/Emo13.gif http://www.youtube.com/watch?v=YuLW84OpipE נשמע ממש טוב.. ומישהו יודע מי זה/זאת אמנואל קיריאקו? זה מה שהיא/הוא כתבו בטוויטר: @EmanuelKiriakou Don't Turn Out The Lights by @NKOTBSB was written by myself, @ClaudeKelly and @Jesscatesmusic! I produced

theone24

New member
מדהים מדהים מדהים!

תחרה חזק על קליפ השנה מבחינה וויזואלית. גירסת השיר בקליפ פי מיליון הרבה יותר שווה ככה! ככה לא הולך לאיבוד החלק הכי טוב בשיר, וגם קנייה לא מקופח. אהבתי.

theone24

New member
מתחרה** וכמובן שההשוואות לגאגא החלו.

לדעתי היא שמה את גאגא בכיס הקטן עם הקליפ הזה. בלי זיוני שכל והקדמות משעממות, היא מראה שאפשר לעשות קליפ "ארוך" (יחסית) בלי לשעמם ולמרוח בשטויות.

RedOne8

New member
בלי לשעמם ומרוח בשטויות? ../images/Emo6.gif

אתגר - תן לי דבר מעניין אחד בקליפ הזה שלא נמרח. (כמו הריחוף הזה בחלל על גבי שני בתים ופזמונים.)

theone24

New member
הוא מספיק יפה וויזואלית על מנת להחזיק...

את הצופה מרותק למסך, לפחות לדעתי. יש בו משהו מאוד אפל ומסתורי, מזכיר לי קצת את הקליפ של מדונה לFrozen.

WhyTheFace06

New member
אפילו שאני שונא לעשות השוואות

הסוף הזכיר לי קצת את הקליפ oops i did it again. גם מבחינתי קייטי הוכיחה פה שהיא אוכלת את הליידי בלי מלח (גם בקליפ וגם בשיר), וגם את קניה בלי מלח- שהגרסא עם קייטי באמת הרבה הרבה יותר טובה. כבר שכחתי כמה XD

למעלה