חח הרבה משווים אותה לסוסה.
ד דר אמברלה New member 15/3/11 #42 לא מבין מה אתם רוצים. היא יפהפייה. נראית יותר טוב מזאת שאסור לי להזכיר את שמה
M Music Man XD New member 15/3/11 #44 אני גם חושב שהיא יפה. זה לא הבצפר של הארי פוטר פה, תגיד איזה שם שאתה רוצה.. (זה לא סותר את העובדה שאני מאוד אתנגד לכך ואפציץ את השרשור הזה בתמונות, אבל תגיד, תגיד, אין בעיה.. |סבתא פולניה| ).
אני גם חושב שהיא יפה. זה לא הבצפר של הארי פוטר פה, תגיד איזה שם שאתה רוצה.. (זה לא סותר את העובדה שאני מאוד אתנגד לכך ואפציץ את השרשור הזה בתמונות, אבל תגיד, תגיד, אין בעיה.. |סבתא פולניה| ).
ד דר אמברלה New member 15/3/11 #48 לא. נשבעתי אמונים../images/Emo6.gif האמת כריסטינה באמת יפהפייה. אבל בשנה האחרונה היא נראית זוועה לטעמי ובכלל אני מעדיף אותה בלי איפור.
לא. נשבעתי אמונים../images/Emo6.gif האמת כריסטינה באמת יפהפייה. אבל בשנה האחרונה היא נראית זוועה לטעמי ובכלל אני מעדיף אותה בלי איפור.
M Music Man XD New member 15/3/11 #53 עוד משפט לגזור ולשמור ../images/Emo127.gif השנה היו לה כמה עליות ומורדות מבחינה חיצונית. היו רגעים רעים, אבל היו רגעים ממש טובים (בורלסק למשל )
עוד משפט לגזור ולשמור ../images/Emo127.gif השנה היו לה כמה עליות ומורדות מבחינה חיצונית. היו רגעים רעים, אבל היו רגעים ממש טובים (בורלסק למשל )
T The Gloaming New member 15/3/11 #57 כריסטינה נראית טוב רק הפאפרצי בכל שאר הדברים שהיא עושה היא נראית רע לטעמי. אני מניח שזו מחמאה.
T The Gloaming New member 15/3/11 #46 אני מקווה שאתה לא חובב בנים. ככה לפחות יהיה מזל למכוערת אחת בעולם... .
T theone24 New member 15/3/11 #51 יש לה עיניים מדהימות ו...זהו. הפרצוף שלה פשוט סוסתי. אבל כמו גאגא, יודעים להוציא ממנה את המיטב בקליפים שלה.
יש לה עיניים מדהימות ו...זהו. הפרצוף שלה פשוט סוסתי. אבל כמו גאגא, יודעים להוציא ממנה את המיטב בקליפים שלה.