Suck My Pop!

קליפ מהמם!! ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

היא תותחית אמיתית, אחד הקליפים החזקים שלה. גרם לי גם לאהוב עוד קצת את השיר, כך שהוא גודל עלי ממש ברגעים אלו.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif אז ככה אחרי שראיתי אותו פעמיים

ההתחלה פשוט הזוייה.. הבנתי את הקטע אבל זה טו מאץ.... אבל אחרי זה הופך ונעשה פשוט מדהים אהבתי כל רגע.. אהבתי בגדול אבל הזוי יותר מדי .... נראה מה יצליחו לשדר מזה באמטיוי
יש חלקים בהם היא נראית סקסית...
ומוזר לראות אותה רוקדת בלי עקבים!!!!
ואת הסןף לא ממש הבנתי... מישהו הבין? ותכלס זה לא קליפ זה סרט

כל ההתחלה שלו נשמעת כמו פרולוג דרמטי

ומאוד יפה(פרולוג שלא מופיע בשיר עצמו) ו-2 הדקות הראשונות של הקליפ יפות. כשמתחיל השיר עצמו,רוב הקליפ הופך להיות עוד קליפ ריקודים של ליידי גאגא וחברותייה בחזייה ותחתונים. הקטע שהכי אהבתי בקליפ זה הקטע בו הראש של תקוע בתוך זכוכית מאחורי המראה.

liore10

New member
פשוט מאכזב ... וחבל כי השיר מעולה...

אני זוכר את הפעם הראשונה שראיתי את הקליפ לטלפון.. הייתי מרותק למסך וכשהקליפ הסתיים הדבר הראשון שעשיתי היה לשמור אותו על המחשב , שחס וחלילה לא יורידו אותו מיוטיוב וימנעו ממני את הזכות לראות אותו שוב ושוב ושוב... ואני מסתכל על הקליפ הזה וההרגשה היחידה שעברה בי היא אדישות... וזה מוזר כי היו רגעים בעבר שהרגשתי שאני הולך להיסחף לעולמה של גברת גאגא אבל משהו לא עבד אצלה הפעם.. וזה אחרי אלחנדרו שגם לא המריא לשום מקום. אולי אני פשוט עייף מהדרמטיות שלה....

theone24

New member
נתחיל מזה: גאגא יודעת ליצור קליפים.

הקליפ הזה, או בשמו המלא "The Manifesto of Mother Monster" הוא הדבר הכי אומנותי ושערוריתי שהיא עשתה עד עתה. קשה לקלוט הכל בבת אחת, למעשה, קרוב לוודאי שגם אחרי כמה פעמים לא תבינו מה היא רוצה, וזה בסדר, זאת מטרת הקליפ, להיות כמה שיותר סוריאליסטי ואוונגארדי שאפשר. ההתחלה שלו, המראה איך גאגא מודל 2011 נולדת מחדש (עם כמה קלואזאפים למפשעה
) - פשוט מדהים! המוזיקה, הקריינות והחיזיון הוויזואלי...באמת, אין דברים כאלה כיום. מזכיר סרטי מדע בדיוני של שנות ה80. המשך הקליפ, כאשר השיר רץ בלי הפסקה (ברוך השם!) מראה את גאגא עם רקדניה לצלילי השיר. בגדול, מדובר בקליפ מעולה. באמת. המון יצירתיות ומחשבה, שלא הצלחתי להבין אותה עד הסוף (משהו עם 2 גאגאות - טובה ורעה וכולי), אבל בגדול עושה את העבודה, ואין ספק שהוא יגרום לה להישאר בכותרות עד הוצאת האלבום, הסינגל הבא או השערוריה הבאה - מה שיבוא קודם.

0.0

כן.. אין בו משהו מיוחדד כל 7 דק' האלו משעעממות בטרוף.. אה..היא רוקדת זוועה ,והיא נראת זוועה . לא אהבתי !

HanAn189

New member
מה זהההה? |קלרה-קופרובסקי|

זה לא הקליפ שציפיתי
הקליפ הראשון שלה שאני לא אוהב. לא יודע איך לנתח אותו, פשוט לא התחברתי

Music Man XD

New member
יש לי הרגשה שסוף סוף,

אחרי שלוש שנים של תהילה, גהגה מתחילה להצדיק את כל המחמאות והשבחים שקיבלה, הרבה פעמים ללא ביסוס. קליפ מעניין, קליפ עם רעיון, קליפ רציני. אני מתחיל לחבב את מה שהיא עושה בזמן האחרון. עד עכשיו הקליפים שלה היו מוערכים הרבה מעל המידה הנכונה לדעתי. הקליפ הזה יקבל שבחים, והפעם בצדק. יפה מאוד

The Gloaming

New member
כנראה שגאגא איבדה את כל הייחודיות שלה.

לשיר שיר שנשמע כמו מדונה, ולחקות (מחווה שמחווה) קליפ של מייקל ג'קסון זה בהחלט לא משהו שאני אריע לה עליו. תלמדי להיות יצירתית בעצמך, אחרי שתוציאי עוד כמה דיסקים, תרשי לעצמך לרכב על גל של אמנים אחרים בעצמך. הקליפ עצמו מתחלק מהבחינתי לשני חלקים: הסצנות שמאוד אהבתי הן על הכוכב הזה, וכשהיא ליד כמה ראשים.. כל שאר הקליפ מגעיל בעיני, הריקודים בהמתיים, למה אני צריך לראות את הכוס שלה כל הקליפ? (סליחה על הבוטות). הקטע שבו היא מאופרת כמו זומבי.. כאילו.. מה הקטע?
סבבה, היצר הרע, אפשר להעביר את זה בדרכים יותר טובות.. את המניפסט שלה מאוד אהבתי, נראה עד כמה היא תתמיד ותדגול בזה. בסופו של דבר, בשביל שיר שמח, מעודד, ועם סאונד של סבנטיז, קיבלנו קליפ אפל, מפחיד ומלא בניסיונות לעורר שערוריות. אבל לא שציפיתי למשהו אחר ממנה...

spiceupmylife1

New member
מחקה את מדונה? איפה?

חוץ מבסוף.. וזה רק מחווה למייקל כי מה עוד דומה? וכרגיל השיר לא תואם את הקליפ... אם זה אני מסכימה

The Gloaming

New member
השיר כולו חיקוי של מדונה.חפרנו על זה שנים כבר

ולא הבנתי מה כתבת בשורה השניה לגבי מייקל ג'קסון. אבל כל הקליפ מלא באלמנטים מקליפים של מייקל, וחלקם אפילו חיקויים כשלעצם. יש פה מהקליפים של Bad, Thriller, Billy jean....

spiceupmylife1

New member
../images/Emo13.gif לא

ובאמת שבסוף השיר אני מתחיל ה לשיר את EY
ברוכה הבאה

Another Girl

New member
אהה... פופ זה לא ממש אני, אבל

ייתכן ויהיה לי משהו להגיד כאן בעתיד, לא מופרך.
תודה בכל מקרה!

HanAn189

New member
../images/Emo45.gif על השורה הלפני האחרונה! ../images/Emo2.gif

השיר הזה כ"כ שמח, כל כך אנרגטי והמנוני, וכל המסר נאבד בתוך קליפ שחור ויצורי, סטייל התחנה המרכזית הישנה בתל אביב. הקליפ ממש חשוך וזה מאפיל על האמרה ה"חיה" של השיר.

למעלה