Suck My Pop!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif.. מסכימה שתיהן לא הכי יפות בעולם

אבל אם כבר אז הייתי בוחרת ללא היסוס בגברת ברווז... אבל לא כשאר יש לה גברים על פרצוף יותר כמו שהיא הייתה נראית בתקופת פוקר פייס

Shiri from the block

Active member
לא אהבתי בכלל קליפ מגעיל שלא עושה חשק לצפות בו שוב אני כבר מהאמצע רציתי להפסיק

candyheart

New member
אין לי מושג מה ראיתי כרגע...

קודם כל הילדה בהתחלה...מה זה?! גראפי מדי! זה היה מטריד על סף המלחיץ. בקטע שהיא רוקדת היא נראית כמו מוזלמן...ולא עוזר זה שהיא שמה את הדבריםהאלה להבליט לה את הפנים. הקטע עם השלדים טוב. אני חייבת לומר שברוב הקליפ היא נראית נורא. זה קליפ פחות צבעוני מקליפים אחרים שלה,ויש אולי 2-3 סצנות מרכזיות,אז קורה בו פחות.בעיקר עם זה שהקטע של הריקוד עם הבקיני על מסך שחור הוא העיקרי. זה בהחלט שערורייתי כמו שהיא יודעת לעשות.אני לא יודעת אם זה מהאהובים עליי שלה ביותר(אולי בגלל שגם את השיר אני לא ממש אוהבת) אבל כן- היא בהחלט יודעת לעשות קליפים. בגדול אני שמחה שראיתי את זה עכשיו,כי זה עשה לי בידור קל בסוף יום לא כל-כך טוב.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה...

כמו אלחנדרו זהו קליפ שצריך לעכל... אני בהחלט אוהבת את השיר הרבה יותר מהקליפ..

כשראיתי את הקליפ ישר עלה לי לראש

הקליפ טרילר של מייקל. ההתחלה היתה מאוד מפתיעה אבל קצת הגזימה וזה היה ארוך מידי. היא נראת מאודדדד רזה אבל ממש. לא אהבתי את הכאוגרפיה לא יודעת משהוא לא מסתדר לי בעין. בגדול היא תמיד מספקת את הסחורה היא קורעת את התחת שלה ולפעמים היא מתאמצת יותר מידי לפעמים less is more והמחווה בסוף למייקל ומדונה היא נראתה כ"כ מפחיד

theone24

New member
הופעה חיה: Katy Perry - Firework

קייטי פרי קפצה להופעת הפתעה במסיבת ה"אפטר אוסקר" שגברת אופרה וונפרי ערכה. המסיבה, שהתרחשה בתיאטרון קודאד שבהוליווד, נערכה יום אחרי הטקס המכובד, ובמהלכו הופיעו להקת הילדים "the kids of Staten Island’s PS 22" כשאר הם שרים את הלהיט של פרי, Firework, כאשר הגברת בעצמה צצה פתאום במהלכו והפתיעה את הקהל. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qGAxYdbQkmg

candyheart

New member
זו אותה חבורה שהופיעה בסוף האוסקר?

לא ממש אהבתי...קייטי נשמעת לא משהו בכלל,ולא מספיק שחצי מהילדים לא שרים בכלל וסתם עומדים שם,הם גם עושים תנועות מיותרות לגמרי(שאני בטוחה שאמרו להם לעשות אבל זה עדיין נראה נורא).

The Gloaming

New member
לא רע. אבל לא עשה לי חשק לטרוף את השיר.

יש דמיון קל לקליפורניה גירלז...

2Dirrty4U

New member
חח בריטני משגעת את המעריצים שלה, הא?

קודם מיליון הטיזרים של הוידיאו באורך של שתי שניות ועכשיו כבר איזה 5 טיזרים של שירים.... מצד אחד זה כיף אבל מצד שני גם מבאס חח לגבי השיר - לא תפס אותי.

The Gloaming

New member
מה מבאס בזה?../images/Emo12.gif.

היא דווקא עושה את זה בשביל המעריצים, לא בשביל לשגע / לבאס...

2Dirrty4U

New member
לא לבאס בקטע רע

אלא שנותנים למעריצים הצצה ואז אתם בבאסה של לחכות עד שתקבלו את כל השיר או בבאסה שזה היה קצר מידי וצריך לחכות ולחכות..

למעלה