Suck My Pop!

theone24

New member
ליידי גאגא בתוכנית "60 דקות".

אתמול בערב, שעה לפני הופעת הבכורה שלה עם הסינגל החדש, Born This Way, עלה פרק המוקדש כולו לליידי גאגא, האישה והתופעה, בתוכנית התחקירים הוותיקה "60 דקות". הצצה לפרק כבר ראינו, אז קבלו את החלק הראשון (ככל הנראה) הנקרא Lady Gaga & The Art of Fame בו היא מדברת בגלוי על חייה כיום כפופ אייקון ובעבר. מאוד גלויה וכנה. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SBk22UhcJIo

WundeRKind

New member
היא נראית לא רע בלי כל המסיכות!

הגישה שלה עדיין חרא, אבל נחמד לראות אותה אנושית לשם שינוי.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif אהבתי מאוד!!! מקסימה

ומדהימה הזכיר לי למה אני כ"כ אוהבת אותה
חוץ מהקטע של הסמים חח והיהלום חחח WTF

theone24

New member
דווקא אהבתי שהיא גלויה בנושא הזה.

היא אומנם דיברה על זה בעבר, ואני שמח שהיא נגמלה מהסמים, אבל אהבתי שהיא אכן הודתה שהיא מעשנת חשיש כי למען האמת תמיד חשדתי שהיא עושה זאת. יש לה הופעות שהיא נראית בעולם משלה...עכשיו קיבלנו אישור לסיבה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif חח יש בזה משהו... ../images/Emo8.gif

אבל הקטע עם "היהלום" היה טו מאץ חחח

WundeRKind

New member
בושה שזה מה שהיא מעבירה לילדים שסוגדים לה.

לא שזה מפתיע, ולא שגם ככה השימוש לא עצום בארה"ב.. אבל בושה מבחינתי. עדיף שתשמור את זה לעצמה...

theone24

New member
זה נכון, אם כי כל פעם שהיא דיברה...

על התקופה שהיא השתמשה היא אמרה שזאת הייתה תקופה שחורה ואפלה בחייה. היא אמרה שהיא לא רוצה שאף מעריץ שלה ירגיש את הצורך להשתמש בשביל להיות מישהו או משהו ויעבור מה שהיא עברה. אולי היא הייתה צריכה לשמור את זה לעצמה. מצד שני זה לא ממש כזה סוד, רואים עליה שהיא משתמשת במשהו...

spiceupmylife1

New member
ok אז היא שותה תה מהכוס תה הבריטי שלה

והיא אומרת שזו הכוס שהיא תמיד שותה ממנה, וזה היהלום הלא אמיתי שיש לה בפנים.... והיא "מנסה לאכול" אותו ... הזוי אבל זה לא חדש...

HanAn189

New member
מעניין מאוד! ../images/Emo2.gif

יפה שהיא מתכננת הכל בקפידה, ולומדת איך צריך לפעול כדי להשפיע על הקהל
התלבושות שלה גאוניות
כל פעם אני נזכר בעוד יצירה חדשה שהיא לבשה בעבר! היא עברה בטח את המאה תלבושות נראה לי. אני מקווה שהיא שומרת אותן

למעלה