Suck My Pop!

theone24

New member
לא רוצה לצאת מנייאק...

אך מאחר ואתה לא כותב סיקור מלא כאן אלא מפנה לבלוג שלך, אני אשמח אם לא תשרשר זאת לשירשור העידכונים. שירשור עידכונים נועד לעידכונים בתוך הפורום, ולא מקום להפנות אנשים למקום אחר. במידה ואין שירשור נצל"ש אתה מוזמן לפתוח אחד.

uk23

New member
אגב זוהי לא ההופעה מטקס הבריטס עצמו, אלא

מערב השקת הטקס והמועמדים . . . גם שם היו הופעות ובינהן ג'סי ג'יי. בבריטס עצמו היא לא הופיעה.

theone24

New member
../images/Emo6.gif התרגשתי, חשבתי דלף הקליפ.

בכל אופן, אני חולה על השיר הזה, וקנייה מיותר, אבל הוא מעולה בכל מצב.

theone24

New member
חוזר בי, קנייה הזה החריב לגמרי את BRIDGE...

אחד החלקים הכי טובים בשיר הזה. בוזזז
הגירסה הרגילה מתעלה על זה.

HanAn189

New member
../images/Emo4.gif

זה לא רע, השתכנעתי כבר שזה רצועה שמתאימה לסינגל, אבל אני לא אוהב את השיר הזה

WhyTheFace06

New member
../images/Emo46.gif

אני לא מאמין שהורידו את הקטע הכי טוב בשיר! הקטע השקט של קייטי ירד והחליפו אתו בקטע ראפ של קנייה... המקור הרבה יותר טוב. עוד מעצבן אותי שהיא לא הופיעה עם השיר בטקס הגראמי... זה היה נותן לשיר קידום רציני!... בכל מקרה מצפה בקוצר רוח לקליפ!

spiceupmylife1

New member
לא רע בכללל.. קניה מיותר.. אבל החלק השני שהוא

מדבר קורע
טייק מי טטיק מיי יור אנ אליין יור טאץ סו פוריין איטס סופר נטורל.... ואהעעע מחכה כבר לקלייפפ

theone24

New member
ביונסה קרובה להשלמת האלבום החדש.

Honey B עטופה בימים אלו תחת מעטה סודיות בעת עבודתה על האלבומה החדש, הרביעי במספר, ואינה מוכנה לגלות הרבה על הפרוייקט הקרוב. אך כמו כל דבר בימינו, תמיד יהיה מישהו שיהיה מוכן לדבר, והפעם סיה, הזמרת האוסטרלית, היא זאת שחושפת שB די קרובה לסיום הקלטת האלבום החדש. המפיק דיפלו שעובד עם ביונסה, ביקש מסיה לכתוב מספר שירים בשבילה, אך לדבריה נשאר לB רק להקליט שיר אחד על מנת לסיים את האלבום, ולכן לא נראה לה שהיא תכנס אליו הפעם. "ובכן, יש להם להקליט עוד שיר אחד לאלבום הזה, אז קרוב לוודאי אני לא אכנס אליו, אבל אני מקווה להיות באחד הבא. זה החלום שלי, המטרה שלי." האימרה הזאת די מתיישבת טוב עם ההכרזה של B על הופעה גדולה בפסטיבל Glastonbury השנתי שיערך ביוני. צרפו לזה את המראה הבלונדיני הדנדש, והרי לכם חזרתה הגדולה של ביונסה!

WundeRKind

New member
רק אלבום רביעי?!?!

זה נראה כאילו היא נצחים איתנו כבר. מכוער לה הבלונד...

HanAn189

New member
א-מ-ן! ../images/Emo23.gif

זה כל כך קרוב! וזה יוצא בתקופה מעולה, החופש הגדול

Music Man XD

New member
הלוואי שהעבודה שלה עם סיה ודיפלו

תהיה באלבום החדש! שניהם אדירים!! ממ.. מעניין איזו זמרת מיינסטרים עבדה עם סיה קודם...
*לא בקטע רע בכלל, אני אוהב את ביונסה*

דיפלו גאון! צעד חכם מאוד לביונסה!

אני כמעט בטוחה שהשילוב הזה יניב תוצאות מדליקות. מחכה לשמוע אץת החומרים החדשים של בהפקתו.

למעלה