Suck My Pop!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif ואוווו ../images/Emo99.gif

הופעה מעולה חוץ מהקול שלה... :\ היא נראית מושלם |מאהב| השער
הלבוש|
הכל היא מהממת שרגיש טוב במהרה... בהחלט עשת לי את היום

HanAn189

New member
השנה הייתה שלה.

של גאגא, של קאשה, של קייטי פרי, אבל בעיקר, של ריהאנה. עכשיו מתחילה השנה של בריטני, ביונסה, ג'ניפר לופז. אני מצפה לנוכחות גדולה שלהן השנה. ההופעה של ריהאנה נהדרת.

theone24

New member
אומנים בשטיח האדום של טקס הBrit.

זה יהיה קצר ולא דורש שירשור נפרד. את ריהאנה כבר ראינו, קבלו את ג'סי J

theone24

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ג'סטין ביבר

theone24

New member
ליידי גאגא בראיון אצל ראיין סיקרסט.

גאגא ממשיכה את הקידום לסינגל ואלבומה החדש, ועורכת ראיון טלפוני עם ראיין סיקרסט בו היא מספרת איך היא מתכוננת להופעות, מדוע היא הודתה לוויטני יוסטון בקבלת הפרס בגראמי האחרון, איך היא שומרת על גזרה רזה (drunk diet
!) והשהייה בתוך הביצה כ72 שעות. http://ryanseacrest.com/2011/02/15/lady-gaga-whitney-houston-was-my-vocal-idol-growing-up-audio/

WundeRKind

New member
../images/Emo153.gifקייטי פרי הולכת על כל הקופה עם E.T

כדי לבלוט מעל ליידי גאגא ובריטני, קייטי עושה מעשה חכם מאוד לטעמי, אבל מזעזע באופן אישי, והסינגל החדש שלה הוקלט מחדש ויהיה דואט עם לא אחר מאשר קנייה ווסט... השת"פ אמור להשתחרר בשעות הקרובות להורדה באייטונז. ובקרוב הקליפ...

theone24

New member
מעניין אם הלחן אחר או שזהוא אותו דבר...

ורק תקעו לקנייה כמה שורות פה ושם כמו שנהוג בימינו. בכל אופן, אני מאוד מחכה לקליפ. שיר מצויין לחלוטין.

spiceupmylife1

New member
מחכה.. נקווה שהיא תהרוס את השיר...

מה קניה הזה קשור מה?? בלעדיו השיר הזה נשמע מעולה... למה..? נקווה שלפחות בקליפ הוא לא יהיה...

למעלה