Suck My Pop!

theone24

New member
ג'סטין ביבר בראיון אצל Chelsea Lately .

מר בונה קפץ לתוכנית המופרעת של צ'לסי על מנת לקדם את סרטו החדש, Never Say Never, ועל הדרך לא שכח להביע את דעתו על גאגא והביצה. http://www.dailymotion.com/video/xh1eq0_211214231935_webcam#from=embed צ'לסי הזאת קורעת! **השירשור הזה כבר לא מרגיש כמו סאק מיי פופ...הכל התערבב**

spiceupmylife1

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

חמוד הג'סטין בונה הזה וצלסי הזאתצ פחחח שתהיה בריאה ביבר לגאגא: YOUR an EGG
חחחחחחח

theone24

New member
לה - שאפל VS רירי - סיבוב שני.

*השירשור התבלגן קצת, אז הפעם נרכז הכל כאן*. אם כן, כולכם זוכרים שלה שאפל הפנה אצבע מאשימה כלפי ריאהנה והאשים אותה בהעתקה בקליפ האחרון שלה, נכון? אז עכשיו הוא מעלה שלב, ובוחר לתבוע אותה. בתביעה, לה שאפל מאשים את רירי בהעתקה של 8 תמונות שלו, ולדבריו היא העתיקה הכל החל מצבעים, תאורה ותלבושות ועד הרגשה, אווירה וסגנון. מחנה ריהאנה עדיין לא הגיב רישמית לתביעה. עידכונים בהמשך.

theone24

New member
השמעת בכורה: Ke$ha - Blow (Cirkut Remix)

קאשה מתכוננת לשחרר את הסינגל החדש,Blow, מתוך הEP המצויין שלה, Cannibal, ומשחררת את הרמיקס החולני הזה! 4 דקות של דאב סטאפ אלקטרוני לפנים! http://soundcloud.com/drluke/ke-ha-blow-cirkut-remix#new-timed-comment-at-215726=undefined טוב, למעשה ד"ר לוק צייץ את הקישור לרמיקס ולא קאשה עצמה, אבל למי חשוב הפרטים הקטנים?

theone24

New member
תגידו מזל טוב: גאגא מקום ראשון בבילבורד!

זה לא שלא ידענו, היו המון שמועות על כך והצלחה מטורפת בתחנות הרדיו, אך עכשיו הליידי עצמה אישרה זאת רישמית דרך הטוויטר, והשבוע, כאשר מצעד הבילבורד יתעדכן, גאגא תנחת במקום ראשון עם הסינגל החדש שלה ,Born This Way, לאחר שעל פי הדיווחים היא מכרה יותר מ450 אלף עותקים בתוך 3 ימים בלבד. זה הופך אותה, כמובן, לאומנית הנשית הראשונה שמכרה סכום כזה בשבוע הראשון לשיחרור סינגל חדש, ובגדול, BTW הוא הסינגל ה1000 שמגיע למקום ראשון במצעד הבילבורד. חתיכת הישג! היא צייצה: "BORN THIS WAY מקום ראשון בבילבורד HOT 100! תודה לכם, אני המומה מהתמיכה שלכם"

HanAn189

New member
אני מקווה שהיא לא תאמץ את הקוצים האלה ../images/Emo2.gif

השפיצים האלה בלחיים גורמים לה להיראות אנורקטית...

theone24

New member
קלארקסון מדברת על השראות והשלמת אלבומה החדש.

זה רישמי, אלבומה החדש - החמישי במספר, של קלארקסון כמעט ומוכן. קלארקסון קפצה לדף הפייסבוק הרישמי שלה על מנת לעדכן את מעריציה על החדשות האחרונות, ואף לקשקש מעט על ההשראות שליוו אותה ביצירת האלבום החדש. "אני אקליט את השיר האחרון ב25 לחודש הזה, ואז נוכל לשחרר אותו! האלבום הזה הושפע מפרינס, טינה טארנר, שריל קרו, רדיוהד ויש קצת תחושת קאנטרי בחלק משיריו. אה! וגם אחד מהאהובים עליי באלבום החדש הושפע מאוד מארית'ה פרנקלין וסטיבי וונדר. Eric Hutchinson כתב אותו... האלבום הולך להיות אלבום פופ מעולה! אני לא יכולה לחכות עד שכולכם תשמעו אותו!"

WundeRKind

New member
שהבחורה הזאת תעשה לי ילדים כבר!!!11../images/Emo178.gif

השפעות רדיוהד אמור להיות מעניין!

2Dirrty4U

New member
קראתי קלארקסון וישר חשבתי על

ג'רמי קלארקסון הגאון
...רק שהוא לא שר אז הוא לא קשור לפורום הזה

theone24

New member
ריאהנה דופקת הופעה על השטיח האדום בטקס הBRIT.

מסתבר שהיא אף תופיע בו. צפו להופעתה שלה, ושל שאר האומנים שמופיעים בו, ברגע שהם יהיו זמינים.

theone24

New member
הופעה חיה: Rihanna בטקס הBrit.

לא הספקתי להגיד שהופעתה תהיה זמינה בקרוב, וואלה! הנה היא...הייתי צריך לבקש מיליון דולר.
בכל אופן, כשם הכותרת, הנה הופעתה המלאה של רירי שבטקס פרסי המוזיקה הבריטי, הBrit. היא נתנה סט של שלושת הסינגלים האחרונים שלה, Only Girl (In the World), What's My Name? ו - S&M. היו לה הופעות הרבה יותר טובות, אך זאת לא רעה. הקול שלה לא במיטבו כרגע, היא כנראה עדיין מחלימה משפעת או משהו, אבל המפגן הוויזואלי עם קרני הליזר וכל מהש הולך שם מרהיב ביותר.

למעלה