Suck My Pop

theone24

New member
הופעה חיה: Black Eyed Peas & Usher

כמו שכולכם יודעים (או לא
) אתמול התקיים משחק הסופרבול ובמהלך ההפסקה באמצע המשחק הופיעו להם הבלאק אייד פיז ואשר כאשר סלאש הצטרף לתבל את העניינים באווירה רוקיסטית. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sJ9lnBN7nrg וויל אי אם נשמע על הפנים. לפרגי היו ימים יותר טובים. בסך הכל מדובר בהופעה חביבה.

HanAn189

New member
הופעה מעולה!

נכון שפרגי לא נשמעת משהו, וויל איי אם גם לא, אבל הם הפציצו. למה הם לא שרו את MY HUMPS?
אשר עשה את העבודה, עם שיר מציק במיוחד.

guy883

New member
i got a feeling....

מת על Black Eyed Peas ומת להיות בהופעה שלהם בלייב. אין כמו האווירה שהם עושים. הקליפ עם האנרגיות הכי מטורפת שלהם זה i got a feeling כמובן, בדיוק שמתי אותו עכשיו ביוטיוב.

candyheart

New member
הופעה מעולה ומושקעת!

כיאה לסופר בול. פרגי אולי לא נשמעה במיטבה,אבל ההופעה בסך-הכל היתה מאוד מספקת.וזה בא ממישהי שלא מתה עליהם. ורק אני הרגשתי שאשר היה תקוע? הוא פתאום הופיע,נתן שיר אחד ונעלם.
סה"כ-יצא טוב.

theone24

New member
הופעה חיה: Christina Aguilera - USA anthem

לגברת אגילרה ניתן אתמול הכבוד לפתוח את משדר הסופרבול ולשיר את ההמנון הלאומי של ארה"ב. אך כנראה שלא חשוב מה אגילרה תעשה בתקופה האחרונה, היא מוצאת את עצמה שוב ושוב בכותרות העיתונים, ולא בצורה מחמיאה בכלל. http://www.dailymotion.com/video/xgx2r7_21126182214_webcam#from=embed חדי האוזן (ומי שמכיר את המילים) ישימו לב שהיא התבלבלה/שכחה מספר מילים, וכנראה שאין דבר שהציבור בארה"ב יותר רגיש אליו מההמנון שלהם, על כן, אגילרה מצאה את עצמה אתמול תחת מתקפה עיתונאית צולבת שלא הבינה איך היא יכלה להתבלבל כאשר מדובר בהימנון ארץ מולדתה. בנוסף, חייבים להודות שההופעה לא הייתה ההופעה הכי טובה שלה מבחינה קולית, היא התחילה טוב, אבל בתווים הגבוהים... בכל אופן, אגילרה הייתה ערה להשמצות העיתונאיות ושיחררה את ההצרה הבאה בנוגע להופעה בסופר בול: "“I got so caught up in the moment of the song that I lost my place. I can only hope that everyone could feel my love for this country and that the true spirit of its anthem still came through.” *באנגלית זה נשמע יותר טוב*

היא נראית קצת..מוצקת לא?../images/Emo12.gif

אני חושב שהקול שלה באמת כבר לא מה שהיה פעם.. זה באמת מביך שהיא התבלבלה במילים בתוכנית הכי נצפית EVER... מרגיש קצת רע בשבילה האמת

WundeRKind

New member
דווקא את המראה שלה פה אהבתי

וגם לא הכי שמתי לב למילים.. אבל ההתנהגות שלה על ה"במה" הייתה מוזרה ביותר...

2Dirrty4U

New member
היא עלתה במשקל עוד לפני הגירושים...

בטח הרעיבו אותה על הסט של הסרט וברגע שהיא יכלה היא התחילה לטחון

Bright Unicorn

New member
התבלבלה במילים או לא

למי אכפת?! שרה מדהים!!!
לדעתי זה ביצוע ווקאלי עוצר נשימה. למי שחושב שהיא לא שרה כמו פעם שינקה טוב את האוזניים

theone24

New member
זה נכון שגם שהיא נשמעת רע יחסית...

היא עדיין מתעלה על רוב הזמרות בתעשייה בימינו. אבל לי אישית צרם לשמוע אותה כאשר היא הגיע לתווים הגבוהים... בנמוכים היא נשמעה מצויין.

WundeRKind

New member
../images/Emo45.gif

זה הבעיה בזמרות "וואקליות".. ברגע שהקול שלהם קצת לא משהו - כל ההופעה לא משהו..

HanAn189

New member
ענתה להם יפה מאוד! ../images/Emo47.gif

אני קראתי מה שכתבו בפורום כריסטינה בתפוז [אתם בראשי
], ומישהו כתב שאנשים מחפשים תמיד את הדברים הרעים. זאת תכונה נוראית. במעמד כל כך גדול, כריסטינה שרה את המנון מדינתה בצורה מצוינת, ורק בזכות הקול שלה, העיפה את ההמנון מעלה והצליחה לגרום לאנשים להתרגש. כריסטינה הוסיפה לרזומה העשיר שלה, עוד הופעה פנומנלית וימותו הקנאים!

Bright Unicorn

New member
../images/Emo45.gif

נראה כי באמת זה כבר גובל בצרות עין ואנשים סתם מחפשים אותה על קטנות. אז היא התרגשה וקצת התבלבלה במילים... ביג דיל אותי באופן אישי היא ריגשה (אנשים דמעו שם) קצת פרגון לא יזיק.

Music Man XD

New member
אני אעתיק את מה שכתבתי בפורום כריסטינה:

(חוץ משתי שורות שלא נראה לי רלוונטיות לכאן חח..) מבחינה ווקאלית, זו הייתה הופעה טובה. חייבים לזכור שאצטדיוני הענק האלה הם לא המקום האופטימלי לשיר בו, והיא שרה אקפלה בלייב טוב מאוד! גם זמרות עם קול גדול מוותרות על שירה בלייב במקרים כאלה, אז מגיע לה כל הכבוד על זה (אני די בטוח שהופעל עליה לחץ לשיר עם פלייבק, זה מאוד נהוג). הרגשתי שהיה לה קצת קשה, ושהיא מאוד התרגשה מהאירוע, אבל היא שרה מההתחלה ועד הסוף, היא אפילו חייכה למצלמות ונופפה לשלום אחרי סיום השיר. זו התנהגות מקצועית שמאוד אופיינית לה. לגבי הפספוס: זה לא דבר נעים, במיוחד שיש לה עסק עם אמריקנים. אני לא יכול לתאר לעצמי כמה לחץ יש על הכתפיים על משימה כזו ועם קהל כל כך קשה שמתייחס להמנון שלו כמעט כקדוש. אבל - כמו שכתבתי קודם, היא עמדה בזה בגבורה.

WundeRKind

New member
כמה תירוצים..

לא יותר פשוט להגיד שהייתה לה הופעה עם המון המון זיופים ואי דיוקים? אם היא חשבה שזו משימה כ"כ קשה שלא תישא בגאון את הקול שלה ותצרח את ההמנון בצורה מאוד לא נעימה.. דווקא החלק של המילים פחות חשוב מבחינתי, למרות שזה דיי פתטי, זה כמו שנינט תתבלבל במילים לשיר התקווה באמצע טקס יום הזיכרון או משהו... ולגבי החלק של הפלייבק, הלחץ, והמצב ה"אופטימלי".. הנה זמרת עם פחות ניסיון משל אגילרה, ושרה למופת את ההמנון, גם ברגעי לחץ. מה יש להגיד על זה? http://www.youtube.com/watch?v=Fxw4U_0uAlA http://www.youtube.com/watch?v=SRnhU-uPsyc אגילרה זמרת כ"כ כ"כ טובה ומפוספסת, האגו זה הדבר היחיד שמפריע לה להיות מוצלחת כמו שהיא יכולה להיות.

למעלה