Suck My Pop!

theone24

New member
הקרנת בכורה: Paul Morrell & Mutya Buena

לא ניתן להכחיש שלמוטיה בואנה, הבחורה עם השם הבלתי אפשרי שקרוב לוודאי כולכם מכירים מלהקת השוגבייבז, יש קול נהדר. בזמן שהותה כחברת להקה מן המניין, מוטיה התבלטה מעל שאר הבחורות עם לוק מיוחד וקול עוצמתי, אך כיום, בזמן שהיא מנסה את מזלה כזמרת סולו, קצת מאכזב לראות את הקול שלה מתבזבז על שירים כאלה. מוטיה חברה לDJ הבריטי,פול מורל, למען סינגל הבכורה שלו, Give Me Love. השניים אף צילמו לו קליפ. http://www.youtube.com/watch?v=aQ9cyndfu9Y טראש אירופאי. מה עם השוגבייבז באמת, אתם שואלים? טוב תודה, ותודה ששאלתם. הבנות עובדות במרץ על אלבומם ה8 בימים אלו ביחד עם המפיק Boxsta, שעבד איתן באלבומים Change, Three ו - Angels with Dirty Faces. הוא מצדו משבח את שלושת הבנות על עבודה מעולה.

היא באמת מעולה. בשוגבייבז היא

הייתה הכי טובה ואהבתי את הסינגלים שלה מאלבום הבכורה.

Bright Unicorn

New member
מה עם השוגבייבז?

אין יותר שוגבייבז!! יש 3 בנות שמכנות את עצמן כך ותו לא. להזכירכם מוטיה קישה והראשונה שעזבה (הג'ינג'ית) היו חלק אינטגרלי בהפקה כתיבה והלחנה של מרבית השירים הטובים שלהם... בלעדיהן זה לעולם לא יהיה אותו הדבר. הפרוייקט הזה פשוט מגוחך בעיניי. גרידיות לשמה של חברת תקליטים. איכס

theone24

New member
זהו, שלדעתי מוטיה, קישה והיידי הן השוגבייבז..

האמיתיות. רק אחרי שהיידי הצטרפה הן החלו לכבוש בסערה את העולם, ויש לה חלק פעיל בהצלחה. היום רק היא נשארה בלהקה. אומנם אמל לא רעה גם כן, אבל זה לא מרגיש אותו דבר אחרי שקישה עזבה.

candyheart

New member
לגמרי טראש

לא סובלת שירים כאלה.הם בעיקר גורמים כאב ראש. וסליחה,אבל היא נראית כמו זונה בקלים עם כל האיפור הזה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif מאחורי ההקלטות עם אלי גולדינג../images/Emo79.gif

נכון שהייתם רוצים להיות באולפן ההקלטות כשאלי הקליטה את האלבום שלה
אני יודעת שאני כן
אז הנה הצצה שמצאתי ,הרבה לפני שהוא יצא מסתבר , אבל העלו אותו רק לפני חודשיים בערך.. הקאבר לסוויט דיספוזישן של הXX האעע
the writer
היא גם מדברת קצת יאו היא כזאת מקסימה
היא כ"כ יפה
אני פשוט
באישה הזו!!!!

HanAn189

New member
לייק על השיער שלה.

רעות זה לא מצחיק, תבחרי איזה איידול להתעלק עליו
שריל קול אלי גולדינג קייטי פרי קיילי מינוג בריטני ספירס ריהאנה הצצה מדהימה! תמיד מרגש אתי לראות אותי איך מקליטים זמרים מחו"ל את המוזיקה שלהם, שמגיעה עד לגלגל"צ. היא צריכה לעשות פסקולים לסרטים בין לבין. יש לה קול משכר

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif השער ../images/Emo23.gif

ושקט אני מתעלקת ....
זה משתנה במהירות, שריל אלי ובריטני שולטות אצלי כרגע נו זה קשה עם כל הבריטיות האלה שמגיעות אלי משום מקום..
הן כאלה יפות ומוכשרות
( הגעתי למסקנה שישי לי חולשה קשה לזמרות בריטיות במיוחד אם הן בלונדיניות
)

למעלה