Suck My Pop!

theone24

New member
שיר חדש: Nicole Scherzinger - Guns and Roses

כן חברים, דליפה חדשה לגברת פוסיקאט הלקוחה מתוך אלבום הבכורה המחודש שלה. מדובר בשיר לא רע בכלל, בעל פיזמון מ א ו ד קליט. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Aex_86q1aUY מה יהיה הסוף גברת שרזניגר? בסוף נקבל אלבום שאת כל שיריו כבר שמענו לפני.... בנג בנג בנג!

Freak Control

New member
שיר חמוד מאוד, אבל אני לא מבינה למה בכלל

היא החליטה ללכת לקריירת סולו. הפוסיקט דיי הצליחו בארצות הברית, ולפי דעתי זה מספיק לה.. כי בתכלס, הפוסיקט ידועות בשמן הנוסף "ניקול ולהקתה"
היא שרה, הם רק רוקדות
אבל אני בהחלט אוהבת אותה..

candyheart

New member
אני חושבת שזה האהוב עליי מהדליפות שלה

עד עכשיו.יש לו את הנוסחה הזאת שאני אוהבת...למרות שהבנג בנג בנג קצת מפגר וחופר.אני גם חושבת שזמרת אחרת יכוה להוציא ממנו יותר.

theone24

New member
הופעה חיה: ADELE - Rolling In The Deep

אדל קפצה להולנד לקדם את אלבומה החדש, והתארחה בפרק הגמר של התוכנית The Voice of Holland, מן כוכב נולד הולנדית. היא ביצעה את הסינגל הראשון,Rolling In The Deep, מתוך אלבומה השני, 21. http://www.youtube.com/watch?v=i9oQlilDX3s&feature=player_embedded היא פשוט מעולה!

spiceupmylife1

New member
ואוווו ../images/Emo23.gif מעולה!!!

אהבתי את ה"אש" על הבמה בהתחלה היא נשמעת פשוט מדהים!!! יותר טוב מהדיסק!!!

HanAn189

New member
כן מעולה ../images/Emo13.gif

אבל יש לה שירים יותר טובים באלבום. והיא נראית כמו דודה! קולות הליווי
למה הם אף פעם לא באים לישראל?

היא מדהימה../images/Emo99.gifאני לא מפסיקה לחרוש

על השירים שלה!! היא תמיד נשמעת מעולה בלייב
אוהבת לראות הופעות שלה!!

candyheart

New member
איזה חופר המנחה בהתחלה../images/Emo122.gif

אני אוהבת את הפרצופים שהיא עושה כשהיא שרה
השיר ממש גדל עליי.בהתחלה הוא ממש עיצבן אותי ולא לאט אני מאוד מחבבת אותו...אני חושבת שזה מאז שראיתי הופעות בלייב.

2Dirrty4U

New member
פשש הוא שר בלייב...

משום מה חשבתי שהוא מאלה שעושים פלייבק. מדהים איך נוסף לי אוטומטית כבוד לאומנים שאשכרה שרים ולא סתם מזיזים את השפתיים

candyheart

New member
הוא ממש גורם לי לתרגש

ולא הרבה עושים את זה.הופעה מעולה,כרגיל.

למעלה