Suck My Pop!

theone24

New member
סקסי!../images/Emo99.gif

לא יודע איזה "בויז" אתה רואה פה, אני רואה 4- 5 בחורות חמודות לבושות כדובני אכפתלי ושרות בהרמוניה שירי פוקימון! מי לייק!
נראה לי יותר מתאים לקרוא לזה "גיי בנדז".

RedOne8

New member
הם הצהירו על נטייתם ../images/Emo254.gif

אבל תמיד אפשר להכחיש.

RedOne8

New member
אחד גם נשוי, ../images/Emo231.gif

אולי שם בקוריאה להתחתן זה לא ביג דיל, אבל זה לא ממש משהו שאפשר לזייף, נראה לי....

RedOne8

New member
../images/Emo6.gif

מה שכן, הם אלילי הפרחות-בנות-12 של כל המזרח הרחוק, זה לא מעט כסף. אז מצידם שתהיה גם ליידי בוי, כל עוד היא עושה כותרות...

RedOne8

New member
כל עוד אין לך ידידה שהיא מעריצה שרופההה,

מצבך עוד טוב. אסיאתים זה |בדגש|סבל!

HanAn189

New member
זאת לא להקה, זה עדר ../images/Emo122.gif

אני לא אהבתי, אבל אני מוריד את הכובע בפני כל ז'אנר במוזיקה שמצליח. וואן, טו, טרי, קוצ'י קוצ'י אריגטו.

WundeRKind

New member
ה(פלופ) סינגל החדש של קא$ה

מילא שהם לא הוציאו את BLOW למרות שאמרו שכן מילא שהם מוציא את סליזי (הלא רע בכלל אך יש טובים ממנו) עכשיו עשו את סליזי בגרסאת הבוא נביא ראפר שיעשה מכירות, הפעם בדמות שנקראת ANDRE 3000. חבל. לשמיעת הסינגל הרמיקס.. http://perezhilton.com/2011-01-18-kesha-and-andre-3000-get-sleazy

theone24

New member
אני מעדיף את סליזי.

הסאונד יותר אורבני ושונה ממה שהיא הוציאה עד עכשיו. היא צריכה קצת לגוון. חוץ מזה שהוא מעולה ומדבק. איפה הימים של פעם? פעם רמיקס היה באמת ראוי להיקרא רמיקס. הליריקה, הלחן וכל האריזה הייתה שונה (ע"ע Ain't It Funny של ג'ניפר לופז) היום מלבישים על השיר הקיים עוד 2 בתים וחצי של איזה ראפר וזהו. גם לחדש של בריט יצא אחד דומה, מרוב שזה מעאפן לא טרחתי להעלות אותו.

WundeRKind

New member
אני לא חושב שעם פלו-רידה זה משהו רישמי

פה זה יהיה הסינגל שיתפקד לכל דבר. שזה קצת מוזר, כי יצא כבר EP עם גרסא רגילה יוציאו EP ל EP עם הגרסא החדשה? חחח סליזי הוא טוב למסיבות, אבל אני לא רואה אותו מתפקד כסינגל. בלואו, סי יו און טיוזדיי, דה הרולד סונג... הכל טוב יותר כמעט...
חוץ מזה שסליזי מזכיר לי את הולבק גירל של גוון

candyheart

New member
../images/Emo45.gifבדיוק חשבתי על זה(לגבי הרימיקס)!

הם אשכרה סתם מכניסים בין אחד הבתים קטע של ראפ וזהו! עדיף שלא יציאו את ה"מיקסים" האלה בכלל.זה בדרך-כלל רק מגריע את השיר.

WundeRKind

New member
לגמרי מסכים איתך.

האמת שבהתחלה אמרו שכן מוציאים אותו, אבל עכשיו אני לא יודע מה נסגר. הקטע שאני לא בטוח שיהיה סינגל נוסף כי זה בסה"כ EP... אלא אם כן היא ביונסה.

למעלה