Suck My Pop!

כן. אני חושב שאומנם לא משפריצה אלוהות

אבל יפה מאוד. מעדיף ת'מראה שלה על קייטי וביונסה.

Ron107

New member
נו מה אתם משחקים אותה פלצנים

היא לא נראית טוב וזה לא מוריד מהערך שלה וזהו.

Ron107

New member
בחייאת אם לא היית גיי היית יוצא איתה?

לא! עם איפור ותאורה נכונה כל אחת יכולה לצאת יפה (ראה ערך ליידי גאגא) אדל שלנו זמרת מדהימה אבל מה לעשות היא לא יפה או מושכת. ולהשוות אותה לאלילה כמו ביונסה ואף לחטוא ולהוסיף שהיא יותר עדיפה עלייה זה כבר ממש לנסות בכח להיות שונה מיוחד ומגניב. על טעם ועל ריח? זה כמו שאני אגיד שטעים לי יותר פרוסת לחם יבשה עם קצת סאלמי מארוחה כפולה של מקדונל'ס ואז אני אתרץ את זה ב"על טעם ועל ריח".

אויש אתה תקבע לי אם אדל יפה?

בעיניי היא יפה מאוד ונראית יותר טוב מדראג טינה טרנר הנערצת ביונסה. סה טו.

אני אולי לא חושב שהיא "משפריצה אלוהות"

או יפה במיוחד..אבל היא רחוקה מלהיות מכוערת

HanAn189

New member
אתם מעייפים ../images/Emo163.gif

בפעם האלף: על טעם ועל ריח, אין על מה להתווכח, ואת זה גם פואד בן אליעזר לא שוכח!

candyheart

New member
אני מתביישת שאני מחבבת את זה.../images/Emo122.gif

זה קליו נו.
זה כמו עם אלישה דיקסון.אני לא רוצה אבל זה מתחבב עלי..

theone24

New member
את רואה מה זה...

לפני שפתחת את הפורום לא ידעת מי זאת אלישיה דיקסון, היום את יכולה לעשות עליה דוקטורט!
ולחשוב שאני הדבקתי אותך לגברת... השיר החדש של ג'יי לו לא רע. טיפה קיטשי ומריח כמו משהו שהיא שכחה לשים באלבום הבכורה שלה משנת 1999, אבל הוא לא רע.

candyheart

New member
../images/Emo45.gifלגמרי

בחיים לא הייתי מכירה אותו ודי הרבה זמרים אחרים ללא הפורום.זה מה שיפה בו. ואם אני אהפוך למעריצה של אלישיה דיקסון( או שלא) אני בהחלט אדע את מי להאשים.
בקשר לשיר של ג'יי לו.זה הכי קיטשי בעולם.פשוט יש שירים שאני נדבקת וזהו,טראשיים ככל שיהיו.

theone24

New member
קצת סדר...

גם אני קצת התבלבלתי כבר. Venus הוא שיר שהיא הקליטה לפרסומת החדשה של ג'ילט נשים. לא בטוח שהשיר יכלל באלבום החדש. הקליפ‫ Good Hit הוא קליפ באזז לקראת האלבום. כזה שאומר "אני חוזרת!". זהו הקליפ המלא ולא אמור לצאת גירסה נוספת לפי מה שהבנתי. והסימפול ללמבדה זהו הסינגל הראשון הרישמי מהאלבום החדש.

../images/Emo122.gif זה שיר כ"כ מזעזע וכ"כ ממכר.

הדבר הכי טוב כאן זאת הבחורה שאומרת וורלד פריימייר און ריאן סיקרט
ושג'יי לו אומרת אפריקה
שיר זולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל וממכר. אסור לי לאהוב את זה

למעלה