Suck My Pop!

2Dirrty4U

New member
קשה לי להגיד שמיליונר ינצל את הילדים שלו ../images/Emo45.gif

יש לו ולאישתו את כל הכסף שבעולם וגם אם מהיום אף אחד במשפחה הזאת לא יעבוד יותר עדיין הילדים יהיו מסופקים עד סוף חייהם. אני מאמינה שזאת ההחלטה של הבת שלו שמידי יום ביומו נחשפת לתהילה של הוריה והיא גם רוצה פיסה מאור הזרקורים הנוצץ והיפה, היא גם רוצה חתיכה מהעוגה הזאת. אני בדיוק לומדת את זה בפסיכולוגיה וזה מדהים כמה שזה נכון. בסופו של דבר אף אחד לא יכריח אותה לעשות את מה שהיא לא רוצה [בטח שלא בשביל כסף], אבל פריצה לאור הזרקורים יותר מידי מוקדם כן יכולה לפגוע בה קשות בעתיד וכאן זה כבר תפקיד ההורים להגן עלייה מפני הנזקים הרבים של התהילה.

Bright Unicorn

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יפה אמרת. בוא נגיד שלוויל ולג'יידה הדבר האחרון שחסר זה כסף. ממש לא נראה לי שהם ינצלו את הבת שלהם בשביל זה אתם מגזימים. והקטע עם הפסיכולוגיה שאמרת יפה... ונכון

ג'יידה שחקנית כושלת,וויל כבר ממזמן לא

בספוטלייט. משמע משעמם להם בחיים אז בוא נדחף את ה2 הילדים שלנו ונהפוך אותם למיני ריהאנה וליל רומאו בהתאמה. (ווילו וגיידן.)

Music Man XD

New member
תסלח לי,

אבל זה נשמע ממש ממש שטותי. נראה לי שגם אם הם ויל וג'יידה יפסיקו לעבוד ולא יצאו מהבית יותר, יהיה להם מספיק כסף בשביל לכלכל את עצמם. למה נראה לך ולעוד כמה אנשים כאן שהורים שטובעים בכסף ינצלו את הילדים שלהם בשביל להרוויח?

לא. אבל בתכלס הם לא שמים לב בני כמה הילדים של

הם? נכון,לדחוף ילדה בת 9 ולהפוך אותה למיני ריהאנה\סנטיגולד וילד בן 13 זה ממש הורות טובה. בלי לחשוב על ההשלכות. ראינו מה קרה לבריטני.. (מזל שיצאה מזה,שכל החיים דחפו אותה לזה.) ומייקל (ואה גם לינדזי,גם היא הייתה ילדת פלא.) חוץ מגודי פוסטר מי שנדחף להעסק הזה בגיל כ"כ צעיר מגיע לתהומות חשוכים.. אז הילדה הזאת בכלל יודעת מה היא? וואלה אז יש לה את זה והשיר שלה סבבה אבל בסה"כ בת 10. אז כן נראה לי שמשעמם להם והם לא חושבים מה השלכות של זה,יאללה העיקר שהילד יהיה מפורסם ושאני גם אזכה מהפרסום הזה. והכסף יכול גם לשחק תפקיד. הכסף לפעמים מעוור אנשים שנמצאים במעמד הזה.

Music Man XD

New member
דבר ראשון,

אין מה להשוות בין סנטיגולד (
) לבין ריהאנה או ווילו... לא הבנתי מה הקשר של סנטיגולד לכל הדיון הזה... ולגבי השאר, לדעתי זה ממש לא נכון.. אנשים ממהרים להיות פסיכולוגים בשקל בלי לדעת באמת מה קורה, וזה סתם מיותר. למה סתם להאשים אותם שהם מנצלים את הילדה שלהם? זה ממש טיפשי.. בינתיים מה שהיא עשתה זה להוציא שיר אחד לרדיו, זה הכל. כל התיאורים על "תהומות חשוכים" ממש מיותרים כאן, זו היסחפות לדעתי. אם ילדה בת 10 הייתה יוצאת לסיבוב הופעות עולמי - אז הייתי מרים גבה. אבל זה לא המקרה. אני לא מאמין שזה מה שיהרוס לה את הילדות, מה גם שהיא נולדה לבית כזה, זה עולם שלא זר לה. היא סך הכל ילדה שעושה מה שהיא רוצה, כי יש לה אפשרות כזו. אני אומר - שיהיה לה בכיף.

מבחינת הסטייל המיוחדג' שווילו מחקה את

רירי ורירי חיקתה את סנטיגולד. פסיכולוג בשקל תגיד אתה יודע למי.. לי זה נראה מזויף שילדה בת 10 מתלבשת ככה ויודעת מי היא בכלל. אפחד לא אומר שהם מנצלים,פשוט נראה שמעניין אותם רק שהם יתפרסמו.

theone24

New member
רמיקס חדש: Katy Perry & Tinie Tempah - E.T

רמיקס חדש ורישמי לסינגל הרביעי של קייטי פרי מתוך אלבומה המצליח, Teenage Dream ,הגיח לרשת. ברמיקס, שנשאר ללא שינוי בהפקה, מארחת קייטי את הראפר הבריטי העולה ,Tinie Tempah. http://www.youtube.com/watch?v=Oc_IvHJxP6w לא ידוע עדיין אם הרמיקס יתפקד כגירסת הסינגל.

theone24

New member
שיר חדש: Katy Perry – Part of Me

זה לא סוד שקייטי מתכננת לנו הוצאה מחודשת לאלבומה האחרון. בעוד ש3 הסינגלים המובילים מתוכו זכו להצלחה פנומנאלית, האלבום רק זכה להצלחה סבירה. בזכות ההוצאה המחודשת קייטי מקווה שמכירות האלבום יעלו. בכל אופן, השמועות טועונות שהשיר החדש, Part of Me, יהיה חלק מאותה יציאה מחודשת. http://www.youtube.com/watch?v=FlVWQDqKDIA אישית, מאוד אהבתי. נשמע להיט.

spiceupmylife1

New member
רק אני לא ידעתי על זה?

נשמע שיר טוב
להיט לגמרי מה יש להוציא גרסה מחודשת כדי להוסיף עוד שיר?

theone24

New member
לא, אני מאמין שיהיו עוד שירים.

השיר הנ"ל יהיה כנראה אחד מהם. יש דיבורים שקייטי ורירי הקליטו ,או מתכננות להקליט, דואט להוצאה החדשה.

Bright Unicorn

New member
מעצבן קצת

כל ההוצאות המחודשות הללו הפכו להיות עיניין מאד גרידי ולא בדיוק צודק. אח"כ המכירות בסוף השנה ממש לא אובייקטיביות בעיניי... כל אחת משחררת אלבום בודקת את השטח איתו מה הולך ומה לא, מוסיפה עוד כמה להיטים ומוציאה אותו מחדש בשביל עוד מכירות ולהשאר עוד זמן בשטח. כשבעצם קיבלנו כבר מיני אלבום חדש חבל שקייטי לא מסתפקת בהצלחה המסחררת שהיא כבר זכתה לה ומצטרפת לזמרות כמו גהגה, וקאשה עם ההוצאות המחודשות המיותרות ורודפות הבצע האלה. מה קרה לימים שפשוט יצא אלבום...........

למעלה