Suck My Pop

HanAn189

New member
ואגב,

זה בגדר נס ששריל הצליחה להחלים מהמחלה הזאת, לעמוד על הרגליים כל כל מהר, וליהראות כמו שהיא נראית עכשיו - חיצונית. נשמע דרמטי משהו, אבל זה לא ייאמן.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif ממש בכיתי בקטע הזה...

פשוט ואווו בהחלט נס !! והכל בזכות חברה הטוב דריל\דרק וואטבר פשוט קארמה מדהימה יש לאישה הזו

Freak Control

New member
ניסיתי לשאול שאלה, לא הלך לי ../images/Emo6.gif

שאלתי ולא שאלו אותה
טוב אבל לא היו לי תקוות, אין לי מזל בדברים האלה

candyheart

New member
היתה תחושה קצת לא נעימה בראיון הזה

כאילו שניהם לא הרגישו ממש בנוח.התשובות שלה היו מאוד קצרות והוא עבר כל פעם מהר לשאלה הבאה.אבל היא נראית בחורה נחמדה.צנועה כזאת. והמבטא הזה גדול! משום מה אני דווקא הבנתי די טוב מה היא אומרת.

spiceupmylife1

New member
כן יש משהו במה שאת אומרת..

בהתחלה היא אומרת שהיא מפוחדת מהראיון הזה כי הולכת להגיד סוף סוף אץ האמת בגלל זה היא ענתה בקצרה כן הבטא
כן גם אני הבנתי אותה טוב פשוט יש כמה מילים שהיא אומרת באופן מצחיק במיוחד כמו שמישהו רשם פה

2Dirrty4U

New member
רק אותי המבטא הזה מעצבן?...

אני בכלל שונאת מבטא בריטי על כל סוגיו וסגנונותיו!

2Dirrty4U

New member
חח כנראה..

אבל דווקא בשירה אין לה את המבטא הזה.. אני זוכרת שהראו ב-MTV איזה מייקינג דה וידיאו שלה ואחרי השיר פתאום היא התחילה לדבר ואני לא הבנתי מאיפה לעזאזל נפל עליי המבטא הבריטי הזה!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif בשירה לא שומעים את המבטא שלה.. וזה טוב

אחרת היה לוקח הרבה זמן להבין אותה חח

theone24

New member
שיר חדש: T.I & Christina Aguilera - Castle Wa

הגירסה המלאה והסופית של שיתוף הפעולה המסקרן בין אגילרה לT.I דלפה לרשת. בגדול זה חביב. T.I חופר, הפיזמון והחלקים של אגילרה טובים, אבל יכלו לעשות מזה משהו טיפה יותר טוב, לדעתי. http://www.youtube.com/watch?v=kfmacOvpLJg&feature=player_embedded

נחמד לא יותר מזה!!

עוד דואט נחמד של זמרת פופ עם ראפר.. לא עולה על הדואט המדהים של ריהאנה ואמינם.

HanAn189

New member
זה מטורף! ../images/Emo2.gif

הפזמון של כריסטינה, מושלם.
Everyone thinks that I have it all but it’s so empty living behind these castle walls (these castle walls). If I should tumble if I should fall would anyone hear me screaming behind these castle walls? There’s no one here at all, behind these castle walls.​
אהבתי מאוד

candyheart

New member
אני לא מבינה מי אמר לה להמשיך עם התסרוקת הזאת

והיה שם קטע שהיא שרה עם קול גבוה/צפצפני כזה וזה נשמע ממש מוזר.

spiceupmylife1

New member
ראיון עם שריל בT4 על The flood

מקסימה
כ"כ מה שעושה אותה סקסית זה שהיא לא מודעת לזה
I dont know why someone will want to talk to me before they go to bed
http://cheryl-online.net/ אתר מעולה

למעלה